keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Meidän "office"

 

Mikä erikoinen aamu! Heräsin ennen kymmentä ja päätin esitellä teille meidän "officen". Ainut mikä tuossa on jollain tapaa officea, on meidän laskujen laatikko. Ja no ehkä tuo kellokin. Olin hakenut jo tovin jotain ratkaisua meidän pöydillä lojuville laskuille, ja löysin tuon Anttilasta. Se muutti meille samantien! Nyt pysyy laskut järjestyksessä ja kurissa!



Säilytän tämän hetken kuuminta koruvalikoimaa, eli siis niitä koruja mitä nyt käytän tuollaisella tarjottimella. Se on varmaan oikeasti joku leivosten tarjotin, mutta minusta vallan mainio myös korutelineeksi. (Jos joku tarkkasilmäinen huomaa, niin tuossa killuu ne toiset uudet korvikset mitkä hankin niiden arvottavien korvakorujen kanssa itselleni.) Tähän meidän väliseinään halusin ehdottomasti ison kellon, ja se olikin tuon tason lisäksi ensimmäisiä juttuja mitkä hankimme siihen. Silloin harvoin kun vielä askartelen kynsiä, toimii tuo Ikean kampauspöydäksikin kutsuttu taso hyvänä siihen. 


 

Tykkään sisustella kotiamme, mutta vasta nyt tämä sisusteilu yltää tänne blogiin saakka. Meidän koti on melko vaalea. Väreinä toimii valkoinen, vaalean harmaa, heleä vaaleanpunainen ja paikoittain myös musta. Mulla on mielessä pari sisustusideaa, mutta ne eivät ihan vielä pääse toteutukseen. Haluan esimerkiksi makuuhuoneeseen "koirien nurkan", koska ovat siellä aina päivät kun olemme poissa ja tykkäävät muutenkin viettää makuuhuoneessa aikaa. Sieltä löytyy lelut yms. Tämä projekti oli ihan hyvällä mallilla kun löysin Facebook-kirppikseltä rottinkisen pedin tytöille. Ennen kuin pääsin toteuttamaan luovuuttani siitä, päättivät Martha ja Kerttuli että peti on parempi syötäväksi. Että se siitä sitten! Tällä hetkellä siis muhin päässä toista vaihtoehtoa. :) Haaveissa on makuuhuoneeseen myös ihan oikea yöpyötä ja jotain pientä muutakin kivaa. Niistä siis joskus myöhemmin, kun keksin mitä oikeasti haluan ja löydän ne jostain!

Minun pieni rähmäsilmä ei tykännyt kun tuijasin kameralla näin "aikaisin" aamulla. Koirat on minun lisäksi aamu-unisia ja iltavirkkuja! 

Nyt alan valmistautumaan töihin. Tämä päivä menköön kuin siivillä, koska huomenna mulla on vapaata töistä! En malta odottaa <3

Mitä piditte meidän "officesta"?

KIVAA KESKIVIIKKOA!

 

10 kommenttia:

  1. oiii tyylikkäältä näyttää!!<3 voiei tuota Maatuskaa mikä söpöliini se on<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Paletsu <3 No niin eikö ookki mie niin rakastan tuota koiraa<3

      Poista
  2. Kivalta näyttää, ihanan vaaleaa! Ootan lisää sisustusaiheisia postauksia, nyt jos koskaan oon ihan avoinna kaikelle ja jokapuolelta tulvivalle inspiraatiolle ;)

    ja tuo hauvva <3 en kestä awwwww

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Enni <3 Sinua ajattelinkin kun tätä postausta tein kun teillä on nyt se taloprojekti ja kaipaat varmasti ihan mitä tahansa kivaa vinkkiä ;)

      Niin Maattu on sellainen söpöläinen rähmysilmä räkänokka<3

      Poista
  3. Näyttääpä tosi tyylikkäältä <3 ihana tuo koruteline etenkin :)
    Kaikki sisustuspostaukset on niin kivoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Emilia <3 :) Itekin tykkään lukea muidenkin sisustuspostauksia :)

      Poista
  4. teidän "office" näyttää kyllä todella kauniilta ja rauhalliselta paikalta :-) itsekin suosin sisustuksessa valkeaa, se jotenkin avartaa ja luo valoisampaa vaikutelmaa. tuo kello on myös todella ihana, ja tarjotin/koruteline varsinkin!! ♥ oon itsekin harkinnut vastaavan ostamista korutelineeksi, nuo on niin käteviä ja siten kaikki upeimmat korut pääsee hyvin näytille ;) muutin itsekin juuri hetki sitten, ja oon ihan innoissani sisustanut kämppää. eihän tästä varmaan ikinä täysin valmista tule, aina haluaa jotain pientä tai isompaa uutta.. :-)

    mutta aivan ihana blogi sinulla! :-) paljon inspiroivia postauksia, ja varsinkin tää sisustuspostaus oli kyllä ihanaa luettavaa ja katsottavaa! ♥

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni! :) Joo se on jännä miten iskee sisustuspuuska varsinkin jos muuttaa uuteen asuntoon! Mulla tosin tulee sisustuspuuskia vähän väliä :D Tuli kyllä hyvä mieli tästä sinun kommentista<3

      Poista
  5. Oi ihana sisustus!

    VastaaPoista