torstai 23. lokakuuta 2014

Miten teen Victoria's Secretin kiharatMinun näkemyksen mukaan Victoria´s Secretin kiharat ovat periaatteessa ihan tavalliset kiharat. Halusin käyttää kuitenkin sen "kulmakivinä" keskipään jakausta ja loivahkoa kiharaa, aivan kuin heräisin joka aamu tällaisella tukalla. Niin siis mielikuvissa! Halusin kiharan olevan pehmeä ja luonnollinen.

Kun olin suihkutellut lämpösuojan ensin hiuksiin, aloitin kihartamisen osio osiolta niskasta ylöspäin. Kiharsin kiharani niin, että ne kääntyivät poispäin kasvoilta. Kun olin kihartanut kaikki hiukset, erottelin ne sormin läpi. Jouduin kuitenkin käyttämään myös hieman harjaa, että sain tarpeeksi loivan vaikutelman. Eli mitä enemmän harjaat, sitä enemmän kiharasi suoristuu. Kun kiharat olivat tarpeeksi loivat, suihkin tyveen kuivashampoota, mikä antoi sopivaa volyymia. Toinen vaihtoehto on tupeeraus. Lopuksi tietenki kevyt suihkaus hiuskiinnettä.

Mitä "aitoihin" Victoria´s Secret-kiharoihin tulee, on ne mielestäni kaikkein upeimmat pitkissä ja paksuissa hiuksissa. Sain taas inspiraatiota kasvatella pituutta hiuksiini. Ihan pirtsakat ne on kyllä myös tässä mitassa, vai mitä te tykkäätte? Uskaltaako näitä kutsua Victoria´s Secret -kiharoiksi saamatta turpaan?

 

14 kommenttia:

 1. VOEE LUOJA NAINEN, sää oot prinsessa!! niin kaunis ja tosi hyvin toteutettu postaus! vau<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mie oon rinsessa niin sie oot kyllä siinä tapauksessa kuningatar!! <3 Kiitos ihana<3

   Poista
 2. Ihanat kiharat ♡ vitsit miten paksut hiukset sulla on! Mahtavasti toteutettu postaus jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi hyvä että tykkäät<3 :) Aika imartelevaa myös se, että hiukseni ihan oikeasti vain näyttää paksulta. Ne ei todellisuudessa ole nimittäin mitkään paksut. Tuuheat kylläkin ja se harhauttaa :)

   Poista
 3. Ihanat! Sulle sopii hyvin lyhyempi hiusmalli.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kiharat ja selkeät ohjeet! Mä haluaisin kovasti oppia tekemään loivaa kiharaa hiuksiini, nyt kun takalla on mittaakin kunnolla. Aina kun kokeilen, kiharoista tulee liian pieniä käkkäröitä ja sitten kyllästyn yrittämään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei sulla on positiivinen "ongelma" :) kihara kannattaakin tehdä aina tiukemmalle, koska se usein loivenee päivän mittaan. :) Jos teet jollain puikolla kiharat, niin kokeile ottaa paksumpia osioita. :) Ja tosiaan harjaaminen auttaa jos tulee liian kiharaa :) Jos on ihan mahdoton sykkyrä niin kostuttaisin jopa vähän hiusta tosi kevyesti ja harjaisin. Kyllä se siitä! Tsemppiä :)

   Poista
 5. Plääh, mitenhän saisin nämä sovellettua NÄTISTI omaan tukkaani. Niin ihanan huolettomat mutta näyttävät, täytyy varmaan kokeilla onnistunko yhtä sievään lopputulokseen vähän pidemmällä kuontalolla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistut varmasti!! Luotan sinuun :) <3 Harjoitus tekee mestarin!!

   Poista
 6. Tosi kauniit kiharat! Mulla ainakin on haasteellista saada kiharoista just sellaset loivat ja rennommat! Täytyy koittaa näillä vinkeillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) Koita ihmeessä, toivottavasti onnistut! :)

   Poista
 7. Eksyin nyt tänne blogiisi ekan kerran, kiva kun kävit jättämässä kommenttia! :) Tykästyin kyllä niiiin paljon, kirjotat hauskasti ja oot kyllä älyttömän nätti! <3 Jään ehottomasti seurailemaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elisa <3 :) Tervetuloa lukijaksi!

   Poista