sunnuntai 24. elokuuta 2014

Koirille kauraa ja Kerttulin kohtutulehdus :(

 

Meillä koirat pestään harvoin, paitsi rapakeleillä. Niin ja tietenkin kakkamaisten kurjuuksien iskiessä! Olen tykännyt Paul Mitchellin tuotteista omaan päähäni, joten mielestäni oli luonnollista valita myös tytteleille kyseisen tuotesarjan shampoo ja hoitoaine. Eli kaurashampoo ja kaurahoitoaine. Ne soveltuvat erityisesti herkälle iholle, mitä en tosin tytöillä allekirjoita, mutta mielestäni hellävaraiset tuotteet on aina hyvä valinta. Minulta löytyy myös meidän blondille tapaukselle samasta sarjasta hopeashampoo, pitäähän sitä olla! ;) Jos siis mietitte koirillenne varsin oivaa shampoota ja hoitoainetta, tässäpä olisi erittäin varteenotettava tuotesarja vaihtoehdoksi! Omani hankin Rovaniemen LOOKssista. Mie ainaskin tykkään ja tytötkin....


<3

Blogissani on vallinnut hetken hiljaisuus johtuen omasta kuumeilusta, ja valitettavasti myös meidän pienen Kerttulin sairastelusta. Huoli ja pelko on ollut eilisestä saakka keskuudessa, kun päätin sisäisen intuitioni takia viedä Kerttulin eläinlääkäriin vetäytymisen takia. Lähdin käymään eläinlääkärissä vain varotoimena, en ajatellut mitään hätää olevan. Eläinlääkäri löysi Kerttulilta kuitenkin kohtutulehduksen, ja syy uneliaisuuteen löytyi. Kohtutulehdus on eläimelle ikävä, sillä se voi edetä hyvin äkkiä jopa hengenvaaralliseksi. Puntaroimme eläinlääkärin kanssa välittömän leikkauksen tai antibioottikuurin välillä. Tihrustin itkua, kun kaikki vaihtoehdot tuntui riskiltä. Leikkaus olisi riski ja pelkkä antibioottikuuri olisi riski. Päädyimme kuitenkin antibioottikuuriin, sillä Kerttuli oli tilanteeseen nähden pirteä, eikä kohtu ollut siinä kunnossa eläinlääkärin mielestä, ettei antibiooteilla voisi saada Kerttulia kuntoon.

Tarkkailemme koko ajan Kerttulin vointia, mittaamme lämpöä (mikä on ollut normaali), annamme antibiootteja ja katsomme, että syö hyvin eikä ala liikaa juomaan vettä. (Monesti merkki pahentuneesta kohtutulehduksesta). Meillä on onneksi numero päivystävälle eläinlääkärille, joka leikkaa vaikka keskellä yötä jos tilanne vaatii. Jos kaikki menee kuitenkin hyvin, niin ensi viikolla kohtu ultrataan kontrollikäynnillä uudestaan. Silloin olemme viisaampia, pitääkö Kerttuli leikata heti vai vasta myöhemmin. Leikkaus on joka tapauksessa edessä, sillä emme halua ottaa riskiä, että seuraavista juoksuista kohtu tulehtuu taas uudelleen. Kerttulin juoksut saavat olla nyt tässä! Uskon, että se tuo Kerttulille tasapainoa kun ei tarvitse olla hormonihirmu. Emme olisi kuitenkaan teettämässä Kerttulille pentuja, koska Kerttuli on niin pienikokoinen. Syy miksi emme leikannut Kerttulia eilen oli lääkärin suositus testata ensin lääkitystä. Toistaiseksi olen ollut tyytyväinen ratkaisuun, sillä minusta tuntuu, että ne auttavat. Vielä en uskalla liikaa hurrailla, mutta Kerttulin vointi ei ole ainakaan huonontunut. Näen jopa piristymisen merkkejä. Mutta kuten sanottu, en halua hengähtää turvallisuuden satamaan, ennen kuin kaikki on varmaa ja Kerttuli terve! 

Tällä kertaa oli siis vähän ikävämpää asiaa, mutta se on osa elämää. Vaikka haluan pitää blogini iloisena ja positiivisena paikkana, niin haluan sen ennen kaikkea olevan aito. Elämä ei mene aina suunnitelmien mukaan, eikä aina niinkuin toivoisi. Ikävät asiat ovat olemassa siksi, että osaisimme nauttia täysillä niistä ihanista ja iloisista asioista! :) 


perjantai 15. elokuuta 2014

Näin teet romanttisen lettinutturan


 Palataan vielä ajassa taaksepäin eiliseen postaukseen, mihin pääset TÄSTÄ. Lupasin teille hiustutorialin kyseisestä romanttisesta lettinutturasta, joten olkaa hyvät! :)

 

1. Tarvitset harjan (itse valitsin GHD:n tupeerausharjan minkä varrella sain jaettua hiukset kätevästi), kamman tai jonkun muun millä voit jakaa hiukset kahteen osioon, kaksi ponkkaria (käytin kuminauhoja niiden siron kokonsa vuoksi), pinnejä ja hengettömiä sekä halutessasi hiuskoristeen.

2. Letitä kaksi lettiä. Itse letitin ranskanletit, mutta ei ole virhe tehdä ihan tavallisia lettejä. Se on vain astetta helpompaa, ja toki lopputulos on eri, mutta uskon sen toimivan myös kauniisti :)

3. Asettele toinen leteistä haluamallasi tavalla kiinnittämällä pinneillä. Tähän ei ole oikeaa tai väärää tapaa, kunhan latva saadaan piiloon ja muoto miellyttää omaa silmää. :) 

4. Tehdään sama myös toiselle letille, ja kampaus on valmis. :) Kiinnitetään lopuksi hiuskiinteellä!

Halutessasi voit koristaa kampausta omaa silmää miellyttävällä hiuskoristeella. Itse kiinnitin hengettömillä oman kaulakorun hiukseen, kuten voitte eilisestä postauksesta kurkata. Minusta se toimi erittäin hyvin kokonaisuudessa ja antoi kivan lisän kampaukselle. :)

Mitä piditte? :)

torstai 14. elokuuta 2014

Mistä minut löytää...

 

Hei kaikki!

Blogini löytyy Facebookin ja Instagramin lisäksi nyt myös Bloglovinista sekä Blogilistalta. Jokaisella on mahdollisuus löytää se itselle luontaisin reitti seurata blogiani. Linkkejä painamalla pääsette sivuille, ja blogin bannerin alta löytyy myös linkit kyseisille sivuille. :) 






Romanttinen lettinuttura


Olen täysin hullaantunut rentoihin letteihin, nutturoihin, lettinutturoihin ja kaikelle siltä väliltä. Pidän niiden huolettomasta, luonnonlapsimaisesta ilmeestä, jonka voisin kuvitella suoraan auringonkukkaniitylle kellohelmaisen mekon kanssa! <3 Kampaukseen juuri oikeaa tunnelmaa tuo auringon kanssa kilpaa hapsottavat yksittäiset hiukset, aivan kuin lämmin kesätuuli ja niityllä kirmatut askeleet olisivat halunneet antaa oman hennon kosketuksensa kampaukseen. Runollista tai ei, näin mie ajattelen tästä "luomuksesta".Harmi ettei ollut tilaisuutta myös kuvata kyseisissä maisemissa, vaan saamme tyytyä varsinaisen huonolaatuiseen Ipadin tekeleeseen. Minusta se tuo kuitenkin kivaa rosoisuutta, joten sillä mennään! :)

Samalla kun sain kihartaa Minnalle ponkkarikiharat, annoin myös luvan syyhyäville letityssormilleni väkertää kyseisen kampauksen. Tai siis Minna oli ihana kun jaksoi olla kampauspäänä! Huomenna tekin pääsette näpläämään lettiä, sillä huomisessa postauksessa saatte ohjeet, miten kyseinen kampaus tehdään! ;)

Kuten huomaatte, olen hurahtanut nyt ihan tyystin näihin kampauksiin. Toivon ihan aidosti, että ihan jokainen teistä voisi saada aina jostakin kampauksesta jotain vinkkiä. Siksi pyydänkin, että heti jos meinaa mennä täysin yli hilseen niin hihkaisette! Minusta jokainen on ansainnut joka päivä hyvän tukkapäivän! Tai ainakin mahdollisuuden hyvään tukkapäivään. Joskus on kiva olla mörkötukalla, minustakin. :) Liian usein vain sanotaan, että kun en osaa tehdä mitään kivaa! Minäkin olen oppinut itselleni ja myöhemmin myös muille laittamaan kampauksia harjoittelun tuloksena. En edelleenkään voi sanoa olevani hirmu taitava, mutta koen, että saan luotua jotain kivaa itselleni ja muille. Se on tärkeintä! Ei mitään kannata ottaa liian vakavasti. Ja kampauksessa jos missä voi mennä vikaan! Se ei haittaa! Kampauksen voi aina purkaa ja yrittää uudelleen! Kampauksissa ei ole myöskään rajoituksia. Jos oletkin alkamassa tekemään jotain mistä tuleekin lopulta jotain ihan muuta, voi sekin olla hieno ja varsin käyttökelpoinen! Älkää siis luovuttako, mie uskon teihin kaikkiin! :)

Itselläni on tälle päivälle suunnitelmissa siivousta, ja ehkä käyn myös pienen mutkan sosiaalistamassa Kerttulia kaupungilla. Ulkona on nimittäin alkanut mennä jo aika hienosti. Silloin kun Kerttuli tuli meille, ulkona käyminen tuntui melko epätoivoiselta. Asioita ei saatu kunnolla toimitettua kun häntä oli niin syvällä koipien välissä. Tällä hetkellä häntä on jo hyvin usein pystyssä! Tuntuu hyvältä kun toinen kehittyy. :) Katsotaan kuinpa paljon saan todellisuudessa tänään aikaiseksi, olen nimittäin todella tukkoinen, enkä ota selvää onko tämä allergiaa vai puhdasta flunssaa. Jospa siivous auttaisi! Olen pölylle allerginen ja meillä on täällä muutama pölypalleroinen! :D

Nauttikaa päivästänne, vetreyttäkää sormianne ja valmistautukaa huomiseen lettikampaukseen hengittelemällä jo valmiiksi syvään! ;) Hyvä siitä tulee!

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ponkkarikiharat



Nyt kun päästiin kampausten makuun, niin jatketaan nyt toinenkin päivä putkeen samalla sykkeellä! Pääsin toteuttamaan ehkä yksiin upeimpiin hiuksiin ponkkarikiharoita. Ystävälleni Minnalle on siunattu varmaan osa minunkin hiuksista, niitä on nimittäin paljon ja paksusti!

Kuvista näkee varmaan aika hyvin miten olen kyseiset kiharat toteuttanut, mutta käydään vielä vaihe vaiheelta läpi :)

1. Eli tarvitset hiuksiin lämpösuojan, itselläni Paul Mitchellin Hot Off The Press, suoristusraudan tai kihartimen, muutaman klipsin sekä harjan. Hiuksiin voi toki käyttää pohjalle myös muotovaahtoa ja muita tuotteita tuomaan kampaukseen lisää kestoa, mutta itse tyydyin nyt pelkkään lämpösuojaan, koska ei ollut tarkoitusta saada superkestävää kampausta. Oleellisinta mitä tarvitset ponkkarikiharoihin, on itse ponkkarit. Invisibobblet (saatavilla LOOKssista monessa eri värissä) toimii tässä tekniikassa erittäin hyvin, sillä ne eivät tartu latvoihin kiinni ja takuta niitä kun hiukset vapautetaan. Ne eivät myöskään jätä monelle ponkkarille ominaista painaumajälkeä hiukseen. Lisää omia kokemuksia kyseisistä ponkkareista jaan kyllä lisää, jossain toisessa postauksessa. :) Mukava keksintö nimittäin!

2. Lähtötilanne.

3. Sido hiukset ponkkarille.

4. Käytin kahta invisibobblea, koska Minnan hiukset ovat niin paksut ja liukkaat ja halusin tuplatuen. Muutenkin aika hauska ideana, erityisen kivan näköinen olisi kaksi kirkasta väriä. :)

5. Kiharra osio osiolta. Kiharan kokoa on helppo säädellä osion koon avulla.

6. Nostin klipseillä jo kiharrettuja hiuksia pois tieltä. Näin pysyin myös perille mitä olen kihartanut.

7. Yllätyin miten kauniilta näytti valmiit kiharat ponnarilla. Erittäin käyttökelpoinen kampaus tuollaisenaankin esimerkiksi työhön, missä hiukset täytyy olla kiinni. Vink Vink ;) Hätäponnarille on olemassa vaihtoehtoja!

8. Hiukset vapautettuna.

9. Lopuksi kiharsin kasvoilta pois päin hiukset, mitkä eivät yltäneet ponkkarille. 

Mielestäni tämä on erittäin toimiva tapa kihartaa nimenomaan suoraa, paksua ja pitkää tukkaa. Omaan hiukseen en ole tätä alkanut edes koittamaan. Hiukseni ovat liian lyhyet ja pitkähiuksisenakaan en pitäisi tätä itselleni parhaana vaihtoehtona kihartaa hiuksia, koska luonnontaipuisa hius näyttää mielestäni paremmalta jos sen kihartaessa kihartaa tyvestä latvaan, jotta kaikki omat oikut asettuvat ruotuun! Minnan hiuksessa tämä toimi kyllä aivan ihanasti, ja itsekin tehdessä säästää varmasti aikaa!

Vai mitä olette mieltä? :) 


*yhteistyössä parturi-kampaamo LOOKss


tiistai 12. elokuuta 2014

Käännekiinnitys!



Nyt löysin juttuni! Mulla oli ihan valtavan hauskaa tehdä tätä postausta, ja toivon sen huokuvan teille saakka! Siitä syystä, että itse tykkäsin tehdä pienen kampausvinkin, toivon että pidätte siitä. Mielellään tekisin näitä vielä paljon paljon lisää!

Halusin aloittaa jostain yksinkertaisesta, mistä on ollut itselleni paljon apua kampauksia tehdessä. Nimesin tekniikan käännekiinnitykseksi. Olen kokenut sen käteväksi tavaksi lukita osan hiuksista tukevasti, ja tämän avulla saa myös usein haluttua kuohkeutta päälaelle.

1. Tekniikkaa varten tarvitset tupeerausharjan ja pinnin/pinnejä riippuen hiuksesi paksuudesta ja liukkaudesta. Itselläni on käytössä GHD:n tupeerausharja, jonka olen hankkinut LOOKssista. Tykkään siitä, koska se tupeeraa nopeasti kuitenkin liikaa takuttamatta tukkaa. Myös harjan toisessa päässä oleva kapea osio on loistava jaotellessa hiuksia osioihin. 

2. Tekniikkaa voi käyttää niin suoraan kuin kiharaan hiukseen. Itse olin kihartanut hiukseni aamulla, joten niillä mentiin!

3. Eli tupeeraa hiukset siltä alueelta mihin haluat kuohkeutta ja pitoa. 

4. Tupeerasin itseltäni hiusten pääliosan. 

5. Siloita tupeerauksen jälki kuitenkaan harjaamatta kaikkea tupeerausta pois. Kuten kuvasta näkyy, hius sai asteen volyymiä. Pohjalla oleva tupeeraus auttaa myös pinniä kiinnittymään paremmin, eli tupeeraus tekee kampauksesta kestävämmän sekä hiuksesta helpommin muotoutuvan.

6. Erota osio minkä haluat kiinnittää. En ota itseltäni liian paljon hiuksia osioon, sillä haluan että auki olevaan osioon jää massaa.

7. Kiepauta/tee käänne pyöräyttäen osio kerran ympäri. Pidä huoli siitä, että kaikki hiukset ovat pysyneet mukana "kierteessä" eli vaihtaneet ns. puolta. Muuten ne irtoavat. 

8. Lukitse käänne sen avoimelta puolelta niin, että pinni/pinnit ei jää liioin näkyville, vaan uppoaa käänteen sisälle. 

9. Viimeistele haluttuun lopputulokseen. Itse halusin jättää osan hiuksista kehystämään kasvoja. Suihkauta valmiiseen kampaukseen hiuskiinnettä! Minäkin olisin näin tehnyt, jos kaikki kiinteeni ei olisi loppunut. :(

Mitä piditte? Oliko ohjeet selkeät? 

Jos jollakin meni huti että miten tämä tehdään, ei hätää! Kysykää niin koitan selittää jollain muulla tavalla. :) Toivottavasti opitte tämän ja koette sen yhtä hyväksi kuin minä. Nyt kannattaa harjoitella tätä, sillä suottaaaaapi olla että pian on tulossa kampaus missä tätä tarvitaan ;)  

*yhteistyössä parturi-kampaamo LOOKss

maanantai 11. elokuuta 2014

Maanantai



 Kuten eilen mainitsin, suuntasimme tänään äitini kanssa muutamalle kirpputorille. Olin yllättynyt siitä, että rovaniemen kirpputoreilta löytyy yllättävän hyvin pikkukoirille vaatetta ja muuta sälää. Löysin molemmille tytöille villapaidat, jotka osoittautuivat hieman liian lyhyiksi minun pitkäselkäisille karvakuonoille, mutta käyttöön ne tulee silti. Tärkeintä, että edes vähän lämmittää syksyn kylmillä ilmoilla. Molemmat näytti viihtyvän paidoissaan hyvin, vaikka pukemista en ole kyllä liioin koirilleni harrastanutkaan. Koskaan muulloin en koirilleni vaatteita pue, paitsi silloin kun ulkona alkaa olla liian kylmä. Viime talvena sain todeta, että Martha paksusta turkistaan huolimatta ei todellakaan ole mikään innokas kulkija ellei ole lämmikettä päällä. Kovimmilla pakkasilla fleecetossut ja villapaita on ihan ehdottomat, ulkoilusta ei tule muuten mitään. Kai se on vain todettava, että pikkukoirat ovat tosi kylmänarkoja, olkoon vaikka pitkäkarvaisiakin. Saa nähdä miten Kerttulin saa ensi talvena topata. Kerttulilla on jäänyt karvat lähinnä puolipitkäkarvaisen malliin. Katsotaan ja toivotaan, että ne tuosta vielä vähän vahvistuisi ja kasvaisi pituutta. :)

Löysin kirpputorilta myös meidän sängyn päälle tuollaisen ison fleecepeiton mikä ei ehkä sisustuksellisesti niin nappivalinta, vaikka meillä onkin sinne tänne ripoteltu vaaleanpunaista. Hankin tuon suojaamaan meidän päiväpeittoa, kun tytöillä on tapana viettää suurin osa ajasta meidän sängyssä. Luut ja kaikki syödään usen sängyssä. Eilisen Kerttulin huonovointisuuden levitessä meidän päiväpeitolle, koin päteväksi hankkia jonkun suojan siihen. Eli kirpputorilöytöni oli ainakin tältä erää koirapainoitteiset lukuunottamatta harmaata pitkää puuvillaneuletta minkä itselleni löysin. 

Toisessa kollaasissa vähän tämän päivän asuvalintaani. Vaikka tykkään pukeutua ja miettiä kivoja kokonaisuuksia, mitkä vaatteet, korut, kengät, meikki ja hiukset toimivat yhdessä, ei minusta saa muotibloggaaja tekemälläkään. En seuraa tarkoituksellisesti muotia, vaikka katsonkin aamulla mitä puen päälle. Olen enemmänkin pukija, joka pukee päällensä vaatteet mitkä tuntuvat mukavalta ja koen oloni hyväksi ne päällä. Minusta muotibloggaajat ovat aina askeleen hieman edellä. Joskus tuntuu, että olen jopa askeleen hieman jäljessä tai joskus jopa sivuraiteilla muodin suhteen. Tärkentä minulle on tuntea, että nyt on oikeat rytkyt päällä juuri tälle päivälle, juuri minulle!

Nyt siis kiskon jotain todella hemaisevaa päälle ja alan siivoamaan! Kotimme on läävä! Loppupäivän nautin sitten siististä kodista ja vapaapäivästä. <3

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pari sanaa opiskelusta


Nyt on taas se aika kesästä kun monilla alkaa koulut. Outoa ettei itse tarvinnut lähteä kouluun! Tunnen oloni helpottuneeksi! Pohdin viimeistä kahta vuotta opiskellessani parturi-kampaajaksi. Ne olivat monesti melkoista hampaidenkiristelyä ja tuskailua. Tiesin jo kouluun mennessäni, etten halua harjoittaa kyseistä ammattia. Moni saattaa nyt miettiä, että miksi sitten opiskelin parturi-kampaajaksi. Haluaisin opiskella joku päivä estenomiksi. Se oli suuntani ammattikouluun hakiessa, ja se on suuntani edelleen. Nykyinen ammattini oli siis pieni suuri harppaus sitä kohti, mitä joskus haluan tehdä. :) Olen myös ehdottomasti sitä mieltä, että itsensä kehittäminen ja eteenpäin meneminen elämässä on aina hyvä asia. Vaikka se ei suoranaisesti olisi juuri sitä mitä haluaa tehdä. Yrittäminen ja innostuminen on aina parempi vaihtoehto kuin olla tekemättä yhtään mitään! Koskaan ei voi tietää mitä elämässä tulee eteen. Voihan se olla, että joku päivä voisin pärjätä pelkästään kampauksia tekevänä parturi-kampaajana? Melko utopistinen ajatus, mutta maailma kehittyy koko ajan! En voi kutsua itseäni millään tapaa nerokkaaksi, mutta kampauksia tehdessä tunne olevani jotenkin viisas. Miten niin yksinkertainen voi näyttää niin upealta ja monimutkaiselta? 

Jos kiinnostuneita riittää, niin voisin joskus tehdä ohjeita, millä tavalla toteuttaa erilaisia kampauksia helposti itselle. :) Toivekampauksia saa ehdottaa! 

Kiireinen viikkoni on muuten mennyt töiden ja arkisen aherruksen parissa. Meinasin jo alkaa vetämään stressiä ja huolta blogistani, mutta sitten päätin lopettaa sen ennen kuin edes aloitin. Tämä paikka olkoon minulle stressitöntä seutua! Sovimme äitini kanssa, että käydään kirpputoreilla aina kun löytyy sopiva rako siihen. Huomenna on se rako <3 Jee! Nyt lähden saunomaan ja nauttimaan illasta! Nauttikaa tekin!

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Ylpeydenaiheeni




Onpa ihanaa olla taas juuri tässä, jo pimenevässä kesäyössä ja kirjoittaa tänne. Rakastan öitä! Rakastan sitä tunnetta kun tuntuu, että koko muu maailma nukkuu. Minusta tulee ehkä myös vähän syvällinen öisin. Niin hyvässä kuin pahassa. Tällä kertaa siinä hyvässä. :) 

Moni minut tunteva on pannut varmasti merkille, että minun elämä pyörii pitkälti näiden kahden kuvissa esiintyvän palleron ympärillä. Ne keitä ei koirajutut kiinnosta yhtään, voi melkein suorilta skipata tämän postauksen. :) Olen ihan varmasti kyllästyttänyt monen kaverin puhumalla Maatsusta ja Ketsupista, muodolliset anteeksipyynnöt siitä. Silloin kun päätin hankkia koirani, päätin myös samalla sitoutua siihen täysin, ja kouluttaa koirastani kunnollisen kansalaisen. Se, kuinka hyvin tai huonosti olen onnistunut tai tulen vastaisuudessa onnistumaan, on ihan oma tarinansa.

Minulla on sydämen päällä muutama asia, mistä en ole ylpeä. Olen melko aikaansaamaton, ja henkilökohtaiset päätökseni itseäni kohtaan pitää heikosti. Tällä viittaan nyt lähinnä liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon, mitä lupaan alkaa harrastaa ja noudattaa hyvin säännöllisin väliajoin. Olisi ehkä vain helpompaa tehdä kerran se päätös ja pysyä siinä. Näin ei kuitenkaan toistaiseksi ole vielä käynyt. Nyt oikeasti joku jumppapirkko siellä ruudun toisella puolella! Kerro miten onnistuit! Mie tahdon tietää, kiihkeästi! Miten pysyn ruodussa, vaikka esimerkiksi ikuisesti?! 

Se miten huonosti pidän omalle keholleni lupauksia puhtaista raaka-aineista ja terveellisestä ruoasta, tarvittavasta levon ja liikunnan balanssista, olen pitänyt sanani siitä, että koirani huolehdin hyvin! Se on asia mistä olen ylpeä! Se on yksi syy, miksi puhun koiristani niin paljon. Toki senkin vuoksi, että nämä kaksi neitoa ovat mahdottoman hurmaavia tapauksia ;)

Hurmaavasta puheenollen olen saanut vallan hurmaavia lukijoita <3 Te vielä melko vähäiset, mutta sitäkin arvokkaammat lukijat olette saaneet oloni erityiseksi! Kiitos siitä <3 Lähden hyvillä mielin nyt nukkumaan! Hyvää yötä!

 

:D

lauantai 2. elokuuta 2014

Kuulumisia


Muutaman päivän blogihiljaisuuteeni on maailman ihanin syy, sillä olen saanut tällä hetkellä reissutyötä tekevän rakkaani ja hänen äitinsä tänne meidän kotiin. <3 On ihanaa kun on elämää ympärillä kahden viikon ylhäisen yksinäisyyden ja rauhan jälkeen. 

Muuten päiväni on kulunut pitkälti töissä, mutta nyt saan levätä seuraavat pari päivää. Kerttulilla alkoi tänään kunnolla juoksut ja niitä ollaan nyt täällä ihmetelty. Kerttuli ihmettelee eniten vaaleanpunaisia pöksyjään ja Martha on kateellinen, koska hän ei nyt tarvitse pöksyjä. Ja kyllä, ainakin Martha rakastaa omia juoksupöksyjään. :D 

Joku on saattanut huomata blogin oikealla reunalla, että blogini on yhteistyössä parturi-kampaamo LOOKssin kanssa. Tämä yhteistyö tuntuu varsin sopivalta minulle, sillä olin opiskeluaikanani LOOKssissa työharjoittelussa, ja pidän kyseistä parturi-kampaamoa ajanhenkisenä ja tyylikkäänä, joka panostaa työn laatuun ja asiakaspalveluun. Olen onnellinen kyseisestä yhteistyöstä, koska tuntuu että saan tällä tavalla kantaa edes pienen palan omaa ammattiani mukana blogini kautta. :)

Nyt jatkan lauantai-illan viettoa. Lähdemme koko kööri koirineen päivineen käymään minun kotikotona. <3

Mieluista lauantai-iltaa myös teille!!