torstai 19. maaliskuuta 2015

Identiteettini ei ole juurtunut kuiviin latvoihini

... ja jos olisi niin sinne läks identiteetti! Pohdin blogin puolella aiemmin jopa oman värin kasvattamisesta takaisin, mutta päätin etten voi mennä lauantaina oleviin ystäväni häihin niin jäätävällä reuhkalla, siispä lompsin kampaajalle. 


Pienen pieni sniikkipiikki teille siis hiuksista, ja no vähän ehkä myös uudesta kukkapaidasta. Tuomas ei ole koskaan tykännyt kukkakuosista, siksi minulla sitä ei kai kauheasti ole ollutkaan. Nyt kun hankimme Tuomakselle kukkapaidan (voi kyllä) niin minäkin voin hyvillä mielin pukeutua niittyyn! 

 
Huomasin tahtomattani pitäneeni taukoa bloggaamisesta, johtuen vain ja ainoastaan siitä ettei viikkoon ole tullut blogifiilistä. Teen tätä kun hyvältä tuntuu, ja nyt se taas tuntuu! Huomaan olevani spurttaajabloggari. Mikä se sellainen sitten on? Saatan postata monta päivää putkeen ja mikään muu ei oikeastaan pyöri päässä kuin blogi. Sitten höllään taas palauttavasti muutaman päivän, tai viikon. Sen minkä tarve vaatii. Silloin en liioin mieti blogia. Se on toistaiseksi ainakin toiminut minulla pitämään homman mielekkäänä. Ilman töitä ja arkisia askareita höpöttelisin tänne varmaan joka päivä, teidän onni että minulla on oikea työpaikka ja sosiaalinen elämä olemassa! 

Nyt yöpuulle, kyllä! Tämä yökyöpeli on opetellut taas vaihteeksi laittamaan ajoissa nukkumaan. Se on oikeastaan ihan mukavaa!

Hyvää yötä!

24 kommenttia:

  1. niiin kauniit hiukset Iina!! sopii sulle aivan täydellisesti<3 iso peukku!! ja hei ihan totta, mullakin tulee taukoja blogiin, toisaalta on kiva kun on kiireinen töiden ym suhteen niin ei tarvi "ressata" mistä postauksia repasee :D Mutta oishan se ihana kun ois aina jotain kivoja kuvia jaettavana ja juttuja höpöteltävänä, ei se vain aina mee nii! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paletsu <3 :) Joo minäkään en viitsi aivan pakolla yrittää vääntää asiaa jos elämä on ollu lähinnä sitä nuku, syö, selviydy :DD

      Poista
  2. Mun tekis mieli napsaista parikymmentä senttiä tukkaa pois, mut en uskalla! TIedän että katuisin sillä sekunnilla, mutta pitkä polkka kyllä houkuttelis. :)
    Toi paita on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leikkaat kun tuntuu että nyt repaisen :D Niin minäkin tein vuosi sitten. Nytkin lähti mittaa mutta paljon helpommalla henkisellä prosessilla kuin vuosi sitten. Suosittelen kyllä tosiaan leikkaamaan, sen jälkeen toteaa että ei se hiuksen mitta ole tärkein vaan se miltä näyttää :)

      Poista
  3. Näyttäää hyvältä! ♥

    VastaaPoista
  4. ihana!! <3 tuli ekasta kuvasta iha mieleen ellie goulding! :D <3

    VastaaPoista
  5. hyvältä näyttää hiukset!<3 ja älä ota mitän stressiä postaamisesta, kaikkein paras on kirjoitella juuri silloin kun siltä tuntuu! :) ilolla tuun aina lukemaan postauksiasi<3

    VastaaPoista
  6. Tuo sinun tukka näyttää niin hyvältä! Varsinkin siinä kuvassa minkä lähetit näkyi vielä paremmin kokonaisuus ja aivan ihanat on. <3 Kuivista hiuksista on aina helpottavaa päästä eroon, vaikka pituus lähtisikin. Itse tykkään näistä lyhyemmistä paljon enemmän ja näitä on kiva pitää auki, kun kuivat latvat eivät hapsota! Blogitaukoa on hyvä pitää välillä, jaksaa aina uudella spurtilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasmina <3 :) Kuivista latvoista on todellakin ihana päästä eroon! Ne ei näytäkään miltään ja ihan pahaa tekee katsoa ja koskea tukkaan jos se on ihan kuollut. :D Onneksi molemmat tajuttiin tämä!

      Poista
  7. Näyttää kyllä tosi hyvältä! :) Mä oon tässä nyt vuoden verran miettinyt leikkaisinko hiukset lyhyiksi vai en, mutta ehkä mäkin joku päivä vielä marssin kampaajalle ja poistun sieltä hiukset huomattavasti lyhyempinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda :) No nythän on sopiva tilaisuus kun lyhyt tukka on muotia ja kesäkin tulossa kovaa vauhtia ;) Vähän uutta ilmettä!

      Poista
  8. Näyttää muuten ihan tajuttoman hyvältä jo näissä tuo sun tukkas! En malta odottaa millon nään kokonaisuuden:3 Ja ihanan näköinen paitakin<3
    Tuo sun bloggailu kuulostaa kyllä ihan hyvältä, välillä on kiva höllätä vähän ja sitten palata täydessä terässä bloggaamaan kun siltä tuntuu;) Eipähän mene väkisin väännetyksi tämä homma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata! :) Kyllä mie mielellään bloggaisin tosiaan vaikka joka päivä, mutta joskus elämä on enemmän ja vähemmän kiireistä. Silloin on pakko keskittyä "oikeaan" elämään enemmän. Blogista on tullut mulle kuitenkin henkireikä ja homma on kokonaisuudessaan niin terapeuttista että haluan antaa sille kyllä aikaani aina tilaisuuden tullen. :)

      Poista
  9. Oi en malta odottaa kokonaisia kuvia! Hiuksesi näyttää tosi upeilta jo tässä<3 ja bloggaamisesta ei tarttee ottaa stressiä, välillä voi pitää ihan hyvällä omatunnolla pidempää postaustahtia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru <3 :) Ei kannata kyllä stressata, menisi maku koko touhusta!

      Poista
  10. Ooi en malta odottaaa että nään lisää kuvia :)<33 Itekkin oon suunnitellu leikkaavani kesäksi polkkatukan, olisko hullua? ;)<3 ja heiii mä oon vähän samanlainen bloggaamisen suhteen! Joskus ajattelen blogia superisti ja joskus sitten vähemmän! Mutta fiiliksien mukaan sen kuuluukin mennä <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiiii olisi hullua!!! Voi leikkaa ihmeessä <3 Mie kyllä kannustan. Ite oon ainakin tykännyt kun lyhyempi tukka pysyy niin paljon pidempään aukikin nättinä :)

      Poista
  11. Silloin pitääkin blogata , kun fiilis on oikee, eikä pakkopullana ! :P Innolla ootan lisää kuvia ! Varmaan tulee himo leikkautaa ihan lyhyt a-linjainen polkkis itellenikin ! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo elämässä moni asia on pakkopullaa, tämän ei pidä olla! :) Hih siitä vain nips naps<3

      Poista
  12. Ompa kivat hiukset! Ja mukavampi lukea hyvää tekstiä silloin kun kirjoittajalla on selvästi ollut fiilistä, kuin joka päivä "pakosta" rustattua tekstiä. Sulle löytyy muuten haaste mun blogista :-) -> http://lauraemiliav.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo kivaa :) Teinkin tuon haasteen! Kiitos vain :)

      Poista