tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kevään kosmetiikkasuosikit!

Kyselin joskus toiveitanne postausten suhteen, ja mieleen on jäänyt kummittelemaan lempparikosmetiikkatuotteet. Vielä joku aika sitten minun kosmetiikkatilanne oli niin kökkö, etten osannut kauheasti nimetä suosikkejani. Nyt kun elämääni on saapunut rikastuttamaan useampikin jokapäiväistä kutkuttavaa iloa aiheuttavaa kosmetiikkatuotetta, päätin toteuttaa toivotun postauksen. 


Yksi tuoreimmista lemppareista, ja suoranaista rakkautta aiheuttava on MACin huulipuna sävyllä Saint Germain. Olen pitkään jo etsinyt tällaista oikein äklörakkauden väristä punaa. En voi sille mitään, että punassa on mielestäni ripaus Tukiaista. Sävy on kuitenkin erittäin kaunis, joskin liikaa laitettuna vähän liiankin imelä. Siksi olen usein pehmittänyt sävyä heleällä kiilteellä. Koostumus huulilla on huulirasvamainen ja miellyttävä.


Pitkäaikaisimpiin suosikkeihin kuuluu d.j.v beautenizerin ripsiväri. Olen ripsivärien innokas testailija, ja monesti valitsen jonkun uuden ripsivärin testiin. Tästä syystä olen testannut varmasti ainakin kymmenen ripsiväriä. Palaan kuitenkin kosmeettisten tutkimusmatkojeni jälkeen aina uudestaan tähän. Rakastan tuuheita ripsiä! Tämä tekee tuuheat ripset erittäin pienellä vaivalla. Suuri plussa myös se, että kyseinen ripsiväri lähtee lämpimällä vedellä. Yksinkertaisesti täydellinen minulle!

 
Suurta kiintymystä aiheuttaa myös MACin Pro Longwear Concealer. Minun ongelma meikatessa on erittäin tummat silmänaluset. Moni peitevoide on niin paksua, että kerääntyy mielestäni olemattomiin silmäjuonteisiini ja vanhentaa rumasti. Tämä sen sijaan on sopivan pigmenttistä, mutta kevyttä. Suuri, suuri plussa myös siitä, että tuote muuttuu mattapintaiseksi, mikä vähentää puuterin tarvetta. Olen siis onnellisesti peitellyt myös nenää ja muuta helposti rasvoittuvaa tällä. Ehdottomasti näin ujosti sanottuna paras peitevoide ikinä!

 
Tämänhetken käytetyin hajuvesi on ehdottomasti kyseinen Guessin tuoksu. Halasin heipat Nellille sunnuntaina, ja Nelli sanoi minun tuoksuvan hyvälle. Tämähän se! Valitsen käytettävät hajuvedet vuodenaikojen mukaan, ja tämä on minun kevättuoksu. Niin ihana! Ja kyllä, minulla on syksytuoksu, talvituoksu ja erityisesti myös joulutuoksu erikseen. Oikeanlaista kesätuoksua en ole vielä löytänyt, ja se olisikin seuraava etsittävä! Vinkkejä saa antaa. 

Löytyykö teiltä kokemusta näistä minun lemppareista? Mitä tykkäsitte ensimmäisestä kosmetiikkapostauksesta? Saako näitä tulla lisää?

 Mukavaa päivää, ja vau! Teitä kirjautuneita lukijoita on tasan sata! Iiiks miten ihanaa!

33 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin vasta äsken facebookista ja mun huomio kiinnittyi heti tohon huulipunaan, aivan ihana <3 Paljon sillä on ollut hintaa ja mistä ostit? :-)

    http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska että löysit sitä kautta tänne :) Ostin tuon Tampereen Stockmannilta, ja hintaa oli n. 20€ :)

      Poista
  2. Oi ihana postaus, niin kauniit kuvatkin! <3 Hahah, oli kyllä ihan erityisen hyväntuoksuinen hali se! ;) Mulla kans aina meinaa pakkaantua peitevoiteet ällöttävästi silmien juonteisiin, ei oo kiva... Pitkäisköhän joskus kokeilla tuota Macin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit <3 :) Sulla on aina niin kauniita kuvia, että on imartelevaa kuulla että tykkäät näistä <3 :) Kokeile ihmeessä! :) Ite ainaki oon tykännyt :)

      Poista
  3. Oii todellakin lisää näitä kosmetiikkapostauksia! Oon kuullut tosta MACin peitevoiteesta pelkkää hyvää ja tällä hetkellä pähkäilen ostaisinko juurikin tuon vaiko Lancômen peitevoiteen :D Molemmat on kyllä pakko testata jossain vaiheessa! :) Tä oli kyllä ihan loistava postaus ja niin kauniit kuvatkin<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse voisin myös joskus kokeilla tuota Lancomen, siis jos raaskin enää muuta ostaa kuin tuota MACin :D Kiva että tykkäsit <3 :)

      Poista
  4. kosmetiikkapostaukset on niin kivoja! :) upean sävyinen tuo huulipuna, ihana ♡

    VastaaPoista
  5. kiva tämmöinen postaus! :) mistä oot muuten ostanut tuon ripsarin? miun ois nimittäin pian ostettava uusi, ja haluaisin kokeilla jotain uutta :D tuntuu että valikoimaa on vaan niin hirveästi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäsit <3 :) Ripsivärin oon ostanut Kicksistä. :) Valikoimaa todellakin on, mutta oon huomannut myös että tosi eriaatuisia! Tätä suosittelen kyllä kokeilemaan jos tykkää tuuheista ripsistä :)

      Poista
  6. Olipas mukava postaus, pitäis itekin tehä tällanen kun sitä on toivottu :) Mun kesätuoksujen lepparit on Chloé:n Roses de Chloé ja Marc Jacobsin Honey! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee ihmeessä! :) Olisi kiva lukea! Kiitos tuoksuvinkeistä, pitää mennä joku päivä tuoksutteleen noita<3

      Poista
  7. Oii olipa kiva postaus :)<33 mulla on kans toi sama hajuvesikäytössä ;) ahkerassa käytössä onkin! Ihana tuo huulipuna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie olit muistaakseni ainakin toivonut tällaista :) <3 Oooh tuo on kyllä niin kiva tuoksu! :)

      Poista
  8. Aivan ihana sävy tuossa huulipunassa! :)

    VastaaPoista
  9. En oo testaillut mitään nuista kosmetiikkatuotteita, mutta pidän mielessä kun ensi kerralla meikit loppuu.. Tee ehottomasti lisää näitä, näistä saa parhaiten aina vinkkiä minkälaiset tuotteet on ollut hyviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin tykkään lukea muilta näistä :) Tarpeen varsinkin silloin kun itsellä on joku tuote etsinnässä :) Pidähän siis nämä mielessä :)

      Poista
  10. Voi mitä suosikkeja!! Tuo Macin puna vaikuttaa ihan täydelliseltä. Mullakin on yksi aika samansävyinen puna ja siitä huolimatta että väristä tulee pienet tuksuvibat, on se vaan silti ihanan tyttömäinen ja kaunis :) Tota Macin peiteainetta on myös tullut kuolailtua...Lisää tämmösiä postauksia vaan kehiin, löysin tänne sunkin blogiin ja voi vitsit että tykkään! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puna on kyllä niin ihana <3 Helposti noista kyllä tulee tuksuviboja, mutta ei anneta sen häiritä. :) Ihana että tykkäät <3<3

      Poista
  11. Ihana postaus Iina ja oli kiva nähdä mitkä on sinulla suosiossa! ♥ Lisää tällaisia postauksia! Luin tämän jo aikaisemmin mutta piti tulla vielä kommentti jättämään :) Luen aina sinun postaukset heti puhelimella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ku tulit vielä erikseen kommentoimaan <3 Itsekin luen sinun postaukset aina hetimmiten puhelimella, siksi monesti venyy kommentoiminen! :) Hyvä ku tykkäsit <3

      Poista
  12. Ihana tuo macin huulipuna, oikeen kevään värinen!!

    VastaaPoista
  13. Ihanat nuo kuvat, oikeesti. Varsinkin toi eka katoin sitä jo instassa <3<3 pitäs itekki kokeilla noita macin tuotteita joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tania, ihana että tykkäät <3 :) Sullakin aina niin kauniita kuvia! Suositteen kyllä kokeilemaan :)

      Poista
    2. No silloin pitää kyl ehottomasti koklata :) Huulipunat kyl kiinnostais, sillä niissä niin kivoja sävyjäkin <3 ja hei sinä ihanuus mulla ois aika kiva haaste blogissa. Toivottavasti toteutat..ellet ole jo sitä tehnyt ;)

      Poista
  14. Oot kyllä ansainnut joka lukijan, oot ihana ♥ Upea postaus kaikkine ihanuuksineen, tuo Guessin hajuvesi on jotain todella ihastuttavaa! Huulipunan sävy perfecto! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos Kata <3 :) Tuo Guess on ollut mulla jo pitkään suosikki :)

      Poista
  15. Kyllä lisää tämmöisiä ! :) Haha naurahdin Tuksulle :´D Ihania juttuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää siis tulossa kunhan suosikkeja kertyy :) <3

      Poista
  16. Just than tuksusävy!! ;D Voisin kyllä pistää omallekin hankintalistalle! Ja tuo peitevoide on niiiin parasta, oon ihan hätää kärsimässä kun se on multa loppu!! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tuksu mikä tuksu, mutta kiva sävy silti :D Apuaaaa mie pelkään jo valmiiksi oman loppumista!!

      Poista