sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Kukkaistyttö


Joskus joku asukokonaisuus tuntuu hyvältä idealta, ja lopulta kun sen näkee kuvissa ei se tunnukaan enää niin hyvältä. Tämän asun kanssa kävi kyllä niin, että nyt mennään todella äärirajoilla tyttömäisyyden ja kukkien kanssa! Iina 12 vee kuittaa!


Mulla ei ole ollut liioin kukkakuosia, koska aina se on tuntunut jollain tapaa huonolta verrattuna vaikka raitoihin. Nyt kuitenkin innostuin tästä paidasta, joka oli mukavan lyhyt pidettäväksi tuon hameen kanssa. Löysin itseni nimittäin ongelman edestä yksi aamu kun mikään paita ei tuntunut sopivan kyseisen hameen kanssa. Lyhyenmallista paitaa olisi ollut myös raidallisena kaupassa, mutta halusin liittyä kukkaliigaan Tuomaksen kanssa, koska jopa häneltä löytyy nykyään kukkapaita, kuten jo itseasiassa aiemmin mainitsin. Hain raidallisen version kaksi viikkoa myöhemmin kaupasta, koska se jäi kaivelemaan. Se siitä joko-tai -ajattelusta! No, molempi parempi!


Meillä on täällä Rovaniemellä tällä hetkellä aivan ihana vieras. The moment of beaytyn -Jasmina on käymässä Varkaudesta täällä pohjoisessa. Ollaan ehditty tutustua toisiimme paremmin, vaikka molemmat onkin pidemmän aikaa lukenut aktiivisesti toisen blogia. Onhan se kuitenkin ihan eri asia päästä juttelemaan ja höpöttämään kasvotusten. Naurua on riittänyt ja rentoa on ollut! Enpä olisi uskonut kun aloin bloggaamaan kuinka samanhenkisiin ja valloittaviin ihmisiin tulen tutustumaan blogin kautta.


Nauttikaahan pääsiäisestä! Syökää masut täyteen suklaamunia ja muitakin herkkuja, niin mekin aiotaan tehdä!

24 kommenttia:

  1. ihanan kukkaistyttö siellä niin!♥ :) tuo paita on kyllä tosi kivan näköinen - voisin kotiuttaa tuon omaankin vaatekaapiini ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy sännätä Seppälään pikapikaa ;) Voisin hyvin nähdä tuon paidan myös sinun päällä :) <3

      Poista
  2. Ihana kukkapaita ja tykkään kuvien tunnelmasta muutenkin! :)

    VastaaPoista
  3. Voi että miten ihana look!! Mahtava yhdistelmä; pinkit Conssit ja kellohame!♡ On kyllä ihana juttu, miten blogimaailmassa voi törmätä ihmisiin, joiden kanssa vuorovaikutus tuntuu siltä että olis tuntenut toisen jo vuosia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! :) <3 Se on kyllä ihan mahtavaa! Juuri tänään jouduin saattamaan Jasminan junaan, ja tuntui kyllä haikealta. Ajatus siitä että kuulen Jasminan kuulumisia blogin kautta tuntuu kuitenkin hyvältä. :) Toinen ei katoa tuhka tuuleen vaan voi seurata mitä toiselle kuuluu blogin kautta, toki tietenkin muutenkin :D Olen löytänyt myös muita tosi samanhenkisiä ystäviä blogin kautta! On tämä ihmeellisen ihana harrastus :)

      Poista
  4. Ihanan tyttömäinen asu mun mielestä! :) Ei ollenkaan 12-v! :D

    VastaaPoista
  5. Eikä kui ihana asu eikä mikkään teinityön asu. ♥ Ihan huippua että blogien kautta pääsee tutustumaan huippuihin tyyppeihin ja vielä mikä parasta näkemään niitä. :) Herkutelkaahan ja nauttikaa toistenne seurasta ♥

    VastaaPoista
  6. eikä Iina ku just ihana asu :)<3 oot söpö kukkaistyttönen!! <3

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana asu, kukkapaita sopii sulle tosi hyvin! :) Oot ihan hurjan kaunis<3

    VastaaPoista
  8. Jasminan blogissa oonkin jo ihaillut hänen reissuaan luonasi! Ihanaa kun blogien kautta saa tutustua uusiin ihaniin ihmisiin, yksi parhaimmista asioista bloggauksessa tosiaan.:3 Tykkään hirmuisesti asustasi, tuollaisen kellohameen ja Converseiden yhdistelmä iskee muhun ja kovaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ehdottomasti yksi bloggauksen paras puoli! Täältä löytää helposti samanhenkisiä ihmisiä! <3 Hyvä että iski ;) Itse olin ja olen vähän epävarma menikö tämä yli, hyvä jos ei :)

      Poista
  9. sinun uus banneri on tosi kaunis !! ja oi että tuota siun kukkapaitaa, tosi nätti<3

    VastaaPoista
  10. Voi miten söötti kukkaistyttö olet! ❤ Ihana hymy! :)

    VastaaPoista
  11. Ihastuin kyllä tuohon paitaan niin heti! Sopii hyvin sulle. :) Ihana kun oot saanut vieraita, samanhenkisiin ihmisiiin tutustuminen blogien kautta on kyllä vaan niin parasta! <3

    VastaaPoista
  12. Ihana tausta kuvilla ja aivan super suloinen asukokonaisuus ♥

    VastaaPoista