maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kesän luottovaate

Tajusin tässä taannoin, että olen melko huono rikkomaan omia rajojani. Olen tottunut elämään tiettyjen rutiinien ja omien tapojeni mukaan, ja monesti en halua astua niiden ulkopuolelle. Sama pätee myös pukeutumisen suhteen. Olen edelleen huvittunut tästä asusta. Se on minun omassa päässäni jotenkin niin katastrofaalisen överi, että harkitsin jopa eilen poistavani koko kukkaoksennuksen blogista. Olen kuitenkin jossain blogihistoriani aikana päättänyt olla poistamatta aikaisempia postauksia, vaikka ne aiheuttaisivat elinikäiset kirvelyt silmiin. Mielestäni se antaa kivan vivahteen blogiini. Elämä kun ei ole täydellistä. Mikään ei ole täydellistä, ja se se vasta täydellistä onkin. Siksi haluan säilyttää ne oman pääni sisällä huutavat emämokat blogissani, koska niin, elämä. 
Tämä asu todisti kuitenkin sen, että joskus täytyy, ja on myös todella hyvä asia poistua omalta mukavuusalueelta. Viime aikoina päälläni on nähty paljon vaaleanpunaista, kukkaa ja pitsiä, mutta en väitä että raidat olisi oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Lähinnä viittaan nyt nahkatakkiin ja siihen, etten ole verhoutunut johonkin yli-isoon huiviin. Suurin kriisi kesään astuessa olikin näiden muhkeiden huivien hyllylle nostaminen, en ole sitä kyllä vieläkään täysin tehnyt. Siinä vaiheessa kun/jos hiki tulee pelkästä ulos katsomisesta, en todellakaan tiedä miten saan jätettyä kaikki kaularätit kotiin. Niistäkin kai voi tulla osa ihmisen identiteettiä? Olkoon kyseisen asun olevan ei nyt mikään repäisevän erilainen, mutta ainakin viime aikaisiin asuihini nähden "kovempi". Viihdyin siinä kuitenkin älyttömän hyvin. 
Olin päättänyt jo kesän alussa että haluan hankkia maxihameen, ja onneksi niitä onkin ollut kaupat pullollaan. Etsinnässä oli monikäyttöinen hame minkä ilmettä voi muokata yläosan mukaan, ja sellaisen myös löysin. Totesin tuon olevan myös tosi miellyttävä ja kevyt päällä, ja uskon siihen, että kesän lopulla hame on nähnyt paljon maailmaa (Rovaniemeä), sillä kovassa käytössä se tulee olemaan!

Ensi kerralla jaksan silittää myös vaatteet keh!

Joko teillä on hankittuna kesän luottovaate?

14 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia, tykkään asusta tosi paljon! <3 :)

  VastaaPoista
 2. oii tulipa näistä ihania kuvia<3 tuo maksihame oli niin ihana !!! ja raitapaita tuo kivasti klassisuutta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinun ;) Kiitos ihana Paletsu <3

   Poista
 3. Tuo viimeinen kuva on maailman söpöin!! Näytät superhyvältä tuossa asussa, vaikkei olekaan sitä perinteistä tyttömäistä Iinaa ;) <3

  VastaaPoista
 4. Vitsi, sopii kyllä hirmu hyvin tällainen asu sinulle vaikka poistutkin omalta mukavuusalueeltasi! :) Ja tosi mukava nähdä jotain tosi erityyppistä. Itse vieroksun jotenkin nahkatakkeja, kun tulee liian "rokki" olo, tiedät varmaan mitä tarkoitan! Vaikka ne hyvältä näyttääkin, niin se ei vaan omaan persoonaan sovi vaikka kuinka yrittää väkisin sopia sen kanssa yhteen. :D Olet niin kaunis Iina <3 Ja heii anteeksi en muistanut ollenkaan vastata siihen sinun viestiin häiden jälkeen, kun se puhelinkin sekosi pin ja puk koodejensa kanssa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän tuon rokkiolon, itse olen onnistunut kuitenkin välttyä siltä. :) Kiitos Jasmina kaunotar<3 Niin kova ikävä sinun blogia :(

   Poista
 5. Todellaki kannattaa poistua omalta mukavuus alueelta nimittäi tää look on super magee!! Wow

  VastaaPoista
 6. Ihania iloisia kuvia. :) Tosi hyvin passaa sulle tuommonen hamonen ja peukutan kyllä mukavuusalueen poistumiselta. Yllättäen joku voi näyttää tai tuntua kivalta päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :) Joo täytyy kokeilla joskus toistekin tätä mukavuusalueelta poistumista :D

   Poista