sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kesän kosmetiikkasuosikit

 
Siitä on jo tovi aikaa kun viimeksi esittelin kosmetiikkasuosikkejani, siksipä päätin tulla päivittämään tilanteen. Olen nimittäin löytänyt muutaman sellaisen tuotteen, mitkä uskon jäävän ikisuosikeiksi. Ikisuosikeilla tarkoitan siis tuotteita, jotka vain vuodesta toiseen miellyttää syystä tai toisesta. 
 
MACin ehkä jopa jo eräänlaisena fanaatikkona kesän meikkipuolen suosikiksi on noussut kyseinen "heleyttäjä", kuten itse sitä kutsun. Hienolta nimeltään se on kuitenkin Mineralize Skinfinish. Se antaa ihanaa loistoa kasvoille, ja itse koen pisteenä iin päällä pienen hehkun kasvoilla. Suosittelen, eikä jää varmasti pelkäksi kesän suosikiksi. 


Tämän hetken yksi hiuslemppareista on ehdottomasti Four Reasonsin Shaper . Tätä löytyy eri vahvuisina, mutta olen kokenut tämän ainakin itselle parhaaksi vahvuudeksi. Tuoksu on taivaallisen kesäinen (persikkainen), ja voisinpa kutsua kyseistä tuotetta jo ikisuosikiksi. Hinta-laatusuhteeltaan erittäin pätevä. 

Toinen oikeastaan ihan kaikkien aikojen parhaista parhain hiustuote on Batisten kuivashampoo. En oikeasti keksi tähän hätään mitään parempaa mikä olisi pelastanut niin monelta tukkakatastrofilta. Pieni vinkki, olivat ainakin jokin aika sitten mukavassa alennuksessa Kicksissä. Eivät tosin muutenkaan ole hinnalla pilattu. Näistä löytyy valikoimaa joka lähtöön, mutta oma ehdoton suosikki on tämä XXL Volume. Peukku peukku peukku!


Tuotteet mitkä vilahtelee vähintään joka toisessa blogissa, vilahtaa nyt vähän täälläkin. Sain äitiltä tuliaiseksi jo jokin aika sitten nämä Victoria´s Secretin tuoksuveden (?) ja vartalovoiteen. Noissa molemmissa on sama raikkaan makea tuoksu. Itse en välitä mistään älyttömän makeista tuoksuista, mutta nuo ei ole liian makeita. Monesti kun en halua laittaa hajuvettä, suihkautan tuota tuoksuvettä ilmaan ja kävelen läpi. Tykkään!


Suurimman hypetyksen tällä hetkellä aiheuttaa nämä Yves Rocherin Monoi de Tahitin suihkushampoo ja kuivaöljy. Halleluja! Noita kun käyttää pääsee erittäin halvalla silmät sulkemalla ulkomaille. En tiedä mikä siinä tuoksussa on, mutta jopa Tuomas sanoi että aivan kuin olisi ulkomailla. Tuhat kymppiä näille ja vielä sata lisää. Oon ehkäpä rakastunut, jos kosmetiikkaan on sallittua rakastua. Mukava lisä tuossa kuivaöljyssä on se, että sitä voi läträtä itseen ihoa ja hiuksia myöten. Toivottavasti näiden tuotteiden tuotantoa ei lopeteta koskaan.

Löytyykö samoja suosikkeja vai lähteekö testiin?

12 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja ihana postaus <3

    VastaaPoista
  2. Voi ei miten ihana blogi täällä! Tuli ihan hymy huulille tätä lukiessa :) Tässä postauksessa muutamia tuttuja ja vähän vähemmän tuttuja juttuja, joihin aion kyllä tutustua! ;)

    ttp://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät :) Suosittelen kyllä tutustumaan noista jokaiseen!

      Poista
  3. Oijoi, noi Yves Rocherin tuotteet kuulostaa kyllä niin ihanilta! :) Pitäisköhän laittaa hankintaan :p En oo sulle muuten nyt ehtinyt/muistanut kommentoida ollenkaan, mutta ihana taas nähdä sulta tekstejä <3 Harmi, ettei OKL:n kanssa tärpännyt :( Oon ihan varma, että vielä sä sen paikan saavutat, kunhan vaan itse haluat :) Se ois kyllä myös upee juttu, että pääsisit sitä kasvatustiedettä lukemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Yves Rocherin tuotteet on niin sulaa rakkautta! En vois olla tyytyväisempi, eikä niitä ole kyllä hinnallakaan pilattu. :) Hanki ihmeessä!

      Niin ihana kuulla sinusta <3 Oon onneksi pahimmasta harmituksesta selvinnyt. :) Toki vielähän mulla on tuossa toivoa, mutta nyt oon osannut asennoitua hyvin tulevaan. Oli se sitten mitä hyvänsä :)

      Poista
  4. Mulla on kans tuota Victoria's Secretin Body Sprayta. Ne on aivan ihanan tuoksuisia. :)

    VastaaPoista
  5. Mä olen käyttänyt tota Four Reasonsin hiuslakkaa ties miten monta vuotta, se on vaan niin hyvää! Kokeilin joskus tosta sitä vielä vahvempaa versiota, mutta se oli jo vähän turhan tujua, eikä muistaakseni myöskään tuoksunut läheskään yhtä ihanalta kuin tuo :D Batisten kuivashampoot on parhaita koskaan<3 Alkoi kiinnostaa noi Yves Rocherin tuotteet, kuulostavat erittäin hyviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin erehdyin kerran kokeilemaan sitä vahvempaa versiota tuosta lakasta, mutta en tykännyt yhtään. Ei se tosiaan tainnut edes tuoksua tuolle. Mutta tuo oranssi, ah <3 Ja Batiste! Toinen ah <3

      Kokeile ihmeessä noita Yves Rocherin tuotteita! Oon tykännyt tosi paljon :)

      Poista