keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Pääroolissa laukku

 

 

 
  
Minun äitillä on jäänyt joku ainainen mielikuva, että mulla on hirveä määrä laukkuja. Nuorena kai ahmin niitä joka paikasta, joten siitä ilmeisesti kyseinen mielikuva. Nykyään laukkujen ostaminen ei ole mitään lempipuuhaa, eikä niitä siis löydy kuin muutama. Siksipä kun joskus löydän laukun mikä iskee niin nappaan sen mukaan. Tämän laukun löytämisessä ja ostamisessa meni noin minuutti aikaa. Kävelin pois töistä ja oli kiire kotiin, kun tämä laukku huusi luokseen. Ei aikaakaan kun olin jo kassalla. Kyseistä laukkujen ostotekniikkaa en kyllä vaihda, sillä laukusta on tullut ehdoton suosikki! Sopivan kokoinen ja kaikin puolin passeli.

Laukkua ei oltu hinnallakaan pilattu, vaan pulitin Kookenkään muistini mukaan noin 40€. Laukku on ollut jo hetken käytössä, siksi muistikatkos. Nyt kuitenkin voin kehaista tätä vankoin sanoin, sillä se on kestänyt minun ei aina niin kaunista -kohtelua. En todellakaan ole mikään lady mitä tulee laukkujen kohteluun. Siksipä edullisemmat yksilöt sopii minun armottomaan kohteluun paremmin kuin hyvin.

Mieluisaa päivää!

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana! :) pitäis ehkä investoida johonkin hempeän väriseen laukkuun kun kaikki on mustia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä :) Itsellä alkanut musta tökkimään monen vuoden jälkeen :D

   Poista
 2. Pakko kommentoida, kun sanot useesti "minun äiti, minun kesäloma" ja särähtää pahasti korvaan :-( lisää loppupäätteet, kuulostaa kamalalta noin.... Eli minun äitini, kesälomani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrin kyllä helposti luettavaan tekstiin blogissani, mutta tarkoitus ei ole puhua kirjakieltä. :) Harmi jos särähtää pahasti korvaan.

   Poista
 3. Wautsi ihana laukku ♥ Mulla olis sulle muuten haastetta: http://trucollection.blogspot.fi/2015/07/liebster-award.html :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan pieni ja yksinkertainen laukku. :) Soppii sulle ihan älyttömän hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna :) Itsekin tykkään tuosta kovasti!

   Poista