maanantai 8. syyskuuta 2014

Häähumua




Toissa viikon lauantai meni siis Tuomaksen ystävien häissä Tampereella. Tai siis Vesilahdessa.Juhlat olivat romanttiset, hyvin suunnitellut ja ilmapiiri oli rento ja mukava. Ilta meni jammaillessa humpasta haloo helsinkiin ja oli ihan mahtavaa viettää aikaa isossa porukassa. :) 

Juhlamekoksi valikoitui jo alunperin viime kesän häihin hankittu tummansininen h&m:n mekko. Etsinnässä oli kyllä joku kiva, värikäs yksilö, mutta loppukesästä vaatekaupat ammotti tyhjyyttään mekoista. Tyydyin siis väripisteeseen kynsilakan muodossa. Koruina toimi swarovskin kaulakoru, korvakorut, käsikoru ja sormus (mikä on jokapäiväisessä käytössä kalevalan sormuksen ja oikean nimettömän sormuksen lisäksi). 

Kävin muutama viikko ennen häitä Lookssissa päivittämässä hiusvärini kuntoon. Ny sitä ollaan sitten ihan virallisesti blondi, ja hyvä näin. En ole KOSKAAN elämässäni ollut näin vaaleahiuksinen. Mukavaa vaihtelua siis! Hullua, että olin monta vuotta se tummatukkainen tanssijatyttö. Nykyään olen päässyt omalle uudelle aikakaudelle, ja muistutan varmaan loppuelämäni erittäin paljon äitiäni. Ei se haittaa, äitini on niin kaunis nainen! <3 

Nyt lähden valmistautumaan iltaan, josta tekin kuulette myöhemmin! ;)

4 kommenttia:

  1. Vauuu näytät ihan tyrmäävän upealta ♡ sulle sopii hyvin noin vaalea tukka! ♡ Häät on kyllä aina niin ihania :') ps. innolla odotan että kuulen lisää sun tän päivän illasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ääää Emilia ihana <3 Oon niin imarreltu! Kiitos! :) Häät on todellakin aivan ihania! Huomenna kuulet illasta ;) juuri väsään postausta!

      Poista
  2. Vautsivau, onpa ihanii ja nättei kuvii! :)

    VastaaPoista