lauantai 9. toukokuuta 2015

Rovaniemeläisten bloggaajien päivä yhdessä!

Huhhei ja hellumareijaa mikä TUNNE! Mikä tunne naputtaa tätä tekstiä, ja mikä tunne olla oikeasti takaisin blogin parissa! En voisi olla onnellisempi. 

Aika pysähtyi täällä blogissa yli kuukausi sitten kun aloin pämppäämään oikein kunnolla pääsykokeisiin. Mutta arvatkaa mitä?! Ne on nyt toivottavasti vasta toistaiseksi ohi, ja nämä kaksi viikkoa kun odotan tuloksia pääsenkö kakkosvaiheeseen, yritän aktiivisesti unohtaa että olisi olemassakaan mitään pääsykokeita. Vaikeaa se on kun jokapäiväisessä elämässä viime tiistaina ollut VAKAVA-koe jymähtää kesken farkkujen viikkailujen töissä tai kesken vessan siivouksen kotona tajuntaan ja kouraisee niin syvältä vatsanpohjasta, etten ole koskaan ollut näin hurjassa vuoristoradassakaan.

Minulla on hautonut kuitenkin jo pidempään luonnoksissa postaus, mistä olen odottanut sitä oikeaa hetkeä tulla kertomaan. Se hetki olkoon tässä ja nyt! Meillä oli nimittäin Rovaniemeläisten bloggaajien kesken tapaaminen jo useampi päivä (köhköh viikko) sitten.

Tavattiin tyttöjen kanssa Sampokeskuksessa, missä pyörähdettiin porukalla Vero Modassa ja Vilassa. Esille oli tullut jo tämän kevään ja kesän ihania uutuuksia! Oli pitsiä, farkkua, inkkaria, väriä ja kauniita mekkoja. Oma päivän asuvalinta alkoi naurattaa, kun itselläni oli juurikin pitsiä ja farkkua päällä. En koe olevani mikään muodin seuraaja, mutta niin sitä saattaa ihan implisiittisestikin kulkea edes jossain määrin muodin mukana. Näettekö, en ole selvinnyt vielä pääsykoemateriaalistani eteenpäin...

Parasta ensi kesänä on ehdottomasti se, että me saadaan olla mitä halutaan, ja jonain toisena päivänä taas jotain ihan muuta! Voit olla hempeä pitsiprinsessa, raisu farkkumimmi, kukkaistyttö tai vaikka inkkari! Kaupat nimittäin tarjoaa parasta antiaan näiden teemojen alle. Minut nähdään ainakin pitsiprinsessana ja kukkaistyttönä ensi kesänä, yllätys yllätys!


Shoppailujen jälkeen suuntasimme herkuttelemaan Cafe & Bar 21:seen. Olen ennenkin hehkuttanut kyseisen paikan vohveleita, ja olenko maininnut myös paikan tunnelmasta? Yksi ehdoton lempipaikka Rovaniemellä! Juttua riitti bloggaajien kesken ja kamerat räpsyi. Niin sosiaalinen harrastus kuin bloggaaminen onkin, on ne hetket kun jokainen räpsii kuvia melko epäsosiaalisia. Ruokakin jäähtyy, tosin tässä tapauksessa ei haitannut. Otin oman perinteiseni sijaan lohivohvelin, ja saatanpa ottaa toisenkin kerran! Nam!


Meidän bloggaajien yhteinen tapahtuma ei suinkaan päättynyt päivätapahtumaan. Illalla suuntasimme täysi-ikäisten voimin Sfääriin nauttimaan muotinäytöksen antimista sekä Hunkseista ja Sfäärin mukavasta tunnelmasta. Hunksit jäi kyllä vähemmälle katsomiselle, koska väsy alkoi painaa edellispäivän Kasmirin keikan jäljiltä. Hunksit ja vatsalihakset tuli nähtyä viidessä minuutissa, ja siitä mäkin autokaistan kautta kotiin! Mummo mikä mummo, ei se sukkapuikoistaan pääse!

Vero Modan rakkaustakki!

KIITOS KIITOS KIITOS TYTÖT! Kiitos ihana Elisa, joka antoi tämän tilaisuuden järjestää jotain yhteistä kivaa meille Rovaniemeläisille bloggaajille. Oli niin ihana tutustua teihin kaikkiin, en malta odottaa ensi kertaa!

10 kommenttia:

 1. ihanaa kuulla siusta taas Iina!<3 pääsykokeisiin valmistautuminen vie varmasti oman aikansa, ja se on ihan ymmärrettävää. Tosi hauskan kuuloinen päivä teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuupa hassulta vastata näin myöhään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! :) Ihana Tuuli kun huhuilet täällä vaikka oonki ollu pidemmän aikaa aina vähän väliä hiljaa :)

   Poista
 2. Jee Iina on täällä taas!! :)) <3

  VastaaPoista
 3. Ootinkin sun postauksia. ♥ Teillä on varmasti ollu kiva päivä. :) Ja nyt jännätään pääsykokeiden tuloksia, toivotaan parasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih jännätään edelleen :) <3 Ihana kun odotit!<3

   Poista
 4. Höh miksei ollu muista bloggaajista kuvia tai nimiä? Odotin että ois ollut linkit tyttöjen blogeihin :/

  VastaaPoista
 5. Ihana että olet palannut blogin pariin ♥♥ Olet ollut taas niin kauniina ja varmasti ollut mukava päivä!!

  VastaaPoista