maanantai 2. helmikuuta 2015

Toivepostaus: päivä kanssani!

Toivoitte minulta päivä kanssani -postausta, ja tässä sellainen nyt tulisi. Päivä ei ollut ihan tyypillinen päivä minulle, mutta eihän mikään päivä ole samanlainen. Minulla oli tänään vapaapäivä, mutta ei siinä mielessä tavallinen, koska minulla oli koivun siedätyshoidon rokotus. Se laittaa aina vähän vapaapäivänkin uuteen uskoon.


10.43 
Raotan silmiäni ja huudan kissalle ettei raavi vessan ovea. Tästä on tullut melkein joka-aamuinen rutiini sen jälkeen kun ollaan laitettu Iines öiksi vessaan/saunaan. Tähän ratkaisuun päädyttiin sen jälkeen kun Iines pissasi ja oksensi meidän matot usein öisin. Älkää huoliko, meillä on melko iso kylpyhuone ja kissa viihtyy varsin hyvin saunassa, paitsi ei tietenkään aamuisin kun halutaan nukkua. Jatkan vielä unia, koska tänään on lepopäivien lepopäivä. Siedätyshoidon päivinä ei saa harrastaa liikunta, ja pitää ottaa muutenkin rennosti. Suljen siis vielä silmät.

12.30 
Huomaan torkuttaneeni jo tunnin. Satuin näkemään unta, missä mulla oli ihan jäätävät vatsalihakset! Hah! Lämpimät koirat minun vieressä tuntuu niin mukavilta, että tekee tiukkaa nousta. Nousen kuitenkin, ja ihan oikeasti hävettää nousta näin myöhään ylös sängystä. Pitää muistuttaa että tänäänhän sai oikein luvan kanssa levätä!



12.45 
Puen koirat ja vien ulos. Tytöt on taas yhtä innokkaita kun ulos pitää pukea lämmintä päälle pakkasen takia. Maatulla on varaa nyrpistellä nokkaa kun on vaatteet päällä, mutta ilman vaatteita ilme olisi ihan toinen. Ulkona ei yksinkertaisesti voisi olla, saati tehdä asioita. 

13.30 
Syön "aamiaiseksi" ruisleipää paistetulla kananmunalla ja vihanneksilla. Nam!

13.45 
Laitan itseni ihmisen näköiseksi, eli meikkaan ja laitan hiukset.

14.04 
Lähden siedätykseen. Olen taas myöhässä, pitää juosta!

14.15 
Ehdin ajoissa terveyskeskukseen. 

14.34 
Odottelen terveyskeskuksessa, että pääsen lähtemään kotiin. Rokotuksen jälkeen pitää odottaa aina puoli tuntia mahdollisten oireiden varalta. 

15.00 
Lähden kotiin pirteänä terveyskeskuksesta. Nautin kun on vapaapäivä, on onnellinen olo. 

15.20 
Olen kotona ja lähden viemään pyykit alakerran kuivaushuoneeseen.

15.50 
Laitan lisää pyykkiä pyörimään koneeseen. Meillä on silti vielä ihan jäätävät pyykkivuoret, koska ollaan jotenkin onnettomia pyykkääjiä. Kaikki pitää pyykätä sitten kerralla. Alan laittamaan ruokaa samalla kun siivoan keittiön.


17.00 
Olen tiskannut ja laittanut meille ruoan. Tuomas on käymässä kaupassa, joten odotan häntä kotiin että päästään syömään.

17.30 
Syömme yhdessä ja tiskaan taas! Rukoilen joka päivä tiskikonetta. Onneksi pyykit peseytyy sentään koneessa, mitä pyörii jo kolmas koneellinen tälle päivälle. 

17.45 
Valmistan meille kaupasta tuoduista chia-siemenistä ja kauramaidosta myöhempää nälkää varten syötävää. Mulla ei ole hajuakaan miltä se tulee maistumaan, koska tämä on ensimmäinen kerta kun teen sitä. Ennakko-oletus koko sörsselistä on mauton, siksi otan sen kaveriksi pakastimesta Tuomaksen äidin keräämiä pensasvadelmia sulamaan. Jätän seoksen tekeytymään jääkaappiin.


18.30 
Päivällä pistetty rokotus alkaa verottaa, ja väsähdän sohvalle lepäämään. Katsomme hieman telkkaria ja lepäämme. Harkitsen tietokoneen avaamista ja tämän postauksen aloittamista. Jää toistaiseksi vain harkintaan.

19.00 
Päätän pitää pienen kaunistautumishetken minulle ja koirille. Leikkaan tyttöjen kynnet ja lakkaan omani. Tästä huomaa, miten kotona vietetyt vapaapäivät pyörii tosi pitkälti koirien ympärillä. Nautin siitä!


20.30
Olen lakkaillut kynsiäni jo useamman kerroksen, ja muistan taas miksi en tee sitä usein. Ensin kulutan yli tunnin lakkailuun, jonka jälkeen tärvään lähes jokaisen sormen johonkin ja lakkaukset on pilalla! Niin minua! Onneksi ehdin ottaa kuvan ennen kuin lakat oli rullalla!


21.00
Huomaan itseni väsyneeksi ja samaan aikaan turhautuneeksi. Missään ei oikein ole hyvä olla, ja totean rokotuksen aiheuttavan nämä epämukavat tuntemukset. Tuomas lupaa käyttää koirat ulkona. Pummin Tuomakselta kolme salmiakkia ja piristyn vähän. Syön myös iltapalaksi lopulta leipää, koska chia-siemensörsseli ei valmistunutkaan niin nopeasti kuin oletin. Tuomas lähtee moikkaan kavereita. Itse ajattelin vain levätä loppuillan ja katsella telkkaria.

 Huomenna aloitan taas työviikon ja tämän viikon liikunnat. Energisempi päivä siis tiedossa! Huomasin postauksen tehtyäni, että suurin osa kuvista on tytöistä. Sellaista se on! Voisin joskus tehdä postauksen tavanomaisemmasta päivästäni, jos kiinnostusta riittää!

Toivottavasti teillä oli mukava päivä!

31 kommenttia:

  1. Hauska postaus idea :) Tuo vaalea kynsilakka on ihanan värinen <3 TYKKÄÄN

    VastaaPoista
  2. tosi kiva postaus :) ihana lukea sun päivästä! voi mua kans houkuttaisi tuo siedätyshoito sillä oon myös koivuallergikko ja muutamana pahimpana keväänä oonkin saanut impata astmapiippua oireisiin..

    Ja joo kannatan kyllä näitä myday postauksia, vaikka kyseessä oliskin ihan tavallinen päivä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Roosa <3 :) Koita ihmeessä hakeutua siedätykseen, mulla oli nimittäin tuo sama juttu. Alkukesät oli ihan tosi tukalia.

      Poista
  3. Oi ihanat nuo kynnet! Harmi että ne lopulta rullaantuivat. :D Sun koirat on kyllä niin ihanian, en kestä miten söpöt nuo "tossut" on!!! <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 :) No sanoppa :D Aion silti pitää näitä nyt hetken kun en jaksa poiskaan ottaa! Hih on ne kyllä sellaisia hurmureita :D

      Poista
  4. Ihanuus iina <33 kiva ku teit tän, oli mukava lukea <3 ja nuo söpöläiset otukset, en kestä:D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanuus sinä <3<3 :) Hyvä kun tykkäsit! Martha ja Kerttuli on kyllä sellaisia <3

      Poista
  5. tosi kiva postaus! <3 ja voi että nuo siun koirulit on söpöjä!! :D meilläkin pyykkivuori on aina ihan tolkuton kun emme omista omaa pesukonetta ja pyykit joutuu viemään aina alakertaan taloyhtiön yleiseen pesutupaan...argh. Sama juttu tiskikoneen kanssa, myös meillä pestään tiskit käsin! :)) (välillä tiskivuori saattaa seistä viikonkin koskemattomana, hups)..
    ihanaa alkanutta viikkoa siulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 :) Martha ja Kerttuli kiittää! Niitä ihan punastuttaa kun saa kehuja ;) Huh meillä jäisi varmaan kokonaan pyykit pesemättä jos ne pitäisi pestäkin jossain muualla kuin kotona. :DD Haha mieki inhoan tiskausta ja aina pitää oikein pakottaa itsensä tiskaamaan. :D

      Ihanaa viikkoa myös sulle <3

      Poista
  6. Näitä päivä kanssani postauksia on aina tosi kiva lukea!! :) Ihan ylisöpö toi ensimmäinen kuva, mäkin saan aina aamulla sängystä tollasia katseita että "pitääkö muka jo nousta?!" :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään lukea muiden päivä kanssani -postauksia :) Ne on jotenkin kivoja! Vaikka ei tekisikään mitään sen kummallisempaa. Haha joo meillä koirat haluaisi aina jäädä loikoileen :DD Ne nukkuis vaikka kuinka pitkään!

      Poista
  7. eikä Iina aivan ihania kuviaaaa<3 koirulit näyttää niin onnelliselta ja tyytyväisiltä!! tämä postaus oli tosi hauska, tämmösiä on kyllä kiva lukea :) ps upeett kynnet!! ja tuo letti...apuaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eiköhän koirulit olekin tyytyväisiä pössykkäelämäänsä <3 :D Teepä sieki tällainen postaus ;) Minusta sekin ois varsin mukavaa luettavaa!!

      Poista
  8. Tosi kiva postaus tämä! :) ja miten suloisia nuo koirat..

    VastaaPoista
  9. Njääh, niin nätit talvivermeet koirilla ♥

    VastaaPoista
  10. Hauska idea tällänen postaus :) nuo koiruudet on niin sulosia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tee sieki tällainen postaus ;) Koiruudet on kyllä sellaisia pössyköitä, pakko myöntää :) <3

      Poista
    2. hmmm .. Ehkä voisin vapaapäivästä jotain tehdä :P

      Poista
  11. Aivani ihanaa ja omalla tavallaan outoa, että voi nukkua noin pitkään! :D Mulla on ainakin 5 vuotta aikaa siitä kun olisin nukkunut tuon aikaa. Ja jotenkin kiva lukea tällaista arkea, kun on noin rauhallista ja on aikaa. Saisipa viettää joskus yhden tuollaisen päivän, että ei olisi kokoajan jotain töitä mitä pitää tehdä :D Ihanan leppoista arkea<3 Ja voihan noita pinkkejä ulkotöppösiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, on se kyllä niin erilaista kun on lapsia. :) Pitää itsellä vielä nauttia näistä kiireettömistä vapaapäivistä! Jokaisessa elämäntilanteessa kuitenkin puolensa <3

      Poista
  12. Ihania kuvia ja hauvat on ihan syötävän suloisia talvivermeissään! Nää päivä kanssani -postaukset on aina yhtä kivaa luettavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään kovasti lukea muiden päivistä :)

      Poista
  13. Ihana postaus Iina! <3 Oli kiva lukea sinun päivästä :) Nauratti ku luin tuosta astianpesukoneen rukoilemisesta ja kynsilakkojen rullaantumisesta.. Sama juttu mulla joka kerta! :D Teidän koirat on kyllä niin lutusia noissa talvivarustuksissa, en kestä! :) Sinuun ois kyllä kiva tutustua, vaikutat niin ihanalta tyypiltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha huippua ku samaistut noihin :DD Voi Nelli, samat sanat! Mehän voitais joskus tavata <3

      Poista
  14. Oli ihana lukea sinun päivääsi, mielenkiinto pysyi hyvin yllä. :) Nuo teijän koirat on kyllä niin söpöläisiä <3 Ja ihanat lakkaukset, voispa itekki lakkailla kynsiä. Tai en jaksa koska töissä ei voi pitää niin pitäisi aina ottaa pois. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä monilla, että töissä ei saa olla kynsilakkoja. Mutta älä huoli, ei nuo kyllä antanut mullekaan muuta ku ärsytystä :DD

      Poista
  15. Heei tää oli kiva postaus! tee toistikki toki :) Niin ihanat koirulit teillä etten kestä :D Oi tuota ranskanlettiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen kunhan ehdin räpsiä kuvia ja kirjoittaa ylös vähän kellonaikoja. :DD Martha ja Kerttuli osaa kyllä hurmata <3 :)

      Poista