keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

#INSTAGRAM @AINAILO

Halusin tulla morjestaan teitä tuoreimpien Instagram-kuvien saattelemana. Blogi-into on tällä hetkellä ylimmillään, minkä vuoksi olisin vaikka kahdesti päivässä täällä höpisemässä jos aika vain riittäisi. Muukin elämä pitää kuitenkin hoitaa, ja jollain tasolla valmistaudun hiljaisempaan aikaan kun pääsykoekirja julkaistaan. Silloin kaikki ylimääräinen aika täytyy viettää nokka kiinni kirjassa, sillä motivaatio päästä opiskelemaan ei ole koskaan ollut näin suuri. Tuntuu että pää posahtaa pelkästä ajatuksesta etten kesän jälkeen lähtisi opiskelemaan. Kuulostan ehkä hassulta, mutta haluan oppimaan! Kehittämään omaa ajatusmaailmaa ja muistamaan taas sen kuinka turhauttavaa on takoa järkeä tähän päähän. Jännä miten sellaistakin voi ihminen kaivata.


Nauroin jo yksi päivä Tuomakselle, että minun Instagram on täynnä kuvia Maatusta. Tuomas sanoi että oli kyllä noteerannut asian. Maattu on vain sellainen ihana pieni jokaisen päivän ilostuttaja, etten malta olla kuvaamatta Maattua (nuuskimatta Maatun tassuja, tukkimatta Maatun kuvia joka paikkaan, lässyttämättä Maatulle tai puhumatta Maatusta kaikille). 


Kerttulin kuvailu on jäänyt nyt vähemmälle yksinkertaisesti sen takia, että mulla säälittää sen surulliset kasvot. Yleensä Kerttuli hymyilee ja on selkeästi iloisen näköinen, mutta kuten kaikki minun blogia pitempään lukeneet tietää, on Kerttulilla toistaiseksi toipuminen jalkaleikkauksesta käynnissä. Eihän kukaan jaksa olla iloinen kipeänä, vaikka nyt ollaan selkeästi parempaan suuntaan menossa. Kerttulilla on myös erittäin "kaunis" parturointi lääkärin jäljiltä, ettei sitä ennen tikkien poistoa viitsi kauheasti esitellä, vaikka olenkin harkinnut jonkinnäköistä patellaluksaatioleikkausselostusta blogin puolelle. Ihan vain siksi, että itse olisin halunnut lukea ennen Kerttulin leikkausta miten jollakin toisella prosessi on sujunut. 


Lomallahan kuuluu herkutella, ja sitä ollaan myöskin tehty. Valitettavasti oon maailman surkein syömään jälkiruokia, ja etenkin tuosta jäätelöstä jäi puolet syömättä. Irtokarkit on edelleen pahin paheeni. 


Unelma itsestä -projekti on ollut myös läsnä. Ei tosin niin aktiivisesti tällä hetkellä, mutta sinne päin ollaan taas suuntaamassa.

Kivaa keskiviikkoa teille kaikille! 

14 kommenttia:

 1. olipa kiva postaus :) nuo siun koirat on kyllä maailman suloisimpia, eikä miuta haittaa ainakaan yhtään jos instassa noita kuvia vilisee useinkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit <3 Jeee edes yksi ketä ei minun karvalapset häiritse!! <3 :D

   Poista
 2. Maattu on kyllä oikein söpö, mutta jostakin syystä Kerttuli saa mun sydämen sulamaan ihan vedeksi, jos se siis vielä Maatun kuvien jälkeen on kiinteään muotoon jäänyt. :D Ja minä en edes ole koiraihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha huippu kommentti :D Sai hymyn huulille <3 Maattu on kyllä söpö, mutta et ole ainut kenen sydän heltiää Kerttulille <3

   Poista
 3. voi että pientä reppanaa :< <3 Saa lomalla herkutella luvan kanssa ! ;) hihi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta <3 Onneksi Kerttuli ei ole niin reppana enää :) <3

   Poista
 4. Kyllä lomalla saa herkutella ;)
  Näyttää ainakin hyvältä tuo sun treenipäiväkirja! :) Tosi kiva postaus!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 5. Puolet syömättä jäätelöstä.WOOOT ? Viimeks ku olin ulkona syömäs söin oman että kaverini jälkiruoka jämät :D Aivan ihania Insta kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Oon ihan surkimus :DD Oon aina ollut jälkkärisurkimus!! Oon vähän kateellinen ihmisille ketkä pystyy herkuttelemaan niin että napa rutkaa! :P

   Poista
 6. Ihania kuvia! Millä sä oikein muokkaat nuo sun instakuvat, kun ne on niin ihanan herkkiä aina! :) Mihin meinaat opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Karoliina :) Ihan siellä instassa niillä systeemeillä, miksi niitä edes kutsutaan :D Näin "ammattilainen" olen! Haen Lapin yliopistoon luokanopettajaksi :)

   Poista