lauantai 4. huhtikuuta 2015

Kemissä!

Kuten teille on jo tullut tutuksi, minun elämä pyörii tällä hetkellä paljolti tulevaisuuteen panostamisena lukiessani pääsykokeisiin. Nykyisyydellä yritän kovasti vaikuttaa tulevaisuuteen, mutta tänään haluan nostaa esille menneen! Olin viime viikolla kyläilemässä lyhyen ajan sisällä tosi tärkeäksi tulleen Nellin luona. Suureksi harmiksi olin napannut flunssapöpöläisen matkaani, mutta onneksi se ei pilannut yhtäkään suunnitelmaa minireissun aikana. Kaikki tuli tehtyä mitä oli tarkoitus tehdä, ja Nellin luona oli vielä mukavampaa kuin olin ajatellut! Unohdin monta kertaa että olin kipeä.
Aika kului nauraessa, paleltuessa (hullun hommaa koko bloggaus) ja syödessä niin että napa ratkesi.


 
Olin saanut suostuteltua Nellin leipomaan minun kanssa kinderkakun, ja jo ennen leipomista kielsin kysellä sen suurempaa tarkoitusta kakulle. Nellillä oli tulossa vieä tuolloin synttärit, joten olin järkännyt huimat kahden naisen kekkerit serpentiineineen ja kynttilöineen. Kukapa ei haluaisi kerran vuodessa puhaltaa ilmaan toiveen? Veikkaan että toive toteutaa, koska kyllä 22 kynttilää pitäisi riittää siihen! Kiitos vielä Nelli kun teit niin minun kuin Marthan ja Kerttulinkin olon kotoisaksi. Koiratkin sai syödä luita sohvalla ja kösytä sängyssä! Niiden mittapuulla se on ihan parasta!

12 kommenttia:

 1. Vau, niin kauniita kuvia susta Iina <3 Teidän viikonloppu kuulosti kyllä erittäin hauskalta! :) Ja hei paljon tsemppiä vakavan lukemiseen!! :) Sen kans tarvitaan pitkäjänteisyyttä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Katri kiitos <3 Meillä oli kyllä ihan hirmuisen mukavaa! Kiitos tsemppiä tarvitaan!!

   Poista
 2. apua sulla on mielettömän ihanat hiukset!♥ Kauniita kuvia sinusta :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun ihanan kuuloinen miniloma :) Onneksi flunssasta ei ollut suurempaa vaivaa ja reissu onnistui! Herkullisen näköinen tuo kinderkakku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miniloma oli kyllä mukava flunssasta huolimatta! :) Tuo oli hyvää :P

   Poista
 4. Oi vitsit! Nyt rakastuin sun blogiin ihan täysin. Oon pitkään instasta katsonut, että siinäpä potentiaalisen näköinen bloggaajatyttö ja nyt astelin sinun blogimaailmaasi ja täytyy sanoa,että wau♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla Oona <3 Kiitos :) Piristit kovasti päivää!

   Poista
 5. ihanaa lukea miten olette ystävystyneet ihan kunnolla Nellin kanssa♥ niin kauniita nuo kuvat siusta! :)

  VastaaPoista
 6. oi kyllä tää bloggaaminen on huippua, kun löytää tosiystäviä rinnalle<3 kaunis olet Iina! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia sinusta ja reissu kuulostaa mukavalta. :) ♥

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia iina <3 jotenkin niin ah en tiiä- hempeitä ja rakkaita <3 niin ihanaa ku oot postaillut useammin <3 tänne blogiisi on aina niin kiva tulla! <3 ja noi koirulit, en kestä! toivottavasti joskus pääsisin myös näkemään livenä ;D Ihanaa ku ootte lähentynyt Nellin kanssa, hän vaikuttaa niin ihanalta ihmiseltä<3

  VastaaPoista