tiistai 16. kesäkuuta 2015

Niitty ylläni
Meillä Rovaniemellä ei kesästä ole vielä tietoakaan lukuunottamatta muutamia aurinkoisia päiviä. Uusilla kukkakengillä alkoi varpaita palella ja takki oli liian ohut viileään iltatuuleen. Toppavaatteissako sitä pitäisi kulkea?!

Olen mennyt lupailemaan kuin parempikin sääennustaja kaikille vaateliikkeemme asiakkaille, että kyllä se kesä sieltä juhannuksen jälkeen tulee. Oma uskonikin on alkanut tässä juhannuksen lähestyessä hapertua, enkä olekaan enää niin varma asiasta. Mutta pakkohan se on lämmetä! Tai sitten se viime kesän monta viikkoa kestänyt helle on varastanut tämänkin kesän helteet. Kelmi minkä teit kesä 2014!

Onneksi on vaatteet jotka lämmittää ja tuo omalla kuosillaan kesän keskelle viileyttä! Tuo hempeä kukkainen huivi on ollut jo pidemmän aikaa kovassa käytössä, ja uskon niin tapahtuvan myös uusien niittyisten kenkien kohdalla. 

Blogi hiljenee tällä kertaa tietoisesti, nimittäin juhannuksen viettoon. En katoa tällä kertaa salakavalasti kadoten ja palaa kuukauden päästä takaisin. Älkää huoliko! Palaan takaisin hyvällä todennäköisyydellä vielä tällä viikolla asiaan!

Vähintäänkin lämminhenkistä, jos ei kesäisen helteistä juhannusta kaikille!


6 kommenttia:

 1. vois kesä tulla jo! :D tuli aamulla töihin mennessä niin kylmä että olis varmasti pitäny olla lapaset kädessä :DD täytyykin varata ne varuksi huomiseksi mukaan ;DD :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole kyllä kesää liioin näkynyt, tähänkään päivään mennessä vaikka itse olen vastauksissani hävyttömän myöhässä :D

   Poista
 2. Upeita kuvia Iina! ♥ Tosiaan täälläkin masentava sää ollut ja kylmä tuon pirun tuulen takia. Tuuli onneksi laantuu vissiin ensiviikolla mutta lämpötila ja kokoaikaiset sadepisarat, niitä on edelleen luvattu, masentaa! Siitä huolimatta lämmintä ja ihanaa Juhannusta sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja kesäilma taitaa olla ihan koko Suomessa. Noooh jospa ensi kesä antaa sitten parastaan ;) <3 Kiitos! Juhannus meni jo mutta mukavia kesäpäiviä vielä sulle<3 :)

   Poista
 3. Oii ihania kuvia! Sulla on kyllä niin ihana ja herkkä tyyli :)<3 ps. Mul on samat kengät! Ne on niin söpöt! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) Hih nuo on kyllä tosi tykätyt ja ollut kovassa käytössä :)

   Poista