maanantai 13. heinäkuuta 2015

Sä tuoksut ihan kesälomalta


Olen nautiskellut nyt pari viikkoa kesälomalla, ja vielä olisi pari mehevää lomaviikkoa edessä. Nyt voi oikeastaan vasta todeta saaneen lomavaihteen päälle ja aivoissa humiseva stressitön tyhjyys valtaa mielen. Sain paria päivää ennen kesälomaa tietää, ettei minusta ainakaan toistaiseksi tule luokanopettajaa. Olen osannut ottaa asian jopa itselleni yllätykseksi melko rauhallisesti, mutta jonkinasteista sulattelua se on vaatinut. Sitä tyhjyyttä, minkä noin kolme kuukautta kestänyt hakuprosessi jätti jälkeensä voisi kuvailla samaksi kuin pimeä tammikuu joulun hössötyksen jälkeen. Märkä rätti vasten kasvoja. Märällä rätillä on sitten pyyhitty ja pesty ikkunat ja todettu taas jälleen kerran kaikella olevan tarkoituksensa. Tuleva vuosi tuo minulle taas lisää viisautta ihmisenä, nyt voin ainakin onnellisena katsella ulos ikkunoista kun ovat kirkkaat.

 Jonkinasteista syväpuhdistusta on tullut käytyä myös kodin kaappien osalta, mutta vielä olisi tällä viikolla paljon puuhasteltavaa kotona ennen ensi viikon kesälomareissua Tampereelle. Laiskuus on nimittäin iskenyt pariinkin otteeseen loman aikana, ja pyjamapäiviä on pidetty enemmän kuin yksi. Kodin puunaamisen lisäksi on lomalla tullut syötyä hyvin.Herkuteltu ihan todella reippaalla kädellä!


Tehty muutaman kaverin kanssa elämäni ensimmäinen vaippakakku kohta vauvan saavalle kaverille! Vaikea arvata vauvan sukupuolta?


 Nautittu helteestä...no ei todellakaan! Mikä tätä kesää vaivaa? Toisaalta minun puolesta on ollut ihan kiva kun ei ole tarvinnut tukehtua kuumuuteen. Toisaalta kesäloman ainut tavoite hankkia rusketus jää nyt varmaan sitten ensi kesään!

Päätin olla pahoittelematta blogin hiljaisuutta, koska se on jo oikeasti vanha virsi. Täällä mie pysyn, ja aion pysyäkin. Mie rakastan tätä ihanaa pientä turinapesääni liikaa luopuakseni siitä vain sen takia, että joskus oikea elämä on niin viihdyttävä paikka etten kaipaa netin pariin. Joka kerta tänne on kuitenkin yhtä mukava palata, ja sehän on se juttu ja ihan parasta!

Mitä teidän kesään kuuluu?

9 kommenttia:

 1. Oi onpa herkullisen näköisiä kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Oi onpa herkullisen näköisiä kuvia! <3

  VastaaPoista
 3. Niin ihana postaus ja ihana uusi ulkoasu! <3 Tuli nälkä, ku katoin noita meidän herkkuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nellura<3 :) No ei ole ihme, itelläkin tulee! Oli niin herkkua! :P

   Poista
 4. kivan oloinen blogi sulla ja ihanan kesäisiä kuvia :)

  http://juli-aaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Sä osaat kirjottaa nii hyvin ja sulavasti et voisin lukea vaikka kuinka pitkän postauksen nii en varmasti kyllästyisi. Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista