tiistai 9. syyskuuta 2014

Good Hair Day, every day!Choko Delin herkkuja Pink pewtereitä <3
LOOKssin tiimi

Tässä se nyt oli, tapahtuma mistä olin innoissani! Parturi-kampaamo/kauneusstudio LOOKss järjesti GHD-illan, missä pääsimme kuulemaan faktaa ghd-muotoiluraudoista, kokeilemaan rautaa omaan ja toisten hiuksiin sekä herkuttelemaan! Illan aikana arvottiin myös Pink Pewter pantoja ja lahjakortteja. Lookssin tiimi oli tehnyt upeaa työtä järjestäessään näin mahtavan illan, ja minusta tällaista toimintaa voi kutsua perusteelliseksi asiakaspalveluksi. Moni panostaa muotoilurautaan, muttei saa siitä kaikkea hyötyä irti. Tällaisten iltojen avulla asiakas oppii käyttämään omaa rautaansa ja saa varmasti rahoillensa vastinetta! 

En aio alkaa luennoimaan ghd:stä (en edes osaisi), mutta luotan tuotteisiin mitkä perustuvat teorioihin. Miksi juuri kyseinen muotoilurauta on kilpailijoitaan parempi? Seikat, mitkä nappasin syiksi olivat sen optimaalinen lämpötila (185 astetta), joka on tarpeeksi kuuma tehdäkseen työn niin hyvin, että kihara tai suora pysyy pitkään ja tekee sen kuitenkaan vahingoittamatta hiusta. Myös sen läpikotainen keraaminen pinnoite teki vaikutuksen, eli vaikka raudan pinta kuluisi käytössä, ei se tule missään vaiheessa vahingoittamaan hiusta. Sen älykäs muotoilu ja ympäripyörivä johdonpää on myös ehdotonta plussaa! Täytyy myöntää, että tämä tuote pääsi minun omalle päänsisäiselle ostoslistalle. Vaikka olen päässyt testailemaan monesti ghd:tä, oli tämä ilta ihan uudella tavalla avartava kokemus. Kyllä fakta tiskissä on aina paras ase myydä tuote! 

Puhetta tuli myös paljon markkinoilla liikkuvista piraattituotteista. Se, mistä aidon ja feikin erottaa, on ainakin ero johdoissa. Aidossa raudassa on litteä johto, kun taas feikeissä on pyöreä. Kuulimme pelottavia tarinoita siitä miten feikit ghd:t ovat polttaneet asiakkaiden hiuksia poikki, ja hulluinta on se, että usein itse ammattilaistenkin on vaikea erottaa feikkiä aidoista. Jotta ette tuhlaisi rahojanne epäaitoihin rautoihin, ostakaa ghd:nne parturi-kampaamoista. :) Rovaniemeltä tosiaan esim. Lookssista! 

Kiitos vielä koko Lookssin tiimille, olitte tehneet ihan mahtavan illan! :) Nyt äkkiä lisää jotain näin kivaa! ;)

4 kommenttia:

 1. oihh oli meilä vain lystiä!<3

  VastaaPoista
 2. Voii ihana että säkin pääsit mukaan noin kivaan iltaan♡ lueskelin tästä jo eilen tosiaan paulan blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Paulan kanssa mentiin sinne :) Oli kyllä tosi mukavaa!

   Poista