sunnuntai 7. syyskuuta 2014

TREelle! 
Halusin tulla heti blogihiljaisuuden rikkomisen jälkeen vähän jo kertoilemaan viime viikonlopun matkasta Tampereelle Tuomaksen ystävien hääjuhlaan. Jätimme tytöt (Marthan ja Kerttulin) ensimmäistä kertaa hoitoon koskaan! En ole koirien hankinnan jälkeen ollut aiemmin niistä yötäkään erossa. Tulipa sekin koettua, ja sanonpa vain, että kyllä olisi tylsää ilman niitä. Mutta koska tunnen jo nyt huonoa omaatuntoa siitä, että puhun niin paljon tytöistä, se riittäköön siis tällä erää! :)

Junamatka meni aikeissa lakata kynsiä, mutten niitä koskaan lopulta päätynyt lakkaamaan siellä. Se jäi siis perinteisesti viime tipalle ennen häihin lähtöä. Olen jo monta vuotta sitten menettänyt toivoni kynsilakkoihin, koska en jaksa odottaa vuorokautta, minkä se ilmeisesti vaatisi kuivumiseen ettei mene ruttuun. Olen kuitenkin saanut ihastuksekseni todeta, että essien lakat toimii minulla, hätähousulla. Sitä tarvitsee laittaa vain yksi kerros ja son siinä! Myös herkulliset värit vetää puoleensa! Halusin karkkisävyn kynsiin, kun en kovan etsimisen jälkeen löytänyt karkkimekkoa hääjuhlaan. :( Junamatka meni siis mukavasti prinsessakeksejä syöden, eli aikaiseksi sain vain lisää selluliittia pyllyyn, mutta onneksi vaaleanpunaista sellaista! ;)

Perillä bongasin nimipäivän kunniaksi hauskan näyteikkunan. En tiennyt, että Iinoilla on oma nettisivu! :o 

Päädyimme pizzeria Napoliin herkuttelemaan vielä illan päälle nälkäisine massuinemme! Ei hyvää päivää noita pizzoja! Taivaallisia!

Huomenna sitten vähän kuvia häistä :) 

Nyt suuntaan katsomaan sunnuntai-illan kunniaksi dokumenttielokuvaa miekkavalaasta! Kiitos hyvän ystäväni, olen koukussa netflixin dokumenttielokuvat osioon! Kääk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti