maanantai 22. syyskuuta 2014

Miesten Tangle Teezer?


Löysin Tuomaksen diiserdääseröimässä pinkillä diiserdääsörilläni, ja totesin että kyllä, mieheni tarvitsee ihka oman diiserdääsörin! Eli siis Tangle Teezerin :D LOOKssiin lomps ja se oli siinä! Minusta tuo on vallan tyylikäs miehelle, toki myös naiselle, mutta tässä oli sen verran charmia ollakseen juuri sopiva. Plussaa on myös kompakti koko ja harjasosan suojus mikä irroitetaan aina harjattaessa. Nam sanon minä! Melkein kateeksi käy. 

Harjasta hienoon arkeen! Kävin aamusta siedättämässä itseäni siedettävämmäksi, eli siis oikeammin sanottuna siedättämässä itseäni koivun siitepölylle, jonka jälkeen kävelin kirpputorille toiveissa löytää vielä viime viikolla siellä myynnissä oleva hopeinen päiväpeitto. Eihän sellaiset aarteet siellä kauan pölyty, joten jäi saamatta. Tarvisimme kipeästi uuden päiväpeiton vanhan, rikkinäisen tilalle. Eräs nimeltämainitsematon Martha repi ylpeänä sen Kerttulin tulon jälkeen. Liekö joku mielenosoitus siitä, että uskallettiin tuoda taloon toinen koira. Kyllä se siitä! 

Koska lyhyestä virsi kaunis vai miten se sanotaan, lähden syömään mummon tekemää kaalilaatikkoa! Nam ja maiskispaiskis, mukavaa maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti