maanantai 22. syyskuuta 2014

Kaaos kuriin!

 

Ulkona narisi nurmi kun menimme iltariennoille. Talvi alkaa selkeästi henkimään tulostaan, joten minusta oli kiva vielä kerran muistella kesää.

 

 


Mulla oli hieno kesä. Ei kaikkien aikojen kesä, mutta hieno. Minun kaikkien aikojen kesä odottaa ehkä vielä tulemistaan. Asiat mitkä jäivät kuitenkin päällimmäisenä mieleen viime kesästä on Kerttulin muutto meille ja rankka yhteistaipaleen alku. Onneksi nykyään näyttää jo paljon valoisammalta. Aloitin myös blogin kirjoittamisen ja se tuntuu hyvältä, omalta. Kesän alussa valmistuin ammattiin ja siirryin työelämään määrittelemättömäksi ajaksi. Sen tiedän, että haluan vielä opiskella! Joku kaunis päivä tulee sekin hetki, mutta nyt keskitytään tähän mikä on tässä ja nyt.

Tässä ja nyt on se, että aloitin jo viime postauksessa pohtimani projektin laittaa vaatekaappia uuteen uskoon. Aloitimme tänään äitini ja hyvän ystäväni kanssa siivoamalla meidän häkkivaraston ja minun vaatekaapin. Uurastus kesti ihan oikean työpäivän verran, eli kahdeksan tuntia. :D Ja hommaa jäi kyllä ihan mukavasti vieläkin! Mutta huh miten ihminen voi olla itsestään ylpeä ja miten täynnä syvää kiitollisuutta voin olla minun parhaille apureille! Ilman teitä en olisi projektia saanut edes käyntiin! KIITOS!! Mulla on kyllä ihan parhaita ihmisiä ympärillä! <3

Projektin nimi vois olla kaaos kuriin! Tällä viikolla loppui sopivasti kirpputoripöytä, ja voitte vain kuvitella kuinka paljon sitä tavaraa olisi nyt myytävänä! Netti on onneksi tässäkin tilanteessa ihan paras juttu! Olen nyt niin täynnä syvää innostusta tätä projektia kohtaan, että uskon onnistumiseeni enkä lannistu kesken matkan. :) Touhutessa tulee myös mieleen erilaisia sisustusratkaisuja piristämään arkea, ja niistä voisin kertoilla vähän enemmän ihan erillisessä postauksessa. :) Luovuus, täältä tullaan! Nyt pistetään koko koti kuntoon! 


8 kommenttia:

 1. oih ihania kesäkuvia !!<3 voi munki pitäs ottaa joku kaunis päivä operaatioks; häkkivarastot... hyi kamala:D te ootta ollu tosi reippaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kiitos sinun kuvista!! :)) <3 Joo huh, minun tahdonvoima ei olis kyllä yksin riittänyt häkkivarastoille. Tai viimeistään siinä vaiheessa kun alkaisin purkaa sitä niin luovuttaisin :DDD

   Poista
 2. Kauniita kuvia on kyllä! Vaatekaappi kaipais täälläkin erityishuomiota :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo, minusta tuntuu että vaatekaappi kaipaa huomiota vähän väliä. Mutta sellaista se on, naisena olo :D

   Poista
 3. Eii hyvänenaika tuota sinun kauneuttasi, en ees keksi sanoja kuvaamaan sitä tarpeeksi ♡♡♡ oot Upeus! ♡_♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääääää Emilia ihana <3 En kestä kun oot niin herttainen! Punastelen täällä khih!

   Poista
 4. Nättejä kuvia! ♥

  http://jensaslife.blogspot.fi/

  VastaaPoista