maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pörröpää kevätsäässä!

Heipodeipo, ja mukavaa maanantaita! Täällä eilisen pörröpää kuittaa, ja voin vain todeta että MENE HYVÄ IHMINEN KAMPAAJALLE! Minun hiukset on kokenut niin hirveän räjähdyksen, ettei se oikein asetu mitenkään aukinaisena. Jos kotoa lähtiessä hiukset olisikin ihan näpsästi, on ne tuhannenpöllyssä sekunnissa tuolla kosteassa ja tuulisessa kevätsäässä. Nyt kun olen onnistunut välttämään kampaajaa puoli vuotta, olen alkanut harkitsemaan oman värin kasvattamista takaisin. Olen niin pitkällä jo, ja todennut myös kaikkien näiden värjäyskertojen jälkeen että minun hauraat hiukset ei todellakaan sulata helpolla värjäämistä, tuntuu ajatus omasta väristä hyvältä. Olen myös ihan yltiölaiska kampaajalla käyjä, joten oma väri olisi siinäkin mielessä varsin passeli. Mutta katsotaan nyt, olisi mulla yksi kiva värjäyskin mielessä. 



Nämä kuvat on tosiaan räpsästy eilen aivan ihanassa aurinkoisessa säässä Nellin kanssa. Ensimmäistä kertaa tänä talvena ei palellut hillua vähissä vaatteissa. Odotan jo ihan hirmuisesti kesää, mutta sitä ennen täytyy ottaa spurtti lukiessa pääsykokeisiin. Haen Lapin yliopistoon luokanopettajaksi, ja se tuntuu hyvältä päätökseltä. Jos tarve vaatii, tapetoin meidän seinät muistilapuilla että saan taottua pääsykoekirjan tiedot päähän. Haluan ihan todella paljon opiskelemaan ja kehittämään itseäni. Pitäkää siis peukut ja varpaat pystyssä!  Oletteko te muut hakemassa minnekään opiskelemaan?




Bleiseri: H&M, Peplum-paita: Vila, kaulahuivi: Cubus, Housut: BicBoc

Nyt pinkaisen töihin! Nauttikaa päivästä, reipasta alkanutta viikkoa!

38 kommenttia:

  1. Ihana Iina <3 Kaunis kun mikä! Oman värin kasvattaminen olisi varmasti hyvä ajatus jos haluaa täysin terveet hiukset, mutta harvalla riittää päättäväisyys viedä se prosessi loppuun asti :D Itse kerran yritin ja 5kk jälkeen värjäsin tyven kun alkoi näyttämään niin kamalalta ! Mutta jospa sulla olisi enemmän kärsivällisyyttä kuin minulla ! Niin ja kiva asu <3 Tuo paita ja huivi passaa niin hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IHANA SINÄ! <3 En usko vielä itsekään että jaksaisin kasvattaa oman sävyn. Saattaisin lopulta kyllästyä siihen etten enää voisi värjätä hiuksia. Toisekseen omat hiukset rasvoittuu myös jotenkin helpommin kuin värjätyt. :) Kiitos piristyksestä ihana<3

      Poista
  2. Onpa taas aivan upeita kuvia susta <3 Oot jotenkin niin aurinkoinen :) Ja niin mahtavaa, että oot hakemassa luokanopeks!! Multa saa sit kysellä vinkkejä pääsykokeisiin ja muuhun liittyen, jos on tarvetta! :) Pakko sanoo, että hyvä valinta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri <3 Ihana kuulla :) Hei jes mahtavaa!! Varmasti hyödynnänkin sen että itse opiskelet alaa jos jotain tulee mieleen :) Kiitos vain kun autat tietämätöntä! :) Hyvä että ite oot ilmeisesti tykännyt :)

      Poista
  3. voi mikä kaunis nainen siellä onkaan!!!<3 ja hei peukutan oman värin kasvattamista, nimimerkillä kokemusta on ja monelta vuodelta. Mutta KANNATTAA!! sun oma värisihän näyttää todella hyvältä :) ah oon iha häkeltyny kun aurinko alko hellimään meitä Rovaniemeläisiä!! Nyttekkin upea aamuaurinko<3 oikein kivaa maanantaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinä se siellä vasta kaunotar oletkin! <3 Sinun hiukset kyllä onkin niin upeat<3 No sanoppa muuta! Oon niin kaivannut tuota aurinkoa<3 Ihanaa kun kohta on jo kesä!!

      Poista
  4. Ihana Iina voi vitsi mikä KAUNISTUS! Auringossa säteilevä kaunotar, ihana hymy. Sulla on kyllä kauniit hiukset ja oman värin kasvattaminen ei oo lainkaan hullumpi idea, toivon tosiaan että saat vietyä sen loppuun saakka:) Nyt on luvattu näitä aurinkopäiviä älyttömästi, pakko lampsia kyllä kamera kädessä monena päivänä pihalle.:')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooooi mie ihan punastun <3 Kiitos! <3 :) Katsotaan nyt mitä siitä oman värin kasvatuksesta tulee lopulta :) Oi niinpä! Aurinko<3

      Poista
  5. Mun mielestä sun tukka on upea! Ja sun oma väri on kyllä hyvä,että voit huolettaa kasvattaa sen. On kyllä niin paljon helpompaa ku ei oo sitä värjäyskierrettä. :) ja huippua, että haet opiskeleen.. Tsemppiä pääsykokeisiin lukemiseen :) ps. Sulla on taas niin ihana asu! Tykkään niin sun tyylistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Enni<3 Voisin vain monta kertaa kiittää. Ihana kun oot niin positiivinen <3

      Poista
  6. Ihania kuvia, Kaunokainen!♡ Mulla on nykyisin tosi herkkä päänahka ja kärsin jossakin vaiheessa runsaasta hiustenlähdöstä, joten lopetin hiusten värjäämisen lähes kokonaan.. En ole varmaan pariin vuoteen värjännyt tukkaani muuten kuin sävyteshampoolla..:) Olen kyllä ollut tyytyväinen ja minulla ainakin sävy on kestänyt hyvänä pitkään, sekä tuo sävyteshampoo on paljon edullisempi vaihtoehto tavan hiusvärille! :) Hiuksetkin kiittävät! :)☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria <3 Silloin kun itsellä värjättiin tummaksi tukkaa, joskus tuntui päänahassa lievää polttelua. En tiedä enteileekö se jotain yliherkkyydestä. Huippua että oot päässyt värjäyskierteestä ja vain kevyesti sävytät. Sulla onkin kauniin sävyiset hiukset! <3 Hiukset todellakin kiittää kun niitä ei liikaa kouli! :)

      Poista
  7. Kiitos ihanan piristävästä kommentista mumn blogin puolella! Oli pakko sitten sunkin blogia tulla vilkaisemaan ja pakko sanoa että tykästyin heti tosi paljon!! Olet todella kaunis :) Liityin myös sunkin blogin lukijaksi, niin mielenkiintoiselta kuin tämä sunkin blogi vaikuttaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi<3 Kiva että minun kommentti piristi :)

      Poista
  8. Voi Iina miten kaunis oot! <3 Niin herkullinen tuo pastellisävyinen huivikin! Ja mun mielestä sun tukka ei näytä lainkaan hullummalta! :) Mä itse oon kyllä samanlainen; käyn sunnilleen kerran puolessa vuodessa kampaajalla ja sit kun sitä aikaa on vierähtäny ihan kunnolla, niin on kyllä aika mielenkiintoisen näköinen tää ona reuhka, jos sen jättää auki :DD Nyt oon kuitenkin varannu ens kuulle kampaajan, niin saan jotain ryhtiäkin tähän kaameuteen :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kiitos Pauliina <3 :) Itsekin tykkään kaikista noista muhkeista huiveista! En tiedä miten voin kesäksi luopua niistä :DD Mulla on niin monessa värissä ja aina melkein päällä joku niistä. No mutta sitten sitä osaa arvostaa kampaajalla käyntiä kun sitä ei tee usein <3 Oi esittele sitten hiuksesi kun olet käynyt kampaajalla!

      Poista
  9. Voi miten oot kaunis! <3 Ja mulla on ihan sama homma tämän oman tukan kans! :D En vaan raaski mennä ottamaan latvoista ees pientä pätkää pois ennenku on pakko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma<3 Itse nappasin n. vuosi sitten ihan kunnolla hiuksista pois! Se toi sellaista riippumattomuutta hiuksen pituuteen, suosittelen :) En kadu sitä vaikka nyt kasvattelenkin taas pitkäksi :)

      Poista
  10. Mun mielestä sun tukka on niiin ihana! Ja sun oma väri on kyllä kadehdittavan kiva värinen ,että voit huolettaa kasvattaa sen :) näytät taas niin hyvältä <33 ja heii vähän huippua että oot hakenu kouluun!! Tsemppiä lukemiseen, mä pidän sulle peukkuja <3 ihanaa viikkoa!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kiitos Emilia<3 :) Jee peukut pystyyn! Haluan niin paljon opiskelemaan! Ihanaa viikkoa myös sulle <3

      Poista
  11. Voi ihanuus, oot niin kaunis <3 Vitsit, että mie oon innoissani tästä auringon paisteesta! Sieltä se kesä tulee! :) Voin sitten sparrata sinua pääsykokeisiin ja kysellä nippelitietoja vakavasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua itse kaunotarta<3 :) Mie oon kans innoissani auringonpaisteesta! Tekee niin hyvää pimeän talven jälkeen! <3 Todellakin sparraat ja kyselet!!

      Poista
  12. Voi miten kaunis tuo peplum on! :)
    ja tsemppiä pääsykokeisiin! Mä yritän päästä muotoiluakatemiaan ja muitakin opiskelu paikkoja pyörii mielessä, mut en varmaan osaa taas päättää mikä kiinnostaisi eniten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru :) Itsekin tykkään siitä. Oi tsemppiä sullekin paljon pääsykokeisiin! Varmasti löydät oman alan :)

      Poista
  13. Iina, olet huippukaunis!!<3 ja juuri tuon väriset hiukset haluaisin itse! :D mutta oman värin kasvattaminen kuulostaa myös hyvältä, eipähän sitten tarvitse pähkäillä juurikasvun tai hiusten rasittumisen takia :) pidetään peukkuja pääsykokeisiin! (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tuuli ihana kiitos <3 Sinä se vasta oletkin kaunis <3 Haha tuntuu hauskalta että joku haluaa tämän väriset hiukset :D Itse kun inhoilen tätä vähän väliä. Toki ehkä eniten ällöän näitä epäterveitä latvoja. :)

      Poista
  14. Siis sullahan on ihan super hyvä oma sävy!! :o Elä nyt ainakaan hirveesti muuttele sitä, sopii nimittäin noinki! Ihanku ois liukuvärjäys tehty. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh kiitos Elisa! :) Aika tumma on joo oma sävy. En ole mitään radikaalia tekemässä, älä huoli ;)

      Poista
  15. Upeat asukuvat<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Oii kevätaurinko on niin parasta ♥ Ihania kuvia ja tosi kauniin värinen tuo huivi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevätaurinko on todellakin ihan paras<3 Kiitos Minna! <3 :)

      Poista
  17. voi mikä kaunokainen siellä ! <3 *Peukutan* ! Toivottavasti pääset haaveissa eteenpäin ! :)

    VastaaPoista
  18. Ihania kuvia :) Kävin näitä jo aikasemminkin ihailemassa! Niinkuin blogiasi muutenkin, liian harvoin vaan muistan jättää kommenttia :/ Upea ilmestys olet! Ja voi nuita sun koirias <3 Saisinko jomman kumman adoptoida itselleni, edes hetkeksi? Niin hurmaavan söpöjä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että siellä kuitenkin olet hengessä mukana vaikka et aina kommentoi <3 :) Kiitos ihana <3 Mulla taitais tulla ihan kamala ikävä pikku nuppuroita jos olisin edes yhden yön erossa <3 :D

      Poista
  19. Siis kylläpä sä taas säteilet, voi mikä kaunokainen ♥ Ja nuohan sun hiukset on just tuolleen ihanat. :) Tsemppiä pääsykokeisiin ♥

    VastaaPoista