tiistai 11. lokakuuta 2016

Meille tulee vauva!


Mulla on iso ilo ilmoittaa, että ollaan vaalittu viime viikot niin pientä, mutta samalla niin suurta salaisuutta. Jos kaikki menee tästäkin eteenpäin hyvin, niin meille on tulossa vauva ensi vuoden huhtikuun tienoilla. Ollaan tästä ihan äärettömän onnellisia, eikä millään maltettais odottaa pienokaisen saapumista. 

Minun sisällä kasvava pieni tyyppi on kantanut nimeä toukka heti alkumetreiltä saakka. Blogi alkaakin päivittyä tästä eteenpäin vähintään kerran viikossa toukkatorstailla, jolloin vaihtuu aina uusi raskausviikko. Haluan saada muistoja tästä ainutlaatuisesta ajasta, ja tänne se tuntuu luontaisimmalta kirjoittaa. 


Tuntuu hyvältä kun voin vihdoin lopettaa vetämästä vatsaa sisään ja unohtaa ne hätävalheet, missä Tuomaksen serkun kaiman kummin vauvalle hiplailen pieniä nuttuja kaupassa. Haluan myös avautua kaunistelematta ja vuolaasti siitä, miten olen kokenut ensimmäisen kolmanneksen. Niin käsittämättömän ihanaa, ettei tarvitse enää salailla, ja pääsen jakamaan kokemuksiani tänne blogin puolelle. 

Palataan pian asian äärelle!21 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Hurjasti onnea ja hyviä vointeja kaikille asianosaisille! 😊❤

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi ihanaa, nautihan odotusajasta ja onnea! ❤️😍

  VastaaPoista
 4. Todella paljon onnea! <3 Tsemppiä raskauteen ja toivon mukaan kaikki menee aina loppuun asti mainiosti! Jäänkin mielenkiinnolla seurailemaan lukijaksi liittymällä! Varsinkin toukkatorstaita odottelen jo innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 ja tervetuloa lukijaksi! Mukava jos toukkatorstai kiinnostaa, itsekin sitä innoissani jo kyhäilen :)

   Poista
 5. Voi onneksi olkoon! Bongasin instasta ihanat uutiset ja ihanan blogin, pukitaan sit tossa pihalla kilpaa vauva vaunuja keväällä :) t. Heidi,pari asuntoa hissin toisella puolella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ja mitä ihmettä! :D Ihan oikeastiko asutaan samassa talossa, ja teillekin tulee vauva keväällä? :O Tulepa tökkimään minua jos törmäät! Itse kun kävelen aina niin sokkona etten näe mitään enkä ketään :D

   Poista
 6. Onnea miljoonasti! ♥ Itselle nämä vauvajutut eivät ole ajankohtaisia vielä pitkään aikaan, mutta oon aina ihan innoissani lukemassa kaikkia siihen liittyviä lehtiä ja blogeja ja innolla jäänkin odottelemaan postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) Onpa kiva kuulla! Itsekin olin ihan samanlainen ennen kuin oli itselle edes ajankohtainen aihe :)

   Poista