maanantai 11. elokuuta 2014

Maanantai Kuten eilen mainitsin, suuntasimme tänään äitini kanssa muutamalle kirpputorille. Olin yllättynyt siitä, että rovaniemen kirpputoreilta löytyy yllättävän hyvin pikkukoirille vaatetta ja muuta sälää. Löysin molemmille tytöille villapaidat, jotka osoittautuivat hieman liian lyhyiksi minun pitkäselkäisille karvakuonoille, mutta käyttöön ne tulee silti. Tärkeintä, että edes vähän lämmittää syksyn kylmillä ilmoilla. Molemmat näytti viihtyvän paidoissaan hyvin, vaikka pukemista en ole kyllä liioin koirilleni harrastanutkaan. Koskaan muulloin en koirilleni vaatteita pue, paitsi silloin kun ulkona alkaa olla liian kylmä. Viime talvena sain todeta, että Martha paksusta turkistaan huolimatta ei todellakaan ole mikään innokas kulkija ellei ole lämmikettä päällä. Kovimmilla pakkasilla fleecetossut ja villapaita on ihan ehdottomat, ulkoilusta ei tule muuten mitään. Kai se on vain todettava, että pikkukoirat ovat tosi kylmänarkoja, olkoon vaikka pitkäkarvaisiakin. Saa nähdä miten Kerttulin saa ensi talvena topata. Kerttulilla on jäänyt karvat lähinnä puolipitkäkarvaisen malliin. Katsotaan ja toivotaan, että ne tuosta vielä vähän vahvistuisi ja kasvaisi pituutta. :)

Löysin kirpputorilta myös meidän sängyn päälle tuollaisen ison fleecepeiton mikä ei ehkä sisustuksellisesti niin nappivalinta, vaikka meillä onkin sinne tänne ripoteltu vaaleanpunaista. Hankin tuon suojaamaan meidän päiväpeittoa, kun tytöillä on tapana viettää suurin osa ajasta meidän sängyssä. Luut ja kaikki syödään usen sängyssä. Eilisen Kerttulin huonovointisuuden levitessä meidän päiväpeitolle, koin päteväksi hankkia jonkun suojan siihen. Eli kirpputorilöytöni oli ainakin tältä erää koirapainoitteiset lukuunottamatta harmaata pitkää puuvillaneuletta minkä itselleni löysin. 

Toisessa kollaasissa vähän tämän päivän asuvalintaani. Vaikka tykkään pukeutua ja miettiä kivoja kokonaisuuksia, mitkä vaatteet, korut, kengät, meikki ja hiukset toimivat yhdessä, ei minusta saa muotibloggaaja tekemälläkään. En seuraa tarkoituksellisesti muotia, vaikka katsonkin aamulla mitä puen päälle. Olen enemmänkin pukija, joka pukee päällensä vaatteet mitkä tuntuvat mukavalta ja koen oloni hyväksi ne päällä. Minusta muotibloggaajat ovat aina askeleen hieman edellä. Joskus tuntuu, että olen jopa askeleen hieman jäljessä tai joskus jopa sivuraiteilla muodin suhteen. Tärkentä minulle on tuntea, että nyt on oikeat rytkyt päällä juuri tälle päivälle, juuri minulle!

Nyt siis kiskon jotain todella hemaisevaa päälle ja alan siivoamaan! Kotimme on läävä! Loppupäivän nautin sitten siististä kodista ja vapaapäivästä. <3

4 kommenttia:

 1. Mää ihmettelin, että miten näin ihanalla bloggaajalla ei ole satoja lukijoita.. ja sitten hoksasin, että olet vasta aloittanut! Olen iloinen löytäessäni blogisi, kiva kun tulit kommentoimaan! Sulla on kiva tyyli kirjoittaa ja voi mahoton kuinka kaunis olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Enni <3 kiitos! Osui ja upposi :) olen niin onnellinen kun löysin sinun blogin ja sinä minun! Piristit niin minun päivää! :)

   Poista
 2. Voi nuo sun koirulit on niin söpöjä <3 Ja hyviä löytöjä oot tehnyt:)

  VastaaPoista