keskiviikko 13. elokuuta 2014

PonkkarikiharatNyt kun päästiin kampausten makuun, niin jatketaan nyt toinenkin päivä putkeen samalla sykkeellä! Pääsin toteuttamaan ehkä yksiin upeimpiin hiuksiin ponkkarikiharoita. Ystävälleni Minnalle on siunattu varmaan osa minunkin hiuksista, niitä on nimittäin paljon ja paksusti!

Kuvista näkee varmaan aika hyvin miten olen kyseiset kiharat toteuttanut, mutta käydään vielä vaihe vaiheelta läpi :)

1. Eli tarvitset hiuksiin lämpösuojan, itselläni Paul Mitchellin Hot Off The Press, suoristusraudan tai kihartimen, muutaman klipsin sekä harjan. Hiuksiin voi toki käyttää pohjalle myös muotovaahtoa ja muita tuotteita tuomaan kampaukseen lisää kestoa, mutta itse tyydyin nyt pelkkään lämpösuojaan, koska ei ollut tarkoitusta saada superkestävää kampausta. Oleellisinta mitä tarvitset ponkkarikiharoihin, on itse ponkkarit. Invisibobblet (saatavilla LOOKssista monessa eri värissä) toimii tässä tekniikassa erittäin hyvin, sillä ne eivät tartu latvoihin kiinni ja takuta niitä kun hiukset vapautetaan. Ne eivät myöskään jätä monelle ponkkarille ominaista painaumajälkeä hiukseen. Lisää omia kokemuksia kyseisistä ponkkareista jaan kyllä lisää, jossain toisessa postauksessa. :) Mukava keksintö nimittäin!

2. Lähtötilanne.

3. Sido hiukset ponkkarille.

4. Käytin kahta invisibobblea, koska Minnan hiukset ovat niin paksut ja liukkaat ja halusin tuplatuen. Muutenkin aika hauska ideana, erityisen kivan näköinen olisi kaksi kirkasta väriä. :)

5. Kiharra osio osiolta. Kiharan kokoa on helppo säädellä osion koon avulla.

6. Nostin klipseillä jo kiharrettuja hiuksia pois tieltä. Näin pysyin myös perille mitä olen kihartanut.

7. Yllätyin miten kauniilta näytti valmiit kiharat ponnarilla. Erittäin käyttökelpoinen kampaus tuollaisenaankin esimerkiksi työhön, missä hiukset täytyy olla kiinni. Vink Vink ;) Hätäponnarille on olemassa vaihtoehtoja!

8. Hiukset vapautettuna.

9. Lopuksi kiharsin kasvoilta pois päin hiukset, mitkä eivät yltäneet ponkkarille. 

Mielestäni tämä on erittäin toimiva tapa kihartaa nimenomaan suoraa, paksua ja pitkää tukkaa. Omaan hiukseen en ole tätä alkanut edes koittamaan. Hiukseni ovat liian lyhyet ja pitkähiuksisenakaan en pitäisi tätä itselleni parhaana vaihtoehtona kihartaa hiuksia, koska luonnontaipuisa hius näyttää mielestäni paremmalta jos sen kihartaessa kihartaa tyvestä latvaan, jotta kaikki omat oikut asettuvat ruotuun! Minnan hiuksessa tämä toimi kyllä aivan ihanasti, ja itsekin tehdessä säästää varmasti aikaa!

Vai mitä olette mieltä? :) 


*yhteistyössä parturi-kampaamo LOOKss


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti