sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pari sanaa opiskelusta


Nyt on taas se aika kesästä kun monilla alkaa koulut. Outoa ettei itse tarvinnut lähteä kouluun! Tunnen oloni helpottuneeksi! Pohdin viimeistä kahta vuotta opiskellessani parturi-kampaajaksi. Ne olivat monesti melkoista hampaidenkiristelyä ja tuskailua. Tiesin jo kouluun mennessäni, etten halua harjoittaa kyseistä ammattia. Moni saattaa nyt miettiä, että miksi sitten opiskelin parturi-kampaajaksi. Haluaisin opiskella joku päivä estenomiksi. Se oli suuntani ammattikouluun hakiessa, ja se on suuntani edelleen. Nykyinen ammattini oli siis pieni suuri harppaus sitä kohti, mitä joskus haluan tehdä. :) Olen myös ehdottomasti sitä mieltä, että itsensä kehittäminen ja eteenpäin meneminen elämässä on aina hyvä asia. Vaikka se ei suoranaisesti olisi juuri sitä mitä haluaa tehdä. Yrittäminen ja innostuminen on aina parempi vaihtoehto kuin olla tekemättä yhtään mitään! Koskaan ei voi tietää mitä elämässä tulee eteen. Voihan se olla, että joku päivä voisin pärjätä pelkästään kampauksia tekevänä parturi-kampaajana? Melko utopistinen ajatus, mutta maailma kehittyy koko ajan! En voi kutsua itseäni millään tapaa nerokkaaksi, mutta kampauksia tehdessä tunne olevani jotenkin viisas. Miten niin yksinkertainen voi näyttää niin upealta ja monimutkaiselta? 

Jos kiinnostuneita riittää, niin voisin joskus tehdä ohjeita, millä tavalla toteuttaa erilaisia kampauksia helposti itselle. :) Toivekampauksia saa ehdottaa! 

Kiireinen viikkoni on muuten mennyt töiden ja arkisen aherruksen parissa. Meinasin jo alkaa vetämään stressiä ja huolta blogistani, mutta sitten päätin lopettaa sen ennen kuin edes aloitin. Tämä paikka olkoon minulle stressitöntä seutua! Sovimme äitini kanssa, että käydään kirpputoreilla aina kun löytyy sopiva rako siihen. Huomenna on se rako <3 Jee! Nyt lähden saunomaan ja nauttimaan illasta! Nauttikaa tekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti