sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Hyvää itsenäisyyspäivää... eiku?!
Mulla oli teille ihana superyllätys tulossa joulukuussa. Siis hox! OLI. Kaavailin teille ihanaisille joulukalenteria. Kyseiset kuvat olisivat kuuluneet itsenäisyyspäivään, mutta sitten tapahtui pari muuttujaa. Toisin sanoen maltti loppui, puhti loppui, halusin päästä tavalliseen tapaani postaamaan ja totesin, että minun blogielämä kärsii koko ajatuksesta. Kaunis ajatus sinäänsä, toteutus onkin sitten eri juttu. Ehkä aloitan tekemään ensi tammikuussa vuoden 2015 joulukalenteria? Silloin voisin ehkä saada sen ajoissa valmiiksi niin, ettei blogielämäni ota liikaa kolhuja koko jutusta. :D Tällä viikolla tein yhden vapaapäiväni blogini joulukalenteria, kivoja kampaustutoriaaleja. Fiilis oli hyvä siihen saakka kunnes pääsin illalla siirtämään kuvia koneelle. Kaikki kuvat lukuunottamatta näitä fiilistelykuvia (kiitos Paulan ) oli sellaista kalanmätipuuroa. Ihan pikkuisen tippui hiuksia päästä ja totesin, että en saa tällä menolla vuoteen hiusaiheisia postauksia kun ei ole hiuksia mihin mitään tehdä. Ainakaan omassa päässä. Siksi luovuin koko ajatuksesta, mutta en kuitenkaan siitä että aion nauttia ja pitää joulukuuta ihan erityisenä blogikuukautena ihan vain siksi, että joulu tulee. Mainittakoon nyt tähän väliin, että olen jouluihminen henkeen ja vereen. Minustahan piti tulla isona ihan oikeasti tonttu. Minun nimeksi piti tulla myös aikuisena Anna. Että sellaista.

Nyt olen sitten pyöritellyt päässä sitä, että kestääköhän teidän silmät minun muutamaa kampaustutoriaalia, missä kuvanlaatu on niin heikko että silmiä kirvelee. Olen tullut kuitenkin tulokseen, että hyvää kuvanlaatuakin enemmän arvostan kehityskaaren näkymistä, leppoisuutta ja inhimillisyyttä, joten päätin ilahduttaa teitä heti huomenna ihan kivalla pikkujoulun kampausidealla. Niitä kun suottaapi nyt piisata yhdellä jos toisellakin! Itseasiassa juuri äsken korkkasin omat ensimmäiset pikkujoulut ja oon vieläkin napa pinkeänä! Niin ja silti tämä "bilehirmu" kirjoittaa täällä blogia, vaikka voisi olla juhlimassa. :D Välillä ihan hämmentää oma mummomaisuus. 

Olipa ikävä tänne Huomiseen!

 

10 kommenttia:

 1. Wau! Ihanan tunnelmallisia kuvia! Mie muistan viime joulukuussa kun tein joulukalerin blogiin, että sen jälkeen tuli kyllä tunne että ei enää koskaan! Vaikka sitä suunnitteli ja teki etukäteen materiaalit ja joskus jopa ajastukin niin kullä siinö välillä tuli niin kiire :D haha. Sun tutoriaaleja oottelen innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Heidi <3 Ooooh sulla ollu joulukalenteri! Huh! Hatunnosto!! Ehkä mieki ens vuonna onnistun. :) Täytyy käydä vähän katseleen sun viime vuoden joulukalenteria! :)

   Poista
 2. Voii miten tunnelmallisia kuvia ja miten kaunis kampaus :))<3 Ja heii, ei kannata murehtia siitä, ettei joulukalenteri mennytkään suunnitelmien mukaan- parempi niin kuin, että olisit stressannut joka päivä siitä! <3 Saanko silti tulla kokemaan sun tukkataikoja kun nähdään, vakkei kuvat sitten luukusta paljastukkaan? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emilia <3 Voi tietenkin saat! Ja niin toivoinkin :) Sinun kampaus julkistetaan sitten ihan muista syistä ku joulukalenterisyistä<3

   Poista
 3. näistä kuvista tuli niin ihania, oot jumalaisen kaunis nainen Iina<3

  VastaaPoista
 4. Vautsi vau mitä kuvia! Niin kaunis neitokainen olet :) Ehkä teit ihan hyvän päätöksen ettet tehnykkään kalenteria, kun sinulle kerta jo tässä vaiheessa alkoi tulla stressiä siitä, niin ajan kanssa voi tulla vielä enemmänkin.. :/ Otat vaan nyt lunkisti ja postailet niin ku ennenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinnuu ihanaa! Kiitos :) ♥

   Joo kyllä se tuntuu oikealta päätökseltä, varsinkin kun en kuitenkaan aio jättää hyviä ideoita joulukalenterista käyttämättä :) Tulen ne kyllä toteuttamaan, mutta en pakonomaisessa vauhdissa :)

   Poista