sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kampaus pikkujouluihin (sileää ja sutturaa)Varoitushuuto heikosta kuvanlaadusta annettiin jo eilen kakit housussa, joten siitä ei sen enempää kuin että koittakkee kestää! Keskitytään mieluummin olennaiseen, eli minun tyvikasvuun. No ei siihenkään, vaikka silmiinpistävä se onkin. :D Mutta hei! Tämähän on nyt muotia?!

Minua on aina kiehtonut kampauksissa jollain tapaa kahden eri "kuvion" yhdistäminen. Eli juurikin esimerkiksi sileä ja suttura, kuten tässä tapauksessa. Tämän voi toki toteuttaa myös kaikin puolin sileänä, eli tekemällä myös nutturaosion sileäksi. Halusin kuitenkin tällä kertaa jotain erilaista ja hipaisun rennompaa kuin täysin sliipatun kampauksen.

Aloittaessani melkein minkä tahansa kampauksen, kiharran usein hiukseni pohjalle, jotta ne ovat muotoiltavammat. Pohjatyö tekee kampauksesta myös kestävämmän. Tässä tapauksessa kihartaminen ei ole kuitenkaan välttämättömyys, varsinkaan jos tekee myös nutturaosiosta sileän. Haluan kuitenkin huomauttaa tähän väliin, että hiukseni ovat melko lyhyet ja kaiken lisäksi jo itsessään helposti muotoiltavat. Tämä tekniikka ei sovi kaikille hiuslaaduille, mutta jos pystyn antamaan jotain vinkkiä niin olen jo siitä onnellinen. 

Kihartamisen jälkeen jaan hiukset kahteen osioon, eli kiinnitän osan hiuksista ylös. Tupeeraan aukijääneet hiukset ja kiinnitän ne ponkkarilla hieman sivuun. Kiinnittelen pinneillä hiukset niin, että ne näyttävät pieneltä linnunpesältä. :D Tämän jälkeen vapautan kiinniolleet hiukset ja tupeeraan ne lähinnä tyvestä. Siloitan ne ja nyöritän poispäin kasvoilta samalla rullaten hiukset linnunpesän ympärille kuin suojelevan äidin kätösen.  Hih! 

Mitä tykkäätte? Voisitteko kuvitella omaan pikkujoulutyyliin sopivaksi?

Tähän kampaukseen en välttämättä sotkisi mitään koristetta, vaikka minun puolesta joulunaikaan saa käyttää melko reippaalla kädellä koruja ja timantteja. Tämän kampauksen kanssa panostaisin mieluummin muihin koruihin kuin hiuskoruihin, jotta kampauksen muoto pääsee oikeuksiinsa. Minulla olisi kuitenkin tarvetta timanttiselle hiuskoristeelle, mutta en ole vielä oikein löytänyt mieleistä. Joku hopeisen värinen se pitäisi ainakin olla.

Tuleeko teille mieleen mistä voisin löytää kivoja hiuskoruja? 
  

8 kommenttia:

 1. Jes, kiitos tästä, tuli kuin tilauksesta! Olin illaksi kaavaillut sitä samaa perinteistä kampausta, mutta nyt täytyy selvästi kokeilla jotain uutta ;D ihanan näkönen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile!! <3 sulla on pitempi tukka niin kiedo vaikka kiharoita nutturaksi :)

   Poista
 2. oihhh ihana kampaus !!! <3 nämä kuvathan on kuule hyviä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh kiitos<3 :) Haha saanen olla eri mieltä, mutta siitä oon tyytyväinen että viesti menee varmaan perille vaikka rakeisia ovatkin :)

   Poista
 3. Tää on kyllä aivan ihana! On tullut hirveän vähän tehtyä mitään kampauksia viime aikoina, mut täytyy ens kerralla nutturahalun iskiessä koittaa tätä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan :) Melko simppeli kuitenkin!

   Poista
 4. Tämä oli tosi kiva vinkki kampaukseen, kiitos tästä<3 Ja aion ehdottomasti kokeilla, koska olen tällainen nutturafani. Tosi kiva idea yhdistää sileää ja "sotkuista" vai mikä nyt oikea sanavalinta tuohon nutturaosioon olisi :D Tästä voisikin tulla ensi perjantain pikkujoulukampaus, saa nähdä miten onnistuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vain ♥ Ja kiitos :) Kokeile ihmeessä! Olisi kiva nähdä lopputulosta :)

   Poista