tiistai 25. marraskuuta 2014

Throwback tuesday


Joku teistä lukijoista varmaan tietää, että kirjoitin muutama vuosi sitten blogia nimeltään The Jiving Soul. Halusin palata ajassa taaksepäin niihin aikoihin kampauksen muodossa. Tuntuu että tuosta on ikuisuus. Ainakin hiukset ja tyyli on muuttunut. Hiukset voisin ottaa takaisin, mutta enää en osaisi pitää oransseja höyheniä tai "kultaisia" käsikoruja.

Tutorialiin en aio sen enempää takertua, mutta sitäkin enemmän tuohon hiustenväriin. Osa lukijoista saattaa muistaa, että pyörittelin jo aikaisemmin ajatusta tummasta tukasta täällä blogin puolella. En ole vieläkään täysin omaksunut vaaleaa tukkaa, siksi tämä pohtiminen. Osa tuttavistani kannustaa takaisin tummaan, osa on vaalean kannalla. Itsehän sen päätöksen lopulta teen, mutta on ihan kiva kuulla mielipiteitä asiasta. :) 

Eli kumpi? Tumma ja tulinen vai vaalea hullunkurinen?


21 kommenttia:

 1. ihania kuvia, voi kuule oot upea niin vaaleassa kuin tuossa ihanassa tummassakin tukassa!! joten kumminvain päätät, nii päätös on loistava<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinnuu <3 Et helpottanut minun päätöstä, toki ihan kiva kuulla että kumpikaan ei oo ehdoton ei :D

   Poista
  2. haha eiks ollu lohduttavia sanoja tässä päätöksen vallankaappauksessa :D

   Poista
 2. älä enää tummenna!!! nuo vaaleat on hyvät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut sinä kokemuksen syvällä rintaäänellä <3

   Poista
 3. Ooi sulle sopii molemmat värit mut sanoisin silti et tumma takaisin!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ite oon kyllä miettinyt kovasti tuota tummaa!

   Poista
 4. Mä taas haluan sanoa että tuo tumma on just sua varten!!! Ihan täydelliset, vaikkei vikaa ole vaaleissakaan ;) Mutta ehdottomasti toi tumma on enempi sua!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä ehdottomasti vaalea :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyn aina jos joku on ehdottomasti vaalean kannalla :D Ehkä se on se kun olet tottunut näkemään vaaleana :) Mutta kiva kuulla että sekin sopii!

   Poista
 6. Molemmat kyllä passaa sulle mutta silti oon kyllä enemmän vaalean kannalla ♡

  VastaaPoista
 7. Molemmat sopii siulle hyvin, mutta miun mielestä vaaleet sopii ehkä vähän paremmin siulle!

  VastaaPoista
 8. Sulle sopii kyllä ehottomasti molemmat värit! :) Itsellä on kans samansuuntaisia pohdintoja. Olin vuosikausia tumma ja kesällä vaalensin hiukset vaaleiksi likelle omaa väriäni. Nyt kuitenkin kaipaan tummaa tukkaa, mutta samalla intoilen tästä vaaleasta, enkä tiedä mitä tekisin. Ajatuksena siis oli kasvattaa oma väri takaisin. Ehkä kuitenkin pysyn tässä vaaleassa, kun tuhlasin niin paljon rahaa kampaajareissuihin ja omaa väriä on puskenut jo muutaman sentin. (Se vaan näyttää värjätyn rinnalla niin ikävän harmaalta. :( )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kyllä niin samoja tunnelmia! Haikailen takaisin tummaa, tosin omakin värini on niin tumma. Toisaalta taas niin suuri työ oli vaalentaa, että tuntuisi ihan haaskaukselta taas tummentaa :D Miettisi että mikä ilo oli sitten edes vaalentaa jos heti laittaa takaisin tummaksi :D

   Poista
 9. Nyt huomasin tämän vasta ja siis täytyy sanoa, että sulle sopii kumpikin väri niin hyvin että on tosi vaikea päättää! Blondi on tuntunut tosi luonnolliselta väriltä sinulle, mutta nyt kun näkee nämä kuvat niin tummakin sopii älyttömän hyvin. Vaikea valinta, mutta kallistuisin itse enemmän tuohon tummaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kyllä vaikea valita kumpi :D Olin jossain vaiheessa jo kääntymässä tummaan takaisin, mutta tänään kun hiukset oli erilailla kuin yleensä, löysin itseni taas tykkäämästä tästä nykyisestä. :D Ehkä annan ajatuksen muhia :) En halua mennä liian aikaisin säntäämään hiusväristä toiseen, kohta ei ole tukkaa päässä ollenkaan!

   Poista
 10. Mie niiiin tykkään tuosta tummasta tukasta! Soppii niin älyttömän hyvin sulle :) Muistelen kaiholla sitä sinun edellistä blogia <3 Se oli niiin kiva (yhtä kiva kuin tämä uusikin) ja jäi niin mieleen ne sinun kesäiset asukuvat ku sulla oli kukkahousut jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi miten ilahdutit minua! Olin unohtanut koko kukkahousut, mutta minusta on niin sykähdyttävän ihanaa että joku sen aikainen yksittäinen postaus on jäänyt mieleen <3 Voih! Se oli täydellinen kesäilta!

   Poista