maanantai 24. marraskuuta 2014

Pizzeriasta suoraan peppuhaasteeseen!

 

Haluan aina uskoa, että kaikella on tarkoituksensa. Tässä tapauksessa en nyt puhu mitenkään sen syvällisemmästä merkityksestä, vaan siitä miten se näinkin arkisessa tilanteessa pitää paikkansa! Ilman tätä lautasen yli tursuavaa pizzaa ei olisi herännyt sitä härkämäistä taistelutahtoa, että nyt saa riittää! Nyt saa riittää nimittäin tämä surkuttelu siitä etten saa mitään aikaiseksi, vaikka joka päivä käy hetkellisesti tavalla tai toisella mielessä, että nyt ei ole ihan niin hyvä olla omassa kropassa kuin voisi olla. Lihavasta ja minusta ei voi puhua samassa lauseessa, sen tiedän, mutta jos oma vartalo ei vain tunnu siltä ominaisimmalta, on aika tehdä muutos!


 
Päätimme siis ystäväni kanssa tämän pizzahetken jälkeen oikein kättä päälle lyömällä, että haasteet alkoi nyt! Kävelimme jo melkein pizzeriasta ulos kyykäten, niin raskas olo oli vaikka kumpikaan ei jaksanut syödä kokonaista pizzaa. Näiden kahden haasteen lisäksi sovimme myös herkkulakon. Tähän kuuluu roskaruoka ja no, herkut. Joitain poikkeuksia joudutaan ehkä näin pikkujouluajan vallitessa tekemään, mutta pääosin näillä mennään.

En väitä, että kyseinen tempaus tekisi minusta mitään yliurheilijaa, mutta koska haluan päästä eroon ainaisesta sokerinhimosta ja saada jotain mukavaa puuhaa mikä edistäisi kuntoani edes vähän, siksi tämä. Mikä sen hauskempaa kuin haastaa itsensä ja tsempata kaverin kanssa toinen toistaan. :) Mielenkiinnolla odotan kun ihan joulun kynnyksellä vetelen 250 kyykkyä ja vatsalihakset päälle. Huvittaa jo nyt ajatus! Sitten voi ainakin hyvällä omallatunnolla syödä kinkkua!

Syy miksi puhun täällä näinkin poikkeavasta asiasta on se, että jos joku teistä näkee minut hesessä tai ostamassa irtokarkkeja, saa luvan katsoa pahimmalla katseellaan minkä ikinä osaa minua silmiin. Lyödäkin saa. Ja toisekseen se, että kun kerron tästä näin avoimesti, en voi olla toteuttamatta tätä! Heitän myös samalla teille haasteen ryhtyä samaan! Tämä tulee juuri ennen vuoden pahinta mättökautta, joulua. 

KUKA ALKAA?

Jos teitä kiinnostaa miten haasteeni etenee, voin välillä purkaa tuntojani siitä. 

Miltä kuulostaa? Kiinnostaako ketään? :)

Jos joku on joskus suorittanut kyseisiä haasteita, haluaisin kuulla kokemuksia! 
 

12 kommenttia:

 1. Haaste otettu vastaan. Hui ku hirvittää jo nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEEEEEEEE MAIKKI!! ♥ Me niin pystytään tähän! :)

   Poista
 2. Hehh, tämä oli hauska postaus lukea, mutta hyvä haaste! :D Joulukuu on vaan aika hankalaa aikaa olla syömättä herkkuja, kun pipareita ja torttua tyrkytetään jokasuunalta! Itse en ihan täyteen herkkulakkoon pystyisi, mutta syönkin sen verran vähän niitä ettei niistä mitään haittaa ole ollut. Ja kuitenkin tulee joka toinen päivä käytyä salilla niin saa sen verukkeella hieman herkutellakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon pyrin itsekin, eli tasapainoon herkuttelun ja terveellisten elämäntapojen kanssa. :) Itsellä on tällä hetkellä vain niin kauhea herkkuhimo päällä että siitä on pakko päästä totaalikieltäytymällä! Sitten voi pikkuhiljaa harjoittaa tuota herkuttelua silloin tällöin :)

   Poista
 3. Mä lopetin just viime viikolla punnerrushaasteen ja seuraavaksi vois lähtee mukaan vatsalihashaasteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! :) Millaisia kokemuksia punnerrushaasteesta? :)

   Poista
 4. Hauska postaus, pitsaa ja treenihaasteita samas paketis :p Vois melkein itekki lähtee tohon vatsahaasteeseen mukaan! :) Se taitaa tällä hetkellä olla se heikko kohta itellä :) Mutta paljon tsemppiä sinne haastiksiin, varmasti sujuu hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Katri lähde ihmeessä mukaan! :) Ois kiva kuulla sitten sinunkin kokemuksia! Minunkin heikko kohta on selkeästi vatsalihakset. Kiitos kovasti! :) Tsemppiä sullekin jos ryhdyt samaan!

   Poista
 5. Jeee tsemppiä♥♥ ihan varmasti pystyt!♥ mä oon ite tehnyt saman tyyppiset haasteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Emilia tsempeistä! ♥ No siltä sie näytätkin!! ;)

   Poista
 6. Tuo kyykkäyshaaste on aika hullu ku nuin vähän lepoja :D Kuka hullu jaksaa kolme päivää peräkkäin kyykätä, varsinkin jos perse tulee kipeeksi :'DD Ite treenaan jalat ja takamuksen kerran viikossa ja se riittää mulle x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittäispä minunkin perseelle kerran viikossa jumppa että pysyisi kuosissa! Se meinaa olla niin itsepäinen että mikään ei riitä pitämään sitä sopusuhtaisena :D

   Erikoista kyllä en oo vielä kokenut kovaksi tuota haastetta, vaikka tänään tein 120 kyykkyä, koska eilen unohdin. Meillä on sovinto, että jos unohtaa niin tuplat rapsahtaa :D Hyvin meni nekin!

   Poista