perjantai 9. tammikuuta 2015

Kissan kanssa kaakaolla.

Kissan kanssa kaakaolla.


Nämä minun terveiset alkaa olla vähän ykstoikkoisia. Luulin jo eilen pääseväni töihin ja uhkasin jopa kuntosalille menoa, mutta jäi kyllä tällä kertaa vain haaveeksi. Sen lisäksi että tauteilu jatkuu, sai se myös mukavan lisän niin inhottavasta selän lukosta etten ole varmaan koskaan tällaista kokenut. Tästä lukosta saan kyllä syyttää vain itseäni, sillä voin myöntää että asentoni ei useinkaan ole mitenkään ergonominen. Yritän parhaillani iskostaa tätä kipua pääkoppaan, jotta toista kertaa ei tarvisi enää moista kokea. Jotain täytyy nyt asialle tehdä. 


Viime yö meni jumpaten milloin mitenkin ja venkoilten selkä kaarella, mutta se on tällä kertaa tuntunut vain pahentavan tilannetta. Tämä päivä on siis ollut yksi niistä, kun on ollut ihan jees hipsiä kotosalla yömekko ja kollarit jalassa. Ei mikään imartelevin asukokonaisuus, mutta mukavin. Illasta pääsen onneksi käymään vyöhyketarepautilla, se kun on auttanut minua jo monta vuotta, oli vaiva mikä tahansa.

Mitä teidän perjantaihin kuuluu?


12 kommenttia:

 1. Voi rassu, paranemisia sinne! ♥ Mullakin on tosi rento perjantai meneillään. Ainoa aktiviteetti tähän mennessä on ollut pieni kävelylenkki ja luulen, että loppupäivä menee tässä minun tyylikkäässä kollariluukissa kotona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nelli <3 Sinun perjantai kuulostaa kyllä kivemmalta kuin minun, vaikka melko samalla meiningillä mennäänkin. :D Kollarilook kotona on aina välillä ihan jees <3

   Poista
 2. Ihania kuvia Iina<3 kisu sielä kurkkii hih. toivottavasti paranet pian, halit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paletsu <3 kisun uusi lempipaikka! Halit takas! <3

   Poista
 3. Paranemisia <3 Hm:n kuvastossa oli muuten vaikka mitä kivaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina!! <3 niin olikin hih ;) tuli syyhy hankkia jotain kivaa!

   Poista
 4. voi ei, tuollaiset selkälukot on tosi inhottavia! :( ja kaikki jumit ylipäätään.. itselläni joskus niska-hartiaseutu on mennyt niin lukkoon ettei päätä ole pystynyt kääntämään :D toivottavasti paranet pian<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 onneksi tänään tuntuu jo selkä huomattavasti paremmalta :) jumit on todellakin inhottavia! Itselläkin joskus ollut myös sellainen niskajumi ettei pää käänny. Yhtä tuskaa! Toivotaan että me molemmat pysyttäis nyt vetreänä :)

   Poista
 5. Voi ei, Paranemisia! Mun viikonloppu sujunut oikein rennosti ja mukavasti:)
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Parempi onneksi jo! Mukava kuulla, että sinun viikonloppu sujunut hyvin :)

   Poista