lauantai 10. tammikuuta 2015

Nyt saa esittää toiveita!


Kyl näin on! Eli siis postaustoiveita kaipaillaan! Mulla on lyönyt tyhjää jo vähän pitempään, ja olisi muutenkin mukava kuulla mitä haluaisitte lukea. Eli antakkee paukkua!!

12 kommenttia:

 1. itse en ole vielä kovinkaan kauaa ollut lukijasi, eli jonkinlainen faktapostaus itsestä olisi kiva lukea :) samoin my day -tyyppiset postaukset ja ihan perus kuulumiset ovat miun mieleen! jos haluat niin voithan kirjoittaa jostain vähän syvällisemmästäkin aiheesta, niitä on aina mielenkiintoista lukea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hauska sattuma, että olen jo alkanut luonnostelemaan muutamia noista ehdotuksista. :) kaikki nuo kuulostaa hyviltä eli tulossa on :) ihana kun oot löytänyt tänne lukijaksi <3

   Poista
 2. Faktapostaus olisi minustakin mielenkiintoista lukea ja saisi hieman tutustua sinuun lisää sen myötä! :) Sisustuspostaukset on aina myös mieleeni ja sinulla onkin niin upea koti että<3 Siitä olisi kiva nähdä lisää kuvia! Myday, kampauspostaukset, asukuvia... tykkään kaikesta mitä vaan postailetkin :P<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Jasmina! Paljon hyviä ideoita mitä alankin samantien toteutteleen <3 Ja kiitos!! Teilläkin on niin ihana koti <3 Minun unelmasyövereihin on teidän tyttären unelmahuone syöpynyt, se on niin kaunis ja suloinen!

   Poista
 3. Ehdottomasti olis ihana nähdä sun lemppari kosmetiikkatuotteet (meikit ja ihonhoito). Olis myös ihana nähdä sisustusjuttuja, myday ja jotain syvällisempää <3 toivoisin sulta myös asukuvia <3 mites ne yhdet jotka otettiin sun ja paulan kanssa? <3 ( näin yhtäkkiä kun tuli mieleen :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa arvaa! Mulla tuli kans mieleen ne eilen viimeksi :D Mietin että mitenhän ne niin jäi. En ole edes Paulalta hakenut niitä :D Kiitos kivoista ideoista <3 Toteuttelen varmasti!

   Poista
 4. Kaikki sun postaukset on mielenkiintosia! :) Voisit tehdä ehkä jonkun hyvinvointipostauksen: treeneistä, ruokavaliosta jne. Faktapostaus ois kans kiva ja lisää sisustusjuttuja! :) Ehkä myös jonkunlainen parisuhde-postaus?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3 Ihana! Tuo hyvinvointipostaus tulee varmasti, mutta vähän myöhemmin :) Tässä kun on vasta projekti alkamassa, mistä saatte varmaan kuullakin ;) Siis vähän myöhemmin. Parisuhdepostaus ois varmasti ihan kiva toteuttaa, mutta en ole vielä varma haluanko tuoda kauheasti meidän suhdetta blogini puolella esille. Pistän sen kuitenkin ehdottomasti harkintaan! :)

   Poista
 5. Sinuun ois kiva tutustua paremmin, joten faktapostaustausta toivoisin miekin! :) Semmonen postaus vois myös olla kiva, jossa esittelisit sinun lemppari kosmetiikkatuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nelli <3 :) Faktapostausta varmasti tulossa, sillä sitä toivoi melkein jokainen teistä. Itsekin tykkään lukea toisten faktapostauksia. :) Ja lempparikosmetiikkatuotteet aion myös ehdottomasti toteuttaa! Kiitos kivoista ideoista <3

   Poista
 6. olis kivaa lukea postaus, missä esittelet sinun lempipaikat rovaniemeltä:) esim. lempikahvila, lempiravintola, paras kävelyreitti yms :)

  VastaaPoista