torstai 8. tammikuuta 2015

Kuume on asennekysymys!Olen lepäillyt tänään kotosalla peiton alla kuumeillen. Joka toisella jyllännyt tauti iski myös minuun, tosin kunnon flunssa ei ole pukannut päälle. Talvi on usein nuhanenien aikaa, mikä on minun mielestä ristiriitaista tällaisilla pakkasilla. Eikö pakkasen juuri pitäisi tappaa kaikki pöpöt? Niin toki jos kaikki jörrötettäisiin ulkosalla. Tänään täällä ei ole mikään paukkupakkanen, mutta usein sellaisilla sitä mieluummin lämmitetään toinen toisiamme tartuttaen flunssapöpö kaikille toisin kuin rillutaan ulkona. 


Maattu on minun oma pieni seuraneiti ja ilostuttaja ihan jokaisena päivänä, mutta erityisesti silloin kun olen kipeä. Kerttuli sen sijaan on usein erakko, ja näiden kuvien hetkellä neiti oli keksinyt hakea kissan tuoretta kakkaa kissanhiekkalaatikosta, kierinyt siinä ja syönyt sitä. Että tällaista tänään... Jos joku sanoo, että lapsiarki on sotkuista niin on kyllä lemmikkiarkikin. Hyi olkoon! Eihän siitä kissankakasta käyty kuin viimeksi eilen keskustelua...


Kipeilystä huolimatta sain korjattua (vasta tänään) joulukoristeita ensi vuotta varten piiloon. Valoja jätin vielä, sillä pieni lisävalo ja tunnelma ei ole pahitteeksi näin pimeänä vuodenaikana. Täällä Rovaniemellä on nyt jo ihan pilkkopimeää! Odotan jo niin sitä kunnollista valoisaa aikaa, mutta onneksi osaan nauttia myös noista kauniista lumisista maisemista. 


Me jäädään Maatun kans nyt köllimään tänne sohvalle ja tuijottamaan telkkaria! Toivottavasti teihin ei ole iskenyt talvitauti ja säästytte siltä!

14 kommenttia:

 1. vau Iina kauniita kuvia!<3 toivottavasti paranet pian!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Kyllä tämä varmasti tästä :)

   Poista
 2. Voii pikaista paranemista ihanuus muru <33 todella kauniita kuvia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihanuus <3 :) Kyllä näillä paranemisilla jo paraneekin :)

   Poista
 3. Ihana tuo teepussinalusta <3 Paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, itsekin ihastuin siihen kun näin :) Kiitos <3

   Poista
 4. Pikaisia paranemisia sinne <3 Toivottavasti suklaa ja tee parantaa edes vähän! :) Täytyy löytää tosta myös jotain hyvää: nyt voit hyvällä omallatunnolla levätä, katella paljon ohjelmia, lukee ja odottaa passausta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3 :) Mulla on onneksi jo ihan hyvä olo :) Hih todellakin! Kun sairastelunkin osaa ottaa oikein niin se voi olla ihan rentouttavaa :)

   Poista
 5. Paranemisia! Mie olin kans kipiänä vasta, samoin kaks vanhinta lasta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joo niin mie luinkin :( Tosi kurjaa! Koittakaahan tekin päästä kuntoon :)

   Poista
 6. Pikaisia paranemisia sinne!! Menet nyt istumaan sinne lumihankeen, niin eiköhän ne kaikki pöpöt kuole ja olet taas terve ;) Kheh. itsekin olin varmaan 3 viikkoa flunssassa, mutta onneksi nyt ei ole enää muuta kuin kurkku vaan aamusin kipeä! Voi että nuo teidän pienet mussukat ovat suloisia <3 En voi lakata ihailemasta noita ja koirakuumeilemasta ! Mutta siis MITÄ ? Kissan kakkaa syönyt ? HHHAHHAAA EIKÄ. :`D Sitten pusuja antamaan! Voi pientä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaaa hyvä vinkki :D Pitäiskö testata ja kertoa kokemuksia tänne blogin puolelle? Siis tästä lumihangessa paranemisesta. :D Hui kolme viikkoa! Sitkeä pöpö! Joo ei tämä koira-arki ole mitään ruusuilla tanssimista aina. :D Kissankakka on nyt in Maatun ja Kerttulin mielestä. Erityisesti Kerttulin. Kovasti se yritti hakea hellyyttä ja pusutella, mutta tänään olen vähän vältellyt Kerttulin huomiota, vaikka yleensä pusuttelen molemmat puhki päivittäin. :) <3

   Poista
 7. lepäilehän nyt kunnolla niin pian olet taas terve! :) inhottavaa kyllä tämä flunssakausi, itseeni se ei tosin vieläkään ole iskenyt :o ihania kuvia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin olleeni jo eilen elämäni kunnossa illasta, mutta sairastuin yöllä uudestaan. Auts :D Jos huomenna paremmalla voinnilla sitten. :) Kiitos <3

   Poista