keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Rapsakan päivän kuulumiset


Hilahillumareijaa!

Täällä Rovaniemellä on ollut rapsakkaakin rapsakampi päivä, ja oon meinannut menettää hermoni takkiongelmien kanssa. Päätin siirtää takin ostoa ensi viikolle, koska me lähdetään käymään Helsingissä. Tällä hetkellä tuntuu ettei ole säähän sopivaa takkia. Talvipakkasille tarkoitettua takkia ei kannata vielä kiskaista niskaan, koska millä sitä sitten oikeasti talvella kulkee? Jäässä kuin lumiukko olen silti ollut, mutta kukapa ei syksyn ekoilla pakkasilla olisi?

Paita / H&M, Huivi / Cubus, Hame / Mick's, Kengät / H&M


Kävin tänään silmälääkärillä, mikä oli todellakin paikallaan! Viime kerrasta oli kulunut jo viisi vuotta, ja näkö oli huonontunut sen mukaisesti. Jokapäiväinen särky silmissä ja päässä ei ole siis mikään ihme. Jotta saan tuskaani mahdollisimman pian helpotusta, kävin tilaamassa myös silmälasit. En yhtään malttaisi odottaa niiden saapumista! Kehyksiksi valikoitui luonnolliset, beigen sävyiset muovisangat merkkiä öökkönen! Se on sellainen opiskelijabudjettiin sopiva merkki, eli ei mikään. Lasit tulee olemaan varmasti mieluisat ja kovassa käytössä! Olen lähdössä pian koulukamujen kanssa viettämään rentoa iltaa. Tytöt aikoi tehdä mutakakkua, ja minä nappasin kaupasta Happy Joen lisäksi vähän suolatikkuja ja poppareita. Otan minun omat tytöt (koirat) mukaan nauttimaan illasta, pitäähän niidenkin saada välillä muutakin naisseuraa kuin minä! Moni muu on usein innokkaampi rapsuttelija kuin minä, saanhan olla raapimassa noita molempia vähän väliä. Huomenna meillä on tulossa myös huippu päivä! Mennään mummon luokse kyläilemään, ja Kerttulin kanssa päästään koirien fysioterapiaan. Aika jännää! Tällä pyritään saamaan koivet siihen kuntoon ettei jalkoja tarvisi alkaa leikkelemään enää, ainakaan nyt ihan hetkeen. Se jos joku olisi ihan m a h t a v a asia!

Nyt täytyy kiitää! Nauttikaa tekin illasta!

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♥ Ulkona on tosiaan ihan järkyttävän kylmä, vaikka täällä päivisin ei oikeastaan vielä edes ole pakkasta! Itsekin poden pienoista takkiongelmaa, sillä haluaisin uuden villakangastakin, sekä toppatakin talveksi. En vaan millään raaskisi tuhlata takkeihin niin paljon! :D Laitahan sitten kuvaa kun rillit saapuvat! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 :) Itsekin haluaisin myös molemmat takit uusia, mutta en itsekään halua tuhlata nyt niin paljon takkeihin. Juu minäpä laitan ;)

   Poista
 2. Ompa kivoja kuvia ihana tuo hame=)

  VastaaPoista