keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Bar & Lounge Sfäär


Nyt tulee niin epäepäepäiinamaista tekstiä, mutta ei suinkaan enää ulkona minun mukavuusalueelta, vaan koen jopa olevani kyseisessä paikassa omalla mukavuusalueellani. Jotkut teistä varmaan muistaa TÄMÄN TEKSTIN. Kartan usein viimeiseen saakka baareja, koska mulla on siellä yleensä sellainen eksynyt lammas -olo. Koska en juo, olen kokenut välillä jopa hieman ahdistaviksi pimeät luolat missä valot räiskyy ja savulta ei näe eteenpäin. Nyt voin kuitenkin kertoa, että olen löytänyt oman paikkani Rovaniemen yöelämästä.

Sfäär on siis melko uusi baari/istuskelupaikka Rovaniemellä. Olin kuullut siitä paljon hyvää, mutten kokenut sen koskettavan minua millään tapaa. Tuomas ehdotti kuitenkin viime keskiviikkona Sfääriin menoa, koska hänen ystävänsä Kristo järjesti kyseisessä paikassa jenkkityyliset kotibileet punaisine kuppeineen. Paikalla oli myös Cheekin oma dj, DJ Luoma. Omaksi ja kaikkien muidenkin yllätykseksi päätin kerrankin lähteä mukaan sen sijaan, että jäisin kotiin sohvalle röhnöttämään. Suurin yllätys oli itselle kuitenkin se että viihdyin hurjan hyvin ja mulla oli pitkästä aikaa sellainen nuori olo, olin siellä minne sovin hyvin joukkoon ja mulla oli hauskaa. Onhan kotonakin mukavaa, mutta tuolla oli nimenomaan hauskaa! Tapasin ihan huippumukavia uusia ihmisiä ja nautin olostani. Aloin jopa ihmetellä miksen ole aiemmin osannut olla baareissa. Ei siellä tarvitse juoda jotta olisi hauskaa. 

Yksi merkittävä tekijä siihen että viihdyin oli Sfäärin tunnelma. Siellä oli mietitty ulkoisia seikkoja, ja minä jos joku tykkään kaikesta kauniista. Paikka on oikealla tavalla tehdasmainen, juuri sillä tyylikkäällä tavalla. Alakerrassa on mahdollisuus jutella ihmisten kanssa, siellä on sopivan valoisaa eikä tarvitse huutaa älyttömän lujaa että toinen kuulee sinua. Jos sen sijaan yhtäkkiä alkaa tanssijalka vipattaa, voi vain hyppiä portaat ylös suoraan tanssilattialle. Tässä jos jossain paikassa tuntui kaikki olevan kohdallaan. Eli siis näin virallisesti sanottuna olen tosiaan löytänyt oman paikkani käydä ulkona. Olin niin mielissäni kyseisestä paikasta, että vielä samalla viikolla säntäsin lauantaina katsomaan sinne Kasmiria. Myös perjantaina on tarkoitus mennä pikkujoulujen jatkoille Sfääriin. Jes! Oon siirtynyt vihdoin mummosta takaisin nuoreksi, vaikka mummolta näytänkin noin solakoiden nuorten miesten keskellä! ;)

Onko teistä rovaniemeläisistä lukijoista joku muukin löytänyt tiensä Sfääriin? Mitä tykkäsitte paikasta? :)

8 kommenttia:

 1. Kiva lukea vähän erilaisempaakin postausta <3 kuulostaa kyllä mukavalta paikalta, kiva kun viihdyit :))<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mukava kuulla, että tällaisia vähän erilaisiakin tekstejä jaksaa välillä lukea :) Oi viihdyin tosi hyvin! Sunkin pitäis päästä tuolla käymään!

   Poista
 2. oii samaa mieltä Emilian kans !!! ihana erilainen postaus ja huippu kuulla että oot viihtyny!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi paletsu <3 Lähemmä joskus Sfääriin rimpsalle!

   Poista
 3. Voi pääsispä itekki käymään tuolla piakkoin! Näyttää niin kivalta paikalta kuvien perusteella :) Harmittaa ku en oo päässyt rovaniemellä käymään sitten viime heinäkuun.. :/ mahoton ikävä sinne!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tulehan käymään!! Ja käy ihmeessä myös Sfäärissä, tosi mukava paikka! :)

   Poista
 4. Ihana postaus :D Ja huippu juttu että olet löytänyt jonkun paikan missä käydä, eikä tarvitse jäädä sohvalle mummoutumaan kun muut lähtevät illan viettoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana sinä <3 Joo oon kyllä iloinen tästä löydöksestä. :) Kerrankin paikka minne mielellään menen juhlimaan!

   Poista