maanantai 15. joulukuuta 2014

Jouluiset narupallot (teko-ohje)Mulle on ehtinyt kehkeytyä tänä vuonna joulufiilis kattoon jo tosi aikaisin. Olen tuijotellut joulukalenteria, sytytellyt kynttilöitä, käynyt joulukonserteissa ja rakentanut joulua kotiin. Äsken leivoin torttuja ensimmäisen kerran tälle joululle. Erikoisimmaksi jouluteoksi nousee kuitenkin ihan ehdottomasti, täysin, todellakin nämä kimaltelevat joulupallot. Minä Iina kun en askartele! Loin jopa joskus koulussa käsitöitä kohtaan inhosuhteen sen jälkeen kun tein yhtiä villasukkia vuoden. Siis VUODEN! Kuka tekee villasukkia vuoden?! Käsityöt kuulemma palkitsee kun näkee oman kätensä jäljen. Minun kädenjälki villasukkien suhteen oli ainakin sysiruma, ei palkinnut.

Äitini sattuu kuitenkin olemaan oikea käsitöiden mestaritekijä. Hänen ja yhden blogin (oon metsästänyt sitä blogia nyt monta päivää, enkä löydä. Ilmoittaudu jos huomaat tämän) inspiroimana tartuin tuumasta toimeen, kun äitini hankki välineet. Eli nämäkin olisi jäänyt tekemättä ilman äippää, kyllä äitit on ihan parhaita!

 

Vaikka en koe olevani mikään askartelun vahvin ammattilainen, voin silti jakaa teille nämä yksinkertaiset ohjeet miten narupalloja tehdään. Tärkein ohje kaikista on tekemisestä nauttiminen! Tuo oli oikeasti erittäin mieltäkeventävää ja rentouttavaa, varsinkin kun taustalla soi joululaulut. Entä se lopputulos sitten?


 
Nyt ei ole samanlainen olo kuin niiden villasukkien jälkeen! Olen palleroihin erittäin tyytyväinen, ja voin jopa julistaa että inho käsitöitä kohtaan on rikottu! Mitä tekisin seuraavaksi...

Mitä tykkäätte? Joko alkoi askartelukädet syyhyämään?
 

17 kommenttia:

 1. oiii aivan ihaniaaa !! oot taitava, ihana postaus, rakastuinn<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiiih kiitos <3 Tosin ei nuo ihan älytöntä taitoa vaatinut, enemmänkin viitsimistä :D

   Poista
 2. Ihania! Mäkin oon hommannut jo vermeet näitä varten, hirmu kauniita! :)

  VastaaPoista
 3. Noi näyttää ihan superkivoilta! Oon nähny tollasia jotka on tehty paperinarusta mut käytit näihin siis vaan tavallista narua/lankaa? ja hei millasta liimaa käytit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Itsekin tykkään! Käytin joo tavallista lankaa, sellaista hopeista kimalteista. Uskoisin käyvän tähän monenlainen lanka. :) Käytin Eri keeperiä!

   Poista
 4. vauuu ooot kyllä taitava! <3 IHANIA :))<3

  VastaaPoista
 5. Mä yritin tehdä näitä viikko sitten mutta en onnistunut :( Sun kuitenkin näyttää todella upeilta :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat, ja niin täydellinen tuo väri ♥ mitä liimaa itse käytit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Maikki! <3 käytin eri Keeperiä :)

   Poista
 7. Mistä löysit ilmapalloja !?!?!?:D hienoja tulii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi näin myöhäinen vastaus!! Vähän tylsä vastaus, koska ei auta varmasti yhtään. Äitini toi työpaikalta :D Jospa vappuna sitten löytyisi jemmaan koko vuodeksi!

   Poista
 8. nyt lähti kokeiluun- saas nähdä.tein ekan testinä

  VastaaPoista