tiistai 9. joulukuuta 2014

Ikea ja joulumieli

jakku/Vila, kaulakoru/BicBoc, kello/tuliainen

korvakorut/GlitterEtte tiedäkkään mitä ilonpilkkeitä saan siitä tunteesta, kun koen että vihdoinkin voin oikeasti taas blogata kunnolla! Ensin oli ongelmat tietokoneessa, se korjattiin kunnes taas korjattiin uudelleen. Sitten sain uuden kameran, mutta kuvien koneellesiirron kanssa oli ongelmia. Onneksi nekin on nyt hoidossa! Kiitos nuorten herrasmiesten, jotka auttaa aina neitiä hädässä! Olen saanut tartutettua myös jonkunlaista innostusta Tuomakseen, joten uskon että mulle on kehittymässä kovaa vauhtia ihan hyvä hovikuvaaja!

Käytiin itsenäisyyspäivänä Haaparannalla ja Torniossa. Pääkohde oli "yllättäen" Ikea. Mukaan tarttui yöpöytä ja kaikkea mukavaa kärryntäytettä ihan kohtuullisesti siinä samalla. Perus Ikeareissu siis! Eihän sieltä voi lähteä ilman sitä ja tätä ja tuota, kun tämäkin on niin hieno ja hyvä ja halpa. Yllättäen ei kuitenkaan kouraan tarttunut oikeasti mitään järkyttävän turhaa tai tyhjänpäiväistä, vaan osasin jopa jättää hyllyyn jotain ensi kertaakin varten. Kärryn kaikki ostokset ei ole meidän, vaan mukana myös ystäväpariskunnan saalista. Älkää siis hämääntykö. Esimerkiksi kumpikaan vaaleanpunaisista lyhdyistä ei ole minun, vaikka mieluusti olisin tuollaisen kotiuttanut. En kuitenkaan keksinyt mitään paikkaa sille, joten fiksuna tyttönä hankin äidille tuon yllätyksen, jotta voin joskus lainata sitä tilaisuuden tullen!

Ollaan saatu vihdoin laitettua joulua kotiin. Mulla on ihan erityisen lämmin joulumieli johtuen kolmista pikkujouluista (yhdet jäljellä), Johanna Kurkelan jouluisesti kirkkokonsertista ja jo valmiiksi huomisesta Antti Tuiskun kirkkokonsertista. Huomaan selkeästi, että mulla on tänä vuonna ollut enemmän aikaa tunnelmoida joulua. Ehdotin eilen jopa äitille joulukoristeaskartelua! Se on outoa se, minen nimittäin helposti askartele!

Joko teillä on kunnollinen joulufiilis?

16 kommenttia:

 1. no vauuuu tosi kaunis ooot !!! ja hyviä kuviahan sie oot sillä kameralla saanu,loistavaa jee hyvä Iina<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hiih ihanuus <3 Kiitos! Kuvista saa kyllä kiittää täysin Tuomasta :)

   Poista
 2. Mä olin kans Haaparannassa itsenäisyyspäivänä, mutta Ikeassa ei käyty, ku ei ollu sinne asiaa ja siellä näytti olevan niin paljo väkee! :D Mut muualla kyl käytiin, Rustassa ja ÖB:ssä jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo väkeä oli kyllä aivan mahdottomasti! Kaikki oli keksinyt lähteä itsenäisyyspäivää pakoon Ruotsin puolelle haha :D Hyvä että saatiin edes auto parkkiin, vaikka oltiin siellä melko pian Ikean avautumisen jälkeen.

   Poista
 3. Ihana kaunis iina ja jouluhöpsettely:)<33

  VastaaPoista
 4. Ihanan ilonen postaus!! :) Täältä löytyy kans yks joulufiilistelijä :p Vitsit oisin kans ite niin halunnu tonne Johanna Kurkelan konserttiin, aah! Nii ja tosi nättei kuvii susta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri <3 Joulu on kyllä niin ihanaa aikaa! Sun täytyy ens vuonna mennä, se oli aivan mahtava!

   Poista
 5. oi miten kaunis sie <3 ja oi ikeaan oot päässy <3 siellä on aina niin kivvaa käydä inspiroitumassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sinä <3 Joo oli kyllä mukava käydä pitkästä aikaa Ikeassa ihastelemassa :) Niin ja toki vähän myös ostelemassa!

   Poista
 6. Oi kun pääsisi itsekin Ikeaan pitkästä aikaa. Varmasti löytäisin vaikka mitä ostettavaa kotiin :D Mutta tuo jakku on todella ihana ja muutenkin kuvat ovat kauniita! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Ikeasta kyllä löytyy aina jotain, vaikka ei sen erityisemmin etsisi! :) Oi kiitos <3 Itsekin tykkään jakusta ihan hurjan paljon, nousi kyllä oitis yhdeksi lemppariksi.

   Poista
 7. voi kun oot nätti! ihana tuo sun kampaus ja ton jakun voisin ottaa itsellekin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunokainen! <3 :) Itsekin oon ihastunut jakkuun, harkitsin jopa sen hankkimista myös mustana. On niin kivan tuntuinen päällä ja mukavan mallinen :)

   Poista
 8. Ihana olet! Ja tuo kellokin on tosi kivan näkönen! (: eikö sulla oo joku samantyylinen toinenki kello?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 :) Mulla on myös Guessin kello, se on hyvin samanlainen. Siitä on vain niin rispaantunut ranneke, että pitäisi hankkia uusi ennen kuin pääsee taas käyttöön. :)

   Poista