maanantai 1. joulukuuta 2014

Kiharat suoristusraudallaPäätin tulla julkaisemaan vielä muutaman heikompilaatuisen hiustutoriaalin, koska pian kun opin käyttämään kameraa, minkä rakas veljeni lainasi minulle määrittelemättömäksi ajaksi, voi bloginkin puolella päästä nauttimaan parempilaatuisista kuvista. Toivottavasti!

Mulla on ollut hyvin samanlainen postaus joku aika sitten, sen löydät TÄÄLTÄ. Silloin kuitenkin keskityin enemmänkin Victoria`s Secretin kiharoiden kulmakiviin, kun taas tässä haluan keskittyä ihan vain suoristusraudalla kihartamiseen. 

Käytän kiharoiden pohjalla ghd:n kihartamiseen tarkoitettua suihketta. Mulla ei ole itsellä ghd:tä vaan Cloud Nine, mutta eipä sillä ole mitään väliä. Tuote on ihan mahtava kihartamisen alle ja hiukset pysyy pitkään kimmoisana. En käytä tällä hetkellä mitään muuta tuotetta kihartaessa hiuksia. Olen todennut että mitä vähemmän hiuksessa on muotoilutuotteita, sitä paremmin ne jaksaa pysyä kuosissa.

Aloitan kihartamisen erottamalla osioita niin, että kiharran alimmaiset hiukset ensin. Käännän hiukset poispäin kasvoilta, mutta tämä on täysin makuasia. Kun olen saanut valmiiksi koko pään,hiuksia voi halutessaan vähän pöyhiä muhkeammiksi ja erotella kiharoita toisistaan. Kun haluttu lopputulos on saavutettu, kannattaa kampaus kiinnittää hiuskiinteellä.   

Joko teiltä luonnistuu suoristusraudalla kihartaminen?

 

12 kommenttia:

 1. Nää hiustutoriaalit on kivoja :) Tuota suihketta täytyykin testata, sillä en ole saanut millään muotoiluvaahdolla saati lakalla pysymään kiharoita hiuksissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva että pidät etkä häiriinny vähän heikosta kuvanlaadusta. Koitan saada mahdollisimman pian kuntoon nämä valokuviin liittyvät "ongelmat".

   Suosittelen kokeilemaan tuota suihketta! Se on oikeasti tosi hyvä. Samantyyppinen löytyy myös suoristamiseen ja olen kokenut senkin hyväksi.

   Poista
 2. Ihanat kiharat <3 mää en vaan osaa kihartaa suoristusraudalla vaikka kuinka yritän:(( sillä tulis kyllä parhaat kiharat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia <3 Sun täytyy vain ahkerasti harjoitella. :) Mullakin oli PITKÄÄN ongelmia suoristusraudalla kihartamisessa, mutta sitten vain päätin että nyt opettelen sen. Meni siinä melko pitkään, mutta nyt se tuntuu jo luonnolliselta :)

   Poista
 3. Mulla on paksu muotoilurauta ja suoristusrauta, pysyvämmät ja paremmat kiharat tulee suoritusraudalla, joten käytän melkein poikkeuksetta sitä :) kuvien laadussa ei kyllä mitään vikaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itselläkin on kyllä jäänyt pelkät kihartimet kaappiin kun opin tuon suoristusraudalla kihartamisen :) Sillä on niin helppo tehdä erilaista kiharaa ja taivuttaa hiuksen juuri sinne minne haluaa :)

   Poista
 4. Tuollainen tukka sopii sulle aivan älyttömän hyvin!! Voi että :) Itse en ole ikinä tehnyt kiharoita suoristusraudalla, kun pelottaa että tukka kärsii siitä hirveästi varsinkin nyt kun tämä kärsi siitä kampaajan blondaus mokasta. Mutta kauniit kiharat sillä näköjään saa aikaiseksi :) Itse teen yleensä joko lämpörullilla tai ihan perinteisesti kihartimella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jasmina <3 Itsekin tykkään tästä pitkästä polkkatukasta. En usko, että hiuksesi sen kummemmin siitä kärsii kun hankit hyvän raudan ja pohjalle hyvät tuotteet jotka suojaa lämmöltä. :) Suosittelen kyllä lämpimästi! Toki varmasti sinunkin tekniikoilla tulee kauniit ja kestävät kiharat :)

   Poista
 5. voi iina mikä ihana nainen!!! <3 sillonkun mie kiharran, niin teen ne myös suoristusraudalla.. mut minun kiharoista tulee satakertaa rumemmat!! yhyy saat opettaa minuu iha kädestä pitäen:D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinnuu<3 Sulla on myös sata kertaa erilaisempi ja upeampi tukka ku mulla!! Mutta opetellaan ;) Sulle saa niin upeat kiharat kun opit vain tekemään :)

   Poista
 6. Mistä oot ostanut tuon ghd suihkeen ? Upeet kiharat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ghd:n suihke on täältä Rovaniemen parturi-kampaamo Lookssista. Uskon kuitenkin, että sitä löytyy myös muualta paikoista missä myydään ghd:tä. Kannattaa katsoa omalta paikkakunnalta mistä löytyisi :)

   Kiitos <3 :)

   Poista