tiistai 23. joulukuuta 2014

Koristeltiinhan se piparkakkutalokin!Tulin näin pikaisesti älämölöämään, että laukut on pakattu ja tänään kuudelta lähdetään ajelemaan Tampereelle joulun viettoon! Viimepäivät on kulunut hösätessä ja ajatellessa liikaa, pienen aikalohkaisun otti myös kyseinen piparkakkutalo! Hirveähän siitä tuli, mutta jospa joulun jälkeen maistuisi hyvältä! En oo koskaan ollut mikään piparkakkujen erikoiskoristelija, mutta minun mielestä lapsen kädenjälki on kaikista hienoin. Siltähän tuo nimittäin näyttää! Perusperiaate koristelussa oli että enempi on parempi, vaikka yleensä olenkin sitä mieltä, että vähempi on parempi. 

Niin hirveän kiukkustressin sai joulu lopulta aikaan, että aukaisin eilen kiukuspäissään viimeisetkin luukut joulukalenterista ja hyppäsin kalenterin päälle ja sen jälkeen vielä revin sen. Mie olen nyt valmis siis juhlimaan joulun pois ja aloittamaan uuden vuoden! Kuulostaa aggressiiviselta, mutta oikeastaan olen tosi helpottunut siitä, että minun puolesta tämä jouluhössötys saa jo loppua. Mutta annetaan joulumielen silti vielä sykkiä, eihän joulu ole vielä ohi!

Enkelikorvisten arvonta päättyy tosiaan tänä iltana, eli siihen voi vielä halukkaat osallistua! Huomenna palaan asiaan julkaisten arvonnan voittajan. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, niin klikkaa itsesi TÄNNE!

TOIVOTTAKAA MEILLE HYVÄÄ MATKAA!

IHANAA YKSI YÖTÄ JOULUUN ON-PÄIVÄÄ!

  

4 kommenttia:

  1. Oi, onpa nätti piparitalo <3 Hyvää joulua sinne ja mukavaa matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi itku minun myöhäistä vastausta!! Kiitos ihana! <3 Ja hyvät joulut sinnekin haha, vaikka sitten tulevaksi jouluksi khih! :D

      Poista