keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukalenterin saaliit tähän mennessä!


Olen saanut teiltä jo muutamaan otteeseen kyselyä, että no mitä sieltä iki-ihanasta Kicksin joulukalenterista on paljastunut tähän mennessä. Kollaasissa siis tähänastiset aarteet lukuunottamatta kuivashampoota, mistä sain hengenahdistuskohtauksen (syystä tai toisesta) ja luovutin sen parempaan kotiin. Tässä asunnossa ei ollut tilaa meille kahdelle!

Koin aamulla järkytyksen kun menin aukaisemaan tämän päivän luukkua, ja se oli tyhjä?! Kaverilta tiedustelujen jälkeen selvisi, että olin saanut jo nuo ponkkarit aikaisemmasta luukusta, mitkä olisi pitänyt saada tänään. Yksi päivä kieltämättä auoin ehkä vähän liian innokkaasti kalenteria, joten en ihmettele että ponkkarit oli päättänyt tipahtaa omasta luukustaan alempaan. 

Se mitä tuotteisiin tulee, en ole kaikkia ehtinyt vielä edes kokeilla. Ehdottomaksi suosikiksi on kuitenkin noussut punertava huulikiilto. Se on niin mahtavan värinen, että minun täytyy käydä metsästämässä sitä Kicksistä heti kun tuo loppuu. Kiilto on sävyltään sellainen, minkä oletan sopivan melko hyvin moneen ihonsävyyn. Jos tuntuu että vierastatte kirkuvan punaista huulipunaa, mutta näin joulun alla olisi kiva saada vähän punaa huuliin niin suosittelen tuota. Se sopii niin arki- kuin juhlakäyttöön!

Päiväni on mennyt kipeillessä kotona (lue: nukkuen), mutta huomenna olkoon päiväni pirteämpi! Aion myös saada joulukalenterista jotain kivaa!

Mitä pidätte tähänastisesta joulukalenterisaaliista? Olisiko näille löytynyt käyttöä myös teillä?

 

6 kommenttia:

 1. Oii vaikka mitä kivoja <3 ihana tuo pussukka <3 energistä huomista kaunokainen ;))<33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia <3 Sulle myös oikein mukavaa huomista hihi! :)

   Poista
 2. vauuu mitä upeita muutoksia blogiisi on tullu, niiiin ihana tuo banneri<3 oot ihana!! ps tää kollaasi on huippukiva, mun pitäs alkaa opettelemaan kans !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paletsu <3 Sinäki oot!! Alappa, voidaan sitten jakaa kokemuksia (turhautumisia) .D

   Poista
 3. Aivan huippu toi banneri, passaa kyllä tähän blogiin paremmin kuin hyvin ♥ ja tämä kalenteri ois kyllä kelvannu mullekin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Maikki <3 Olisi varmasti kelvannut! Itsekin olen tykännyt tuotteista mitä se on pitänyt sisällään! :)

   Poista