maanantai 12. lokakuuta 2015

Beige on uusi musta


 
Heissulivei!

Tulin tervehtimään pikaiset maanantaimoikat teille ennen töihin menoa näiden Nellin kanssa otettujen kuvien saattelemana! Minun eläköiminen täällä blogin puolella on ollut viime päivinä niin aktiivista, ettei mulla ole sen kummempia kuulumisia kerrottavana. Outoa löytää itsensä tällaisesta tilanteesta!



Olen puhunut syvällisiä, kertonut Kerttulin kuntoutumisesta ja raataillut vähän omiakin kuulumisia siihen väliin. Nyt on takki tyhjä, joten vaikka en mikään muotiguru olekaan, niin haluan mainita pari sanaa kuvan asusta! Se nimittäin kiteyttää minun tämänhetkisen lempparipukeutumisen erittäin hyvin! Muhkeat huivit, luonnollisen pehmeät sävyt, raikkaus ja mukavuus! Olen joskus ollut sellainen mustuainen, hamstrannut mustaa kaapit täyteen! En tiedä johtuuko viimeaikainen mustan välttely siitä, että Marthan valkoiset karvat imeytyessään mustiin vaatteisiin paistaa niistä kilometrien päähän, vai siitä että olen jo ihan tarpeeksi monta vuotta kulkenut mustissa. Niin tai näin, musta on ainakin toistaiseksi pudotettu minimiin pukeutumisen suhteen ja siirrytty vaaleampiin sävyihin. En oo pitkään aikaan tykästynyt johonkin asukokonaisuuteen näin päätäpahkaa kuin tähän! 


Housut / Cubus, Karvaliivi / Seppälä, Huivi / Cubus, Paita / Cubus, Kengät / Converse


Sen pidemmittä puheitta, tilulilulei ja tersus!

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille! En muuten malta odottaa perjantaita, koska me lähdetään Tuomaksen kanssa Helsinkiin minilomalle ja Haloo Helsingin keikalle iiiks!

18 kommenttia:

  1. Olet kyllä niin kaunokainen! <3 Tykkään itsekin tuollaisista "lempeistä" sävyistä vaatteissa, vaikka mustaa välillä käytänkin :) Tuo huivi on vaan niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 :) Tottakai itsellä tulee myös välillä laitettua mustaa päälle. mutta ne on yleensä housut :) Niiden kanssa on niin helppo yhdistää mitä tahansa! Huivi on kyllä ihan lemppari tällä hetkellä!

      Poista
  2. Ihania kuvia, olet niin nätti! :) Ja ihastuin tuohon asuun - tuo pörröliivi on upea. Tuo huivi löytyy omastakin vaatekaapista, ja olen siihen aivan rakastunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Pörröliivi ja huivi on kyllä yhtä rakkautta! Kiva että sieki oot napannu matkaan tuon huivin, niitä ei tainnut liioin ainakaan täällä Cubuksella enää olla. :) Niin hyvän sävyinen!

      Poista
  3. Voi vitsi miten hyvän näkönen ja toimiva asukokonaisuus!♥

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana tuo karvaliivi! <3 Sun tukka on myös todella kaunis, kiharratko sen miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo kiitos kovasti! :) Kiharran suoristusraudalla. Oon todennut sen kaikista kätevimmäksi! :)

      Poista
  5. Näyttää tosi hyvälle, ihanan vaaleita sävyjä! ♥ ja tuo karvaliivi, rakkautta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karvaliivi on kyllä puhdasta rakkautta! <3 Kiitos Viivi :)

      Poista
  6. Voi miten kiva vaalee asu! Tykkään kovasti ja toi liivi... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna :) Itsekin tykkään! Niinpä, liivi! <3

      Poista