lauantai 3. lokakuuta 2015

Synttärit!





Juhlistimme ihan mahtavalla porukalla viime viikon lauantaina minun viimeisiä (not.) prinsessasynttäreitä. Sain hätäpäissäni kaiken sen leipomisen ja hösäämisen keskellä napsaistua pari kuvaa tänne bloginkin puolelle, toki himpun verran jäi harmittamaan kun en saanut tarjottavista julkaisukelpoisia kuvia otettua niin kattavasti kuin olisin halunnut. Onneksi onnistuneiden juhlien mitta on monesti kuvien vähyys! Juhlat oli niin mukavat, että hymyilin vielä seuraavanakin päivänä.

Iltaan kuului rentoa yhdessäoloa lautapelejä pelaten. Myöhemmin piipahdettiin myös Sfäärissä jammaamassa parit kipaleet, ja lopulta suunnattiin väsyneinä mäkin kautta kotia! 

Kiitos vielä vieraille, sekä kaikille ketkä minua muisti! Jätän yleensä juhlistamatta synttäreitä, mutta tänä vuonna halusin toimia toisin. En nimittäin muista yhtään mitä tapahtui kun täytin viime vuonna vuosia?! Se on vääryys! Kyllä synttärit pitää muistaa. Nämä ainakin muistan!

Täällä siis kuittaa onnellinen, toistaiseksi ikäkriisitön 24 vuotias! 

Ps. Nukuin ihan naurettavan hyvin eilisen Happy Joen jälkeen. Piti aamulla ihan pinnistellä miettimään että kuka oon, mikä päivä nyt on ja mikä on minun agenda tänään. Teki niin hyvää noin täyteläiset yöunet! Nam!

10 kommenttia:

  1. voi ihania kuvia Iina! hurjan söpö kakku ollu, oieii<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah :D Tuoreet mansikat oli tuolloin kaupasta loppunut niin piti tehdä hätäratkaisu :DD

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niinpä :D Itteäkin naurattaa! Mutta kyllä 24 vuotiaallakin voi olla prinsessakakku ;)

      Poista
  3. Oi miten ihana kakku :D Niin söpö ♥ Ja hurjasti onnea näin jälkikäteen! :)

    VastaaPoista
  4. Voi, onnea paljon! :) Ihana kakku. <3

    VastaaPoista
  5. Ihania ihania kuvia, onneksi olkoon Iina!:) ♥

    VastaaPoista