tiistai 16. joulukuuta 2014

"Ai sellainen jättimäinen huivi mitä rönsyää joka paikassa..."




...tuumasi portsari kun tämän joulun viimeisten pikkujoulujen jälkeen lähdin baarista, ja huomasin tuon ison, punaisen huivin puuttuvan takinhihasta. Olisin ollut hitusen pettynyt, jos kyseinen huivi olisi kadonnut lopullisesti. Sen saaminen ei ollut nimittäin mikään simppeli juttu, ja lopulta nappasin sen Tornion Cubukselta yhden tytön nenukin edestä. (Anteeksi!) Joskus jonkun kauniin eteen täytyy taistella, se oli nimittäin viimeinen huivi siellä, ja Rovaniemen Cubukselta ne oli jo aikoja sitten loppuunmyyty. Mulle tulee heti tonttuolo kun laitan tuon kaulaan! Mie tahon olla tonttu! Huivi saa aikaan ihmeitä!

Oikeastaan tulin kertomaan kuulumisia näiden maalaismaisten kuvien saattelemana. Oon yrittänyt nyt ekaa kertaa elämässä ennakoida! Ennakoida niin, että voin täysin stressittä lähteä 23.joulukuuta Tuomaksen töiden loputtua ajamaan Tampereelle. Tänä vuonna en jätä viimetinkaan mitään! Inhoan kiirettä ja liikaa asioiden pakkaantumista yhteen hetkeen, ja silti en ole vieläkään oppinut elämään niin ettei tällaisia tilanteita tulisi. Nooooh, jospa nyt onnistuisin!

Menen ehkä asioiden edelle, mutta olen alkanut jo hieman miettimään tammikuuta. Hei, olen Iina, ja olen kaamosmörkö. Vain joulu pitää minut loppuvuoden iloisena, koska olen tonttu, mutta heti kun vuosi vaihtuu, läsähtää karu totuus kasvoille kuin märkä rätti. Kesään tuntuu olevan iäisyys, elämä on pelkkää harmaata arkea! Huh! Kuka kuulostaa oikeasti näin epätoivoiselta? En ainakaan minä! Aion nimittäin tänä vuonna olla valmis. Mulla on jo aseet ladattuna valmiina vyötäröllä tammikuun ankeutta vastaan! Aion ripotella odotettavia asioita alkuvuodelle ja ravistella synkät ajatukset olkapäiltä vaikka sheikkaamalla!

Tuleeko teille tyhjyys kun joulu on ohi?
Mitkä on teidän keinot selvitä alkuvuoden talvesta? 
 

16 kommenttia:

  1. Ihana huivi kyllä, onneksi ei kadonnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, no sanoppa muuta! Säikähdin kyllä oikein kunnolla. :D

      Poista
  2. Aivan ihanat kuvat muru <33!! Ja tuo huivi, määki halluuun!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanuus <3 Tuo sopis kyllä tosi hyvin sullekin!! :)

      Poista
  3. Oolalaa, onpas kauniita kuvia ja ihana huivi! <3 Alkutalvesta on kieltämättä välillä vähän ankeeta, ku kesäänki on sillon vielä ikuisuus matkaa :/ Parastahan olis, jos pääsis etelän matkalle tai pienille viikonloppulomille esim. kylpylään lilluun :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 Joo oon miettinyt jotain miniloman tyyppistä alkuvuodelle. :) Paras olisi toki ulkomaanmatka, mutta se ei taida nyt onnistua!

      Poista
  4. Tuo huivi on kyllä ihana, onneks ei kadonnut :) Just semmonen sopivan muhkea ja lämmin. Tykkäsin tästä postauksesta ja jäi hyvä fiilis. Musta kait tuntuu, että heti kun tammikuusta ollaan selvitty niin seuraavat kuukaudet juoksee vauhdilla. Ollaan käyty kyl vuosittain aina ulkomailla mut saa nähä miten tänä vuonna käy ku ei olla varmaankaa lähdössä. Aattelen sen niin, että on rikkaus ku meillä on nää vuoden ajat. Tykkään kyllä kesästä yli kaiken, mutta myös kirpeästä syksy säästä. Kaamoksen pimeydestä ku saa sytytellä kynttilät ja saa luvan olla väsynyt, talvella saa tuijotella iltaisin tähtitaivasta ja tuntea lumen narskuvan jalkojen alla. Kesällä saa olla rannalla ja nauttia lämpimistä auringonsäteistä. Tsiisu ku rupesin runoileen, mutta koitin lähinnä piristää tulevaa vuotta omalla tavallani.

    Mukavaa joulun aikaa sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tania <3 Et tiedäkään kuinka paljon aukaisit minun silmiä <3 KIITOS!! Ja mukavaa joulun aikaa myös sinne <3

      Poista
  5. Toi ihana huivi tekee näistä kuvista ihanan jouluisen näköiset ja näyttää muutenkin hyvältä sun päällä! :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä lomien jälkeen iskee päälle kaikki negatiiviset tunteet, kun koulussa alkaa niin rankka periodi. Lähes 40 h koulua viikossa, parhaimmillaan 10 h yhdessä päivässä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, sinun koulu kuulostaa kyllä kieltämättä rankalta! :o

      Poista
  7. Aivan ihana huivi! Ihailin tuota jo instassa. <3 Tekisi mieli ostaa samanlainen kun näki tuon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mieki niin tykkään tuosta <3 Sun täytyy hankkia, ellei se ole joka paikasta loppu :o

      Poista