maanantai 20. lokakuuta 2014

Blogireffit!Kun aloitin bloggaamisen, en olisi osannut edes haaveilla uusista tuttavuuksista. Olinhan siitä blogeissa lukenut kuinka moni on tutustunut tätä kautta, en vain osannut odottaa sen sattuvan omalle kohdalle. Nyt voin kuitenkin kertoa elämäni ensimmäisen blogitapaamisen jälkeen, kun ensimmäistä kertaa näin Heidin, että joku mystinen samanhenkisyys kytee varmasti meissä kaikissa bloggaajissa. Tunnelma oli kevyt, aivan kuin olisimme tavanneet jo aiemmin! Mikä ihana sunnuntain piristys, kiitos tytöt seurasta Koska otetaan uudestaan? Toivottavasti tuun saamaan vielä rutkasti lisää uusia tuttavuuksia, tämä oli niin mahtavaa! Ottakkee yhteyttä jos haluatte istahtaa minun kans kuumalle vaahtokarkkikaakaolle. Tai jos ei kiinnosta (:D) niin käykää edes kurkkaan Paulan ja Heidin blogit! Niitten kans ainaskin kannattaa lähteä!

Viimepäivät on kulunut töissä, mutta eilisessä illassa oli rutkasti enemmän sisältöä kuin normaalisti. Juhlimme ystäväni syntymäpäiviä kivalla porukalla. Olisin halunnut antaa kunniaa syntymäpäivien maukkaalle kakulle ja muillekin herkuille, mutta fiksuna tyttönä menin kieli ojossa enkä kamera edellä. Eli jäi kuvaamatta, tuli syötyä. Hyvää oli! Vielä on kuitenkin petrattavaa maltillisuudessa! Kuvat ensin, sitten nautitaan. 

Muuten on ollut kyllä niin tavallista ja arki on luistanut. Marthalla on juoksut ja minun hiukset on harmaantuneet asteen koiran kiukuttelun ja vaisuuden johdosta. Miksi ne kestää koirilla niin kauan? Ootan jo sitä kun Maattu tekee jotain muutakin kun yrittää iskeä Kerttulin. 

Miten teillä meni viikonloppu? Joitteko lämmintä kaakaota sormet jäässä ulkoilun jälkeen? Tapasitteko ystäviä?

14 kommenttia:

 1. Niin kauniita kuvia teistä :)

  http://leschiensetlavie.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana tutustua sinuun, ehottomasti täytyy nähdä toistekin :) <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa että ootte saanut tuollaisen blogimiitin järkättyä :)♡ ja vauu niin upean iloisia ja aitoja kuvia ♡ oot hurmaava :) innolla odotan jo joulukuuta että Nähdään ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sie se aina osaat piristää<3 :) Mie ootan kans tosi paljon!!

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia ja ihana, että näitte Heidiä <3 mää haluaisin myös joskus nähä sua ja Paulaa! Ihana muuten ku teillä kaikilla on niin erillaiset asut, näytätte upeilta nuissa yhteiskuvissa. Ja nuo sun kuvat, oot niin kaunis ja sun takki ja tuo sun huivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Enni<3 Kiitos! Minustakin olisi tosi kiva nähdä sinua! Meidän pitää tehdä vissiin Paulan kans retki Ouluun kun siellä on niin paljon teitä ihanuuksia!!

   Poista
  2. Joo ehdottomasti teidän pitää :)) <3

   Poista
 5. Ihania kuvia ja kauniita tyttöjä ♥ ps. Eksy tänne Ouluun!

  VastaaPoista
 6. oi ihanan tekstin oot kirjottanu!! oli meilä vaan mukavaa<3

  VastaaPoista
 7. Ihanaa varmasti ollut pitää tuollainen blogimiitinki ja kauniita kuvia olette ottanut<3 Meilläkin ollut hieman puhetta muutaman bloggaajan kanssa, että olisi mahtavaa tavata livenä ja toivottavasti se järjestyisikin:) Monet tuntuvat löytävän uusia tuttavuuksia blogien kautta ja sanovat juuri sitä, että tuntuu kuin olisi tuntenut jo aiemminkin :) ! Taitaa bloggaajissa olla jotain samaa persoonaa kaikissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä vakuuttunut siitä, että samanhenkisyys kytee meissä bloggaajissa :) Toivottavasti tekin saatte miitin aikaiseksi! Voin suositella lämpimästi<3

   Poista