perjantai 3. lokakuuta 2014

Muistoja
Vaikkei vanhoja kannattaisi liioin muistella, niin tämä viikko on ihan selkeästi ollut itselle aika palata siihen, kun kirjoitin The Jiving Soul- blogia. Muutama postaus sitten mietin miksi se loppui, vaikka tykkäsin kirjoittaa ja touhuta blogijuttuja tosi paljon. Ehkä en löydä siihen sen syvempää vastausta kuin sen, että tuli muuta. Aloin opiskella ja olin samalla töissä. Minulla oli vapaapäiviä kahden vuoden ajan ihan hirmuisen vähän, sillä viikot olin koulussa ja viikonloput melkein poikkeuksetta töissä. Siinä vaiheessa kun aloin kaivata blogiin kirjoittamista, olin kasvanut ulos The Jiving Soulista aivan kuin pienenä jalkani kasvoivat ulos kengistä ja myöhemmin pyllyni kasvoi ulos housuista. Se on elämää. Toivon etten kasvaisi ulos enää housuista tai mistään muustakaan kivasta. Jäisin tähän blogiin elämään ja se kasvaisi mukanani. 

Kokosin tähän postaukseen lempikuviani The Jiving Soulista. Jännä miten muistoja voi palata mieleen kuvista. Jos joku haluaa käydä kurkkaamassa mistä ihmeen The Jiving Soulista puhun, klikkaappa TÄSTÄ! Siellä minun turinoita kahden vuoden takaa. Kivoja muistoja, mutta nyt luodaan vielä kivempiä. Nyt voin ehkä vasta kunnolla asettua tähän. Jos en ole koskaan maininnut, niin blogini nimi Eloa tulee sukunimestäni Elo. Simppeliä. Kouluaikana suunnittelemani mielikuvituksellinen parturi-kampaamo oli nimeltään Eloa. Ei tullut parturi-kampaamoa, mutta blogi tuli. Näin on hyvä!

Nauttikaa tästä illasta <3 

6 kommenttia:

 1. Upeita kuvia :)♡ oot kyllä hirmuisen kaunis, ei voi muuta sanoa! Tykkään niin sinun blogista ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitos ihana <3 :) Tuntuu niin hyvältä kun joku sanoo että tykkää minun blogista! En voisi olla siitä onnellisempi. Ei sinunkaan blogi hassumpi ole hih ;)) se on ihan paras!

   Poista
 2. Ihana erityisesti tuo viimeinen kuva! Kyllä tämä on niin mukavaa ja palkitsevaa touhua, johon jää koukkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, itsekin tykkään tuosta viimeisestä kuvasta erityisen paljon, siinä on kiva tunnelma :) ja totta että koukuttavaa hommaa tämä bloggaaminen :)

   Poista