tiistai 21. lokakuuta 2014

Kampaus kiireisille äideille ♥

Aloitan tämän postauksen sanomalla etten tiedä äitiydestä paljon mitään. Olen vakuuttava vai mitä? Aloin kuitenkin miettimään millaista äidin elämä voisi olla, varsinkin pienen lapsen äitinä. Minun mielikuvan voi kiteyttää lähinnä siihen miltä minusta tuntui kun Martha oli koiranpentu. Oumai! Se ehkä kuitenkin vielä potenssiin sata! Minusta on hyvä lyödä kerralla tarpeeksi realistinen mielikuva niin ei tule sitten tulevaisuudessa yllätyksiä.

Vaikka oletkin ennen kaikkea äiti, haluat varmasti tuntea olosi kauniiksi? Sinulla ei ole kuitenkaan aikaa tai energiaa tehdä mitään esimerkiksi hiustesi eteen. Se aika kun vauva/lapsi nukkuu, katsot mieluummin saliksia tai makaat sohvalla räkä poskella huokaisten helpotuksesta? Niin tai sitten siivoat koko asunnon kuten kaikki superäidit! Jos haluat kuitenkin antaa itsellesi tilaisuuden tuntea olosi astetta eloisammaksi vaihtaessasi vaippoja, tämä vinkki olkoon sinulle! Tämä kampaus toimii minulla hyvin usein vaihtoehtoisena hätäkampauksena. Vaikka en ole äiti, olen usein aamuisin kiireinen. Eli kuvien tueksi kampaus kiteytettynä: nyöritä hiuksia kasvoilta poispäin aina napaten lisää hiuksia "nyörin" sisään. Kiinnitä pinnillä. Tee sama toiselle puolelle ja kiinnitä "ristiin". Kampauksen voi jättää hyvinkin arkiseksi tai koristaa jollakin mieleisellä koristeella.

Kiitos Eeva-Marialle tästä toiveesta! Mulla oli ilo toteuttaa jotain teille äideille! Haluan vielä loppuun sanoa, että kirjoitan blogiani huumorilla höystettynä, en ketään loukatakseni. Tiedän, että elämänne on muutakin kuin vaipanvaihtoa. :) Äitiys on mielestäni koko elämän hienoin "pesti", ja toivon hartaasti että joku päivä saan sen myös itse kokea. 

Mitä piditte? Kelpuuttaisitteko kiireisen arkenne kampaukseksi? :) 

14 kommenttia:

 1. Mäki käytän tätä kampausta joskus, tosin latvat vaan ponnarille. Simppeliä ja siistiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toimii varsinkin pitempään hiukseen niin, että latvat ponkkarille :)

   Poista
 2. Hei täähän näyttää kivalta. Ei oo tullut mieleen ihan tässä muodossa koskaan kokeilla, mut täytyy ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkutsutut nyöritykset toimii tosi monessa kampauksessa, mutta tää on kyllä ihan ekstra nopea ja kätevä :)

   Poista
 3. Vauu vähänkö näyttää hyvältä! ♡ ja sanat jotka oot pukenut tähän tekstiin saa kyllä mun suu pielet korviin saakka ♡ suloinen tapaus olet, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
 4. tuoo kampaus on niiin kaunis!!<3

  VastaaPoista
 5. Pääsit just mun Pinterestin Hair-boardille! ;) -Laura T.

  VastaaPoista
 6. Tällaiset postaukset on ihania kun näistä saa oikeita hyviä vinkkejä! Näitä lisää:) Hahhaa näin kahden lapsen äitinä tuo tekstisi sai minut naureskelemaan täällä itsekseni :`D Voih. Ei se äitiys kuitenkaan niin rankkaa ole ;) Itse en ainakaan ikinä ole väsynyt vaikka kiire onkin, mutta olenkin kyllä vähän liian tehokas välillä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa ihana kuulla tällaista palautetta <3 Näitä siis ehdottomasti lisää :) Huh hyvä ettei ole niin rankkaa kuin minun oletus on. :D Joskus vain kuulee kaikenlaisia kauhutarinoita. Olisinpa itsekin aikanaan yhtä tehokas!

   Poista
 7. Hei saisko tästä tutoriaalia ku en enää saa siististi tehtyä tota? :D kauheita kupruja tulee ja hermo menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän paremmin en valitettavasti kuvien avulla osaa selventää :) mutta harjoitus tekee mestarin! tsemppiä!! Kyllä sie opit :)

   Poista