torstai 9. lokakuuta 2014

Siellä missä sydän on

Sain sen verran mukavaa palautetta eilisestä sisustuspostauksesta, että päätin jatkaa tämän päivän samalla teemalla. Olohuoneemme on paikka missä vietämme ison osan ajasta, yllätys yllätys! Olohuone on myös minulle sisustuksellisesti sellainen pieni sydänkäpynen, sillä siinä yhdistyy koko värimaailma mitä kodissamme käytämme.

Nyt kun katselin näitä kuvia sain jopa itse itsestäni melko perfektionistisen kuvan. :D Nämä kuvat kiteyttävät sen miten tärkeä olen sisustuksestamme ja erityisesti siitä, etten ole ottanut yhtäkään harha-askelta värillisesti. Olen pysynyt uskollisena sille mistä pidän ja siitä olenkin erityisen ylpeä. En ole kyllästynyt vuodessa kertaakaan sisustukseemme, vaan olen kokenut sen omakseni alusta saakka. Olemme valinneet Tuomaksen kanssa yhdessä sohvan ja kaikki tärkeimmät elementit. Kiukuttelin ensin tuosta taulusta, mutta onneksi uskoin rakastani ja se tuli kuin tulikin meidän olohuoneeseen. Nyt kun mietin niin ilman sitä en pitäisi olohuoneestamme niin paljon. Yksi asia minkä taulussa ehkä muuttaisin on sen kehykset. Tällä hetkellä valitsisin mustat, jotta taulu pomppaisi vielä enemmän ulos seinästä. 

Erikoismaininnan ansaitsee meidän vaaleanpunaiset vallilan verhot. Olin ihastellut niitä jo pidempään mutten ollut pihiyksissäni raaskinut ostaa. Tuomas toi ne mukanaan sitten kerran kun oli käymässä Tampereella. On mulla kyllä ihana poikaystävä ja hänen äiti! Olivat halunneet ilahduttaa tätä sisustushullua. :D Harmikseni en osaa nähdä noita oikein talviverhoina. Ovat niin kesäisen kevyet. Katsotaan onko minulla inspistä keksiä tuohon talven ajaksi jotain muuta. 

Mitäs tykkäätte meidän olohuoneesta?

Nyt lähden jatkamaan minun vapaapäivää! Sovimme ystäväni kanssa, että menemme käymään Rovaniemen uudessa koirapuistossa. Hänellä on villakoira ja minulla nämä pienet ciuhauhaut! Katsotaan mitä siitä tulee kun minun tytöt ei ainakaan ole koskaan ennen ollut koirapuistossa. :D Toivottavasti niitä ei syödä...:s

Niin ja älkää unohtako osallistua arvontaan! Vielä on sunnuntaihin aikaa! Arvontaan pääset TÄSTÄ!

KIVAA TORSTAITA KAIKILLE! 


15 kommenttia:

 1. No höh! Miksi sulla on näin vähän näkyny sisustusjuttuja täällä, kun selkeesti on silmää tälle! Aivan ihana sohva ja jotenkin tosi rauhallinen värimaailma. Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä<3 Teen ehdottomasti korjausliikeen tämän asian suhteen, lupaan! Lisää siis sisustusaiheisia postauksia tulossa :)

   Poista
 2. Vauvau! Samaa värimaailmaa ja sävyjä kun meilläkin tulee olemaan :) voi että, voisko se kotikolo valmistua jo!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se sieltä valmistuu! ;) Kovaa vauhtia! Eikö teillä ole kuitenkin JO tammikuussa muutto :)

   Poista
 3. vauuu teidän koti on niin kaunis!! ja tosi kauniita kuvia vau !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Paula<3 Sinä se oot semmonen päivänpiristäjä!

   Poista
 4. Vautsiii so beautiful! <3 Ihana aina kattoo muiden nättei kotei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukas se kerran ehdotti että sisustusaiheisis postauksia ;) teillä kun on niin kaunis koti! <3

   Poista
  2. Voi kiitos<3 :) Minustakin on kiva aina katella muiden blogien sisustusjuttuja! Saa aina välillä jotain vinkkiä :) Niin ja Minna, sinä! Olit oikeassa ;) ja kiitos ihanuus<3 Sullakin on niin nätti koti! Alappa bloggaamaan!

   Poista
 5. Sulla on kyllä selkeesti sisusutussilmää <3 Aivan ihann värimaailma, tykkään<3

  VastaaPoista
 6. ihana sisustus,voisin kuvitella itekin sisustavani tuon tyylisesti:)

  VastaaPoista
 7. Vautsi miten hienolta näyttää! Ihanan tyylikästä ja persoonallista. :) Tykkään sisustuksessa oikeastaan ihan kaikesta! Kyllä kelpaa asustella<3

  VastaaPoista