tiistai 7. lokakuuta 2014

Itsekurittomuus ja itselle liian iso pyllyTerve!

Tuli tänään mieleen kun kihartelin hiuksia, että olisiko teillä kiinnostusta taas pitkästä aikaa hiustutorialille? Muutama juttu olisi jo itsellä mielessä, mutta haluan kuulla myös teidän toiveet. :) Mikä olisi kiva hiusjuttu minkä haluaisitte oppia?


Löysin netistä tälle päivälle melko osuvan kuvan! Mursin kuntosalikiroukseni tänään, kuten jo blogin Facebook-sivulla ehdin mainita. Melko lohduton totuus iski, kun katsoin kortistani milloin viimeksi olin käynyt salilla. Niin, heinäkuussa! En ollut tähän päivään saakka käynyt salilla Kerttulin tulon jälkeen. Tuosta näkee sen miten toimin "kriisi"tilanteissa. Menen ihan lukkoon enkä pysty keskittymään itseeni. Teen vain pakolliset toimenpiteet eli nukun, käyn töissä ja syön, kaikki ylimääräinen aika menee murehtimiseen ja sitä kautta syvempien otsaryppyjen hankkimiseen. Toki onhan se fakta, että rankkaa onkin ollut huolehtiessa Kerttulista, mutta onneksi ollaan saatu vihdoin ja viimein jättää sairastelut taakse. Toivon todella ettei mitään ilmene enää ja saadaan nauttia iloisista ja terveistä lemmikeistä. <3 Voitte vain kuvitella miten ihana näky sen kaiken huolen jälkeen on kun Martha ja Kerttuli juoksee ravia ympäri asuntoa. 

Palaan nyt hetkeksi vielä tuohon kuntoiluun. Kannatan liikuntaa sen yleisten terveydellisten vaikutusten takia, mutta en mahda sille mitään että kyllä se pienempi pylly minua kiinnostaa myös. Hipelöin Bic Bocissa housuja, ja mietin että koskahan voisin mennä ostamaan mielelläni uudet farkut. Siitä saakka kun olen tehnyt ongelman minun reisistä ja pyllystä, on housujen ostaminen ollut vastenmielistä. Oikeasti normaalikokoiset ihmiset, kuten minä ei saisi edes puhua tällaisia, mutta koen vain olevani itselleni astetta liian tuhdissa kunnossa. Kuulostaa armottomalta, mutta se on lähinnä se tunne. Ei niinkään se miltä näytän, vaan se saamattomuuden ja itsensä laiminlyönnin tunne. Haluan saada taas energiaa liikunnasta ja oikeanlaisesta ruoasta, en pelkästään nukkumisesta ja siitä mukavuudenhaluisuudesta mikä mulla on ollut ihan liian kauan! Olenko tällä hetkellä ainut kellä on tämä tunne? Tuntuu että tämä on jäänyt itselle pysyväksi olotilaksi, pettymys omaan itsekuriin! Nyt annoin taas itselleni mahdollisuuden onnistua. Jos selviän kaksi viikkoa, selviän pitempään! Alle kahdessa viikossa se on nimittäin aikaisemmin loppunut. :D Toivottakaa mulle onnea!
 

10 kommenttia:

 1. oi sie olet kaunis nainen<3 mie olen kamalan laiska liikkuja, hyih pitäis joskus saada ruotuun tämä laiskuus! liian mukavuudenhaluinen olen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua Palea parasta puhujaa <3 Mutta kiitos :) Kävit sie enemmän lenkillä kesällä ku minä! Ja sinun pylly ei ainakaan kaipaa mitään kavennusta, eikä kyllä muukaan kurvi !!!

   Poista
 2. Meänhän piti molempien laittaa herkkulakko päälle, kun muutan Rolloon... :D saman itsekurin kanssa tässä tapellaan, et oo yksin <3 laiska minäni on pahin viholliseni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän meidän piti :D haha! Ja joka kerta ollaan syöty pelkkää pizzaa ja sipsiä, sieki tiedät jo meidän herkkukaapin. Mutta varo vaan! Siellä ei ole enää mitään nähtävää ;) Siis heti ku saan syötettyä jollekin ne mitä siellä vielä on :D Ite en niihin koske edes pitkällä tikulla!

   Poista
 3. Hiusvinkit kiinnostavat kyllä aina <33 "Kannatan liikuntaa sen yleisten terveydellisten vaikutusten takia, mutta en mahda sille mitään että kyllä se pienempi pylly minua kiinnostaa myös!"<- lause aivan kuin omasta suustani :D Mä sain nyt syyskuussa mahtavan ruoka ja treeniohjelman ja oon sitä nyt ahkerasti noudattanut! Aloittaminen on aina se kaikkein vaikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo kyllä se ajatus ainakin itsellä lähtee ensin siitä, että olisi kiva mahtua tuollaiseen ja tuollaiseen vaatteeseen. :D Sitten tulee mieleen, että onhan se muutenkin terveellistä. Oikeastihan se pitäis mennä kai toisinpäin?

   Mahtavaa!! Mie ajattelin nyt armottomasti käyttää tätä omaa päätä, ja kyllähän se joka paikassa lukeekin että mitä sitä kannattaa syödä ja mitä ei. :) Eli maalaisjärkikuuri! Toki helpottaisi joku oikeasti suunnitelma, toisi myös sellaista oikeasti kurillisuuden makua mitä mie tarvisin. Ihana että sie oot onnistunut terveellisemmän elämän projektissa <3

   Poista
 4. Vaiha muru salia niin mie raahaan sua väkisin mukana ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinnuu<3 On mulla niitä kertoja vielä kunnon paikalle että raahaa vain :) Jumppiin vois mennä! Pakko vain olla tuossa lähisalilla että ehtii aamulla käydä!

   Poista
 5. Joitain suosikkikampauksiasi olis esimerkiksi mikava nähdä! :)

  Ja tuosta lemmikin sairastelusta. Ymmärrän täysin, meillä on Ronjan hyvinvoinnin kanssa ollut tosi vaikeaa. On ollut kasvainta, ihotulehdusta ja nyt viimeisimpänä hengitysongelmat levossa.. Unohtamatta nivelrikkoa ja valeraskauksia. Mutta ihanaa jos siellä asiat alkaa pikkuhiljaa asettua aloilleen ♥ Ps. Huippuotsikointi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitääpä pitää mielessä nuo suosikkikampaukset :) kiitos vinkistä<3

   Hui teillä on ollut kyllä sitten kaikkea :( Se on kauheaa kun lemmikeistä kantaa tietenkin niin suurta huolta, ne on perheenjäseniä <3 Toivotaan että Ronjallakin helpottaisi<3

   haha kiitos :D

   Poista