perjantai 31. lokakuuta 2014

Kimaltavaa keittiöön!
En voinut vastustaa kiusausta Hemtexillä käydessä, kun silmiini osui nämä hopeankimalteiset pöytätabletit. Joulun aika on tällaisen kimaltavaa rakastavan sisustushullun parasta/pahinta aikaa! Kaikkea täysin vastustamatonta löytyy ja rahaa palaa. Miten niin nämä ovat vain joulunajan tabletit? Minun puolesta kimalteita saa löytyä sisustuksesta ympäri vuoden, kunhan se pysyy sopivan hillittynä. Vai mitä mieltä te olette? Onko kimalle sisustuksessa yksinomaan joulunajan juttu, vai voiko sitä käyttää myös muulloin?

Minulla on muutenkin oikeastaan pitkästä aikaa paljon inspiraatiota meidän kodin sisustukseen, ja sitä tyydyttämään lähdemme ensi kuussa käymään Ikeassa. Etenkin makuuhuoneeseen on tulossa ehostusta. Siitä sitten kun saadaan makuuhuone valmiiksi. En malta odottaa! 

Tietokone on luultavasti menossa taas huoltoon, mutta toivottavasti ei viivy siellä liian kauan. Mulla on nimittäin niin hyvä fiilis postailla ja haluaisin olla joka päivä rustailemassa jotain. Melkein ihan sama mitä. :D Onneksi oon osannut pitää jonkunlaisen järjen toistaiseksi kuitenkin tässä hommassa, etten ala selvittämään napanöyhtästä tai jostain muusta yhtä asiallisesta. 
 

Loppuun vielä muistutus, että käykäähän linkittämässä bloginne ja osallistukaa samalla arvontaan TÄSTÄ! 

Parasta perjantaita 

9 kommenttia:

 1. Ihanat! Nuo sopis täydellisesti meillekin :) Mun mielestä nuo kyllä sopii ihan käytettäväksi, vaikka läpi vuoden, kun ei oo mitkään överi kimaltavat kuitenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni kipikapi hemtexille hankkimaan teillekin tuollaiset! :) no niin mieki ajattelin että passaa muutenkin :)

   Poista
 2. Hopea ja hillitty kimallus sopii mun mielestä valkoisen tai vaalean sisustuksen kaveriksi mihin aikaan vuodesta tahansa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miksei tummempaankin sisustukseen, itse vain pidän kovasti valkoisen ja hopean yhdistelmästä.

   Poista
  2. Oon kyllä samaa mieltä! Hopea ja valkoinen on niin raikas yhdistelmä <3

   Poista
 3. oiku ihanat !! nuo pöytätabletit on täydelliset, hemtex on paha paikka, sinne jos eksyn niin aina löydän jotain herkkua sieltä!! Ja sopivat ehdottomasit muulloinkin kuin jouluna! Komppaan Mariaa, että vaalean sisustuksen kans hopea sopii ehdottomasti millon vaa! puspus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PUSPUS<3 Joo hemtexiin ei kannata poiketa laihalla lompakolla. Tai siis eihän siellä älyttömän kallista ole, mutta kun löytyy aina kaikkea kivaa :)

   Poista
 4. ihanat<33 Mun mielestä sopii ihan käytettäväksi, vaikka läpi vuoden, kun ei oo mitkään liian kimaltelevat :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Toki saattaahan sitä kesällä tulla sitten sellainen olo, että nyt vaihtoon. Silloin on taas hyvä syy käydä vähän shoppailemassa :D

   Poista