sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Iloisuuskengät (blogin vuosipäivä)


Aikas jännää! Tänään on nimittäin ihkaensimmäinen blogini vuosipäivä! Taas voi kyllä sanoa, niinkuin ihan aina kun jotain merkittävää tai vähemmän merkittävää tapahtuu, että kylläpä vuosi meni äkkiä. Vuoteen on kuitenkin mahtunut paljon kaikenlaisia suuren pieniä tapahtumia. Päällimmäisenä tulee kuitenkin mieleen oma vivahteikkuus blogata. Välillä on menty niin täysillä kuin täysiä voidaan mennä, ja välillä on ollut taas hiljaisempaa. Ehkäpä ensi vuoden tavoite onkin löytää jonkinlainen tasapaino näiden kahden vaihteen väliltä.Tärkeimpänä nostan kuitenkin esiin sen, että olen tutustunut ihan uskomattomiin ihmisiin tämän vuoden aikana. En olisi ikinä uskonut oikeasti ystävystyväni ihmisiin blogini kautta. Olen kyllä kuullut sen olevan mahdollista, mutta jotenkin se silti yllätti. Yhtään väheksymättä ihan jokaista blogini lukijaa ja bloggaajakaveria, haluan nostaa esille Nellin ja Jasminan. Nellistä on tullut minulle sellainen sielunsisko millaista en osannut koskaan edes odottaa elämään astuvan. Tuntuu kuin oltaisiin tunnettu aina. Jasmina taas tuli Varkaudesta saakka viettämään tuntemattoman ihmisen luokse pääsiäistä, ja voi mahdoton meillä olikin mukavaa. Teitä en unohda kyllä ikinä!


Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavaa vuotta blogin parissa. Toivon kehittyväni tässä touhussa entisestään. Melkoisia myötähäpeän tunteita aiheuttaa osa viimevuotisista postauksista, mutta se kuuluu kasvuun. Kukaan ei ollut seppä syntyessään vai miten se meni.

Neule: Gina Tricot, huivi: Gina Tricot, housut: Bic Boc, kengät: Vans

Kiitos teille ketkä olette hypännyt matkaan heti alusta saakka, puolivälistä tai vaikka ihan pari postausta sitten. Ilman teitä olo olisi hullu, koska yksinpuhelu on aina saanut aikaan jotenkin outoja viboja. Olette kyllä huippuja!

6 kommenttia:

 1. oi ihanaa vuosipäivää tälle ihastuttavalle blogille<3 tykkään, että teet tätä just niinkuin kuin itse haluat! :) vaikka tulisikin se kk tauko niin mitä sitten? iha huippua ettet anna blogitaukojen ahdistaa, vaan teet tätä just sillä rytmillä mikä itselle tuntuu oikealta :) olet Iina ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Paletsu <3 :) Ihana kuulla kun kannustat siihen mikä tuntuu hyvältä <3 Sinä se vasta ihanuus oletkin! Pus!

   Poista
 2. Voi rakas! Ihanasti kirjoitettu, ihan tuli tippa linssiin <3 Parasta vuosipäivää huippublogille! Ps. Näytät näissä kuvissa TOSI hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih <3 :) Kiitos Nellurainen <3 :) Ja kiitos kun ampaisit minun elämään!

   Poista
 3. Pian tulee myös minun blogille vuosi kirjottamista. Ihan huikeeta mitä kaikkea blogi voi antaa nimittäin olen myös itse löytäny muutaman hyvän ystävän blogin kautta. :) paljon onnea blogillesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Onnea jo valmiiksi sinunkin blogille! <3 :) Luulin jotenkin että oot pitempään blogannut. :)

   Poista