maanantai 27. heinäkuuta 2015

Tampereen lomaräpsyt 1/2


Minun kesäloma alkaa olla pikkuhiljaa paketissa, ja olo on arvatenkin vähän haikea. Huomenna palaan takaisin sorvin ääreen, ja vaikka työni onkin mieluista, on lomassa kyllä sitä jotain. Tiedätte kyllä! Onneksi loman jälkeisestä järkytyksestä toipuu äkkiä, ja jo parin päivän jälkeen tuntuu kuin koko lomaa ei olisi ollutkaan. Melko perus ainakin minulla! Sitten ollaankin taas uudestaan loman tarpeessa. Talvea odotellessa!

Tässäpä siis muutamia räpsyjä meidän ihanalta Tampereen lomareissulta, mikä oli kyllä koko kesän kohokohta! 


Se aito ruokakuva! Käytiin Tammelan torilla naukkaamassa lounas, Tapolan mustaa makkaraa. En tiedä mitä minulle on taas tapahtumassa, mutta olen aina tähän hetkeen saakka vannonut, ettei minua saa tuota syömään. Ei sitten ikinä! No kappas! Sielläpä sitä kuitenkin syötiin ja hyvää oli. Ikä tekee nirsoilujen suhteen tehtävänsä.
 


Nämä kuvat kertoo jotain olennaista Tampereen tunnelmasta, aika ihanaa.
 


Ja nämä taas koirien lomatunnelmasta!

Meillä on sen sijaan Tuomaksen kanssa ollut toimintaa koirienkin edestä. Käytiin Varalan Flowparkissa kiipeilemässä yläilmoissa, mutta se homma kyllä kosahti omalta kohdalta siihen kun erehdyin kiipeämään liian korkealle ja reitin suorittaminen meni itku kurkussa. Korkeat paikat ei todellakaan ole minun juttu, ja silti koko Flowpark oli minun idea. Kai jotenkin ajattelin sen olevan vähemmän pelottava. Tuomas sen sijaan killui kuin mikäkin apinamies puiden latvassa. 

Kävimme myös joka kesän perinteisillä lavatansseilla vähän humppaamassa, kuten entisillä tanssijoilla on tapana. Tai no, ainakin meillä! Muuten aika on kulunut kummipoikaa ja Tuomaksen sukulaisia tavatessa, syödessä hyvin ja rentoillessa. Kaikkea sitä mitä hyvään Tampere-lomaan kuuluu. Huomenna julkaisen vielä toisen osan Tampereen satunnaisista lomaräpsyistä, koska kuvia tuli napsittua niin paljon.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille! Tästä tulee hyvä viikko!

6 kommenttia:

 1. oi mäkin haluisin joskus päästä käymään FlowParkissa! :) Taitaa jäädä vaan ens kesään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mahtava paikka jos ei pelkää korkeita paikkoja :D

   Poista
 2. Ihanalta kuulostaa teidän loma! <3 Tytötkin on näköjään ottanut rennosti ;)

  VastaaPoista
 3. Voi nuita söpöläisiä koiria. <3 Ja hei mä tykkään mustamakkarasta, ihan parasta. :D

  VastaaPoista